19

Анонимен

преди 8 години

*** народ излезнахме бе да му се не види. Кучетата ни по либерални от тези в САЩ. Морали ни по голям от този на САЩ. Обаче пък видиш ли ти искаме да сме като САЩ. *** народ излезнахме бе да му се не види.

18

Анонимен

преди 8 години

До 21Гюн... Морфин вместо марихуана ли бе? Гюн нали знаеш кво е доста добре те описва ментално. Когато си *** до крайност по добре не се изказвай ... Ненормалник.

17

pa6ko

преди 8 години

21 Голям *** си.Морфина е много по силен наркотик и много по-зарибяващ от растението което бог го е създал и е доказано че няма нито един смъртен случай причинен от мара.*** сте.

16

Анонимен

преди 8 години

Аз пуша марихуана от 12 години :).. Не редовно, веднъж в седмицата с приятели :). До сега НИКОГА не съм видял, човек който е пушил марихуана и да е агресивен. Докато за проблеми с пияници може да говорим всеки ден. И трябва да ви кажа, че няколко дръпки от марихуаната отпускат човек, колкото 200гр. алкохол примерно :). Сами преценете кое е по-вредно.

15

лекар

преди 8 години

КАКЪВ МОРФИН БЕ!!!! ТИ ЛУД ЛИ СИ??? КАКВИ ГИ ПИШЕШ??? ИЗОБЩО НЕЩО ЗНАЕШ ЛИ??? ЛЕЛЕ дами паднеш в кабинета...

14

лекар

преди 8 години

Вече 100 години се водят изследвания - НЕ лекува РАК. Но пречи за делението на ракови клетки. Трябва контрол! А в тая държава с оня нашмъркания политик с бялата коса - контрол НЯМА! А множествена склероза е страшно нещо и никой закон няма да спре пациента да си облекчи мъките. Било легално или не. Голям смях е като ми водят разни *** майките им и "моят син наркоман ли е?". Ами не -той е ***. ЗА МЕДИЦИНСКИ ЦЕЛИ! Против свободна употреба!

13

Анонимен

преди 8 години

И за мен е напълно не логична забраната на марихуаната. На всички цигарени кутии пише - цигарите вредят сериозно на здравето, въпреки това се продават. Алкохола доказано вреди на здравето, дори хората стават агресивни и правят проблеми - пак се продава свободно. Марихуаната - не съм чул някой да е казал, че вреди на нещо дори напротив - много лекари са се изказали, че е полезна за редица болести и въпреки това е забранена :) ?! Има някаква конспирация според мен

12

Анонимен

преди 8 години

Хайде, започна се кампанията за легализацията на марихуаната. Ще видите, че ще последва серия от сърцераздирателни репортажи, на спасени хора благодарение на марихуаната. Натискът над България и българите е много силен. Смятайте какъв погром ще настане сред нашата младеж.

11

Анонимен

преди 8 години

До началото на 20 век марихуаната си е била лекарство. Само конюнктурни съображения са в основата на забраната и ( но не навсякъде). Разбира се всяко предозирано лекарство може дори да те убие, но това е друга тема.

10

мда

преди 8 години

Дано не се случва да изпитваш болка 24 часа на ден, защото всички хардлайнери, които са против облекчаването на болката ще се оплакват най-много... Другото е демагогия и липса на съпричастност.

9

Анонимен

преди 8 години

Да се чудиш какви неща са легални в днешно време - примерно ММА боевете, където двама се изпотрошават доброволно... А когато някой раково болен облекчава принудително адските си мъки, му се казва, че е престъпник. **** и логиката!

8

Кукувица

преди 8 години

То...ако си слагаш дори хероин можеш да живееш до дълбока старост. Мъртвите са за сметка на политиците, които отричат да легализират наркотиците. Просто забраната на наркотици е начин да се печелят изключително много пари от които подкупния елит има полза.

7

Анонимен

преди 8 години

марихуаната има и отрицателно действие върху здравето. Те са свързани с психотропното действие върху организма и ефекта, който се оказва върху нервната система.

6

...

преди 8 години

Трябва ли да се позволи употребата на марихуана за медицински цели?ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Това е доказано медицинско средство. Между другото много хора в България са хипертоници - марихуаната (тревата) е доказано че в малки количества, сваля артериалното кръвно налягане. Марихуаната помага за много болести, това че малките прекаляват с нея, друсат се и са невменяеми си е техен проблем...

5

Анонимен

преди 8 години

до анонимен я ти садист ли си или какво

4

д-р Търбухиян

преди 8 години

На първия анонимко: нищо не може да направи прокуратурата освен да скъса и без това опънатите нерви на болния и всичките му близки. Има такова нещо като действие при крайна необходимост. Има и прецеденти в българската съдебна практика.Ако бяхме правова държава един друг борец с наркотиците щеше да е в пандиза ама ...

3

wtf

преди 8 години

Не могат, защото нямат доказателства. Тя винаги може да каже, че видеото е художествена измислица.

2

Анонимен

преди 8 години

Щом помага на болните нека я разрешат. С болки 24/7 не е живот. Щом евтаназията е забранена поне това да разрешат със закон.

1

Гълъб с Раница

преди 8 години

Естествено ,че трябва да се разреши отглеждането и продажбата на канабис за медицински цели а за рекреативни да се декриминализира ! И естествено да има КОНТРОЛ дума която липсва в депутатският речник и не само ! Обществото което се образова от интернет и от опит а не от ПРОПАГАНДАТА на държавният апарат заслужава да живее един по-добър и положителен живот !