63

Анонимен

преди 8 години

AZ PRAZNUVAM HALOUIN,A NE NIAKAKVI SI ,,BUDITELI"

62

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 109 Явно нищо не си разбрал от дискусията. Какво общо имат тук руските празници,кой говори за това? И изобщо защо намесвате русия- елементарно мислене, щом не харесваме нещо американско сме русофили. Ние преди всичко сме българи и трябва да пазим българската сиединстичност, а не да се прекланяме пред чуждите идиотщини, независимо американски, руски или занзибарски са.

61

Анонимен

преди 8 години

Аве момче, изчезни със смотания си хелоуин оттука бе, никой не се интересува от глупостите ти.

60

ЧушкоСпек

преди 8 години

Колко много родолюбци имало тука :) Е, да, вярно че телефоните им са китайски, колите им са немски, гледат американски филми, носят виетнамски дрехи и използват тонове чуждици, но важното е да се мрази Хелоуин. Само така! Долу мръсните американски празници! Ще ми се забавляват с маски те...ПП. Аз не го празнувам, просто се чудя това ли ни е най-големия проблем :)

59

колега ,

преди 8 години

До Анонимен 106 Като ти чета коментарите , разбирам защо дълбаем дъното във всяко едно направление !!!!!А защо вие , толерастите ,американофилите трябва да ми давате тон в живота ??????Живея си мирно и кротко и само ми надуват главата - хелуин , гейфестивали, биг брадър , и т.н . Омръзна ми от тази простотия Празнувайте си каквото си искате , правете каквото си искате , ама не ми го натрапвайте

58

Анонимен

преди 8 години

Страшния празник дето не е страшен, празникът в който няма нищо забавно и празникът, който не е никакъв празник.

57

ето как

преди 8 години

До Анонимен 104 хвърлям "бенгалски огън "

56

Анонимен

преди 8 години

Нито е страшен, нито е забавен празник, просто една скучна тъпотия.

55

часът на истината

преди 8 години

Почитате ли / участвате ли , или там каквото се прави / Хелуин ???ДА +НЕ -

54

тцтцтцтцтцтцт 1

преди 8 години

До Анонимен 94 Ако те питам утре какво се празнува , ще можеш ли да кажеш ????А ако имаш дете - то знае ли ???Въпросът е докъде ще стигнете ???Ако утре стане модерно мъжете да се омъжват , а жените да се женят , ще ги последвате ли ????

53

Анонимен

преди 8 години

Интересно ми е какво празнувате всъщност на Хелоуин? И вие не знаете, но щом е нещо привнесено от Америка е качествено и обратното. Тук дори не става въпрос за национализъм, а за изместване на ценностите и лесно манипулиране на невежите и искащи да са модерни и интересни. Жалко е, че не мислим, а сме готови да подражаваме и то на най-грозното и разрушаващото.

52

7635802

преди 8 години

До Анонимен 89 Колега , забавлявай се , никой не ти оспорва това право , както ти не може да оспорваш историята , а тя казва - >>> прочети по надолу Има хора , които се забавляват като се маскират , други оскверняват гробове , трети са гейове , четвърти се дрогират , пети се трепят по между си . Така е 21 -и век сме , всеки се забавлява както си иска

51

тцтцттцттцтц

преди 8 години

Жалко , ако на такива " ценности " учете децата си . После да не се чудим , защо дълбаем дъното по всички параграфи

50

Анонимен

преди 8 години

Голям проблем в България, че децата са решили един ден да се забавляват с маски. Е*ати проблема..... Наистина, то това да ви е проблемът тук. Децата с маски веднъж целогодишно. За*би.

49

e?

преди 8 години

Mи то така се почва бе авторче ! Вчера научихте децата да "празнуват" св.Валентин ,днес хелоуин , утре деня на благодарноста , вдругиден ханука и пасха ! До пълно възтаржествуване на еврейско масонския нов световен ред -666 ...

48

Анонимен

преди 8 години

До 72Чукундур, ти с кукери ли гониш злите сили??Лелееее.!!Преполагам че се лекуваш с "пускане на кръв" и се молиш за дъжд на камъка в двора или на Тангра.Крет..ен!

47

79878

преди 8 години

До Анонимен 79 Мииииииииии не са "пълни глупости "Поне четете , като празнувате нещо да знаете , за какво иде реч !!!!!!!!

46

Киро

преди 8 години

До АнонименДа си видял някой да се облича като кукер? Не нали :) къде е забавното там?-----Защо трябва да е забавно?! Забавление по дискотеките и в игралните зали има! Идеята, че празникът е винаги шоу ви е наложена в главите от корпорациите, които печелят от невежеството ви.

45

учуден

преди 8 години

Абе само ли аз има чувство , че цялата *** и продажна общност е налазила тази статия ???Абе нямате ли си работа бе ???Мнооооооооооооооого ви разглезиха с тези задокеански траншове

44

Анонимен

преди 8 години

Какъв Хелоуин, какви 5 лева с този селски народ бееее?А иако все пак някой е решил да се включи в "играта", НЕ СИ КУПУВАЙТЕ специални облеклазащото и без това изглеждате УЖАСНО!