32

Анонимен

преди 8 години

какви ги бълва тоя лудият ? има ли представа от афг ме тия продават само наркотици и са с ножове , тоя няма , ама въобще няма УМ В ГЛАВАТ !

31

Анонимен

преди 8 години

Крайно време е да се затворят границите , макар, че бизнесът на Боко, ще секне ! България не е транзитна зона, а приемна зона. До кога ще ви ментосват Б.Б. и управниците?Сърдете се на премиера си, ане на преводачката му. До сега ви е казвал точно обратното, от това какво иска ЕС. Имал е изгода и бизнес, но всичко се разкри и трябва да секне кранчето му.

30

7

преди 8 години

Докато демонстративно не депортират няколко хиляди обратно в Афганистан, няма да спрат да идват. Това може да излезе скъпо, но ще има безценен възпиращ ефект

29

маги страли

преди 8 години

Затова строим магистрали. За да могат бежанците свободно да си минават през милата ни татковина!

28

в Слънчев бряг

преди 8 години

Германия отпуска по 670 евро (1340 лева) на всеки бежанец. С тези пари 300 000 бежанци спокойно могат да бъдат настанени в Слънчев бряг! Спасяваме и туристическия сезон!

27

681

преди 8 години

Г*дни неща*стници!!! А възрастните хора ... Българите живеят с по около 180 лв. на месец! То е ясно, че няма да получите правосъдие приживе! Но дано Бог ви съди според делата ви!!!

26

Анонимен

преди 8 години

Палиии!

25

Добре дошли!

преди 8 години

Добре дошли в България, драги бежанци! В Слънчев Бряг има 600 000 легла, 250 000 от тях незаети. Там можете да отседнете и да си починете от перипетиите по пътя!

24

Не, за Обама да са

преди 8 години

Не, не ги искаме, да си ги вземе Обама, който принуди хора да емигрират и между тях мигрират и неговите хора от ИДИЛ.

23

анонимен

преди 8 години

Давайте, давайте, колкото може повече!И внимавайте - осигурете им комфортен живот, те заради това са дошли!Осигурете има достатъчно отопление, та да не мръзнат горките!Те не са като нас - ние сме свикнали да студуваме, но нас никой не ни съжалява.Трябва да им осигурите топло облекло, топли завивки, сигурно отопление, калорична храна.Ние ще им плащаме издръжката, можете да ни стрижете колкото си искате. Ние сме свикнали да мълчим, да студуваме и гладуваме. Но те не са!!!Този свят е полудял!

22

biko bo

преди 8 години

Може да ни гостуват, но при условие че се насочат към Драгалевци, Симеоново и Банкя и се постараят да ощастливят красивите и подържани съпруги, дъщери и други от женски пол, които са роднини... на нашият славен полит елит

21

жива казарма

преди 8 години

"Общежитията им напълно готови" ще ги приемат по взводове и ще ги обучават индивидуално ,а задачите ще им се поставят персонално .

20

Баба Гуси

преди 8 години

Това афганистанците мъже са много страхливи и нежни. Жените им търпят ужаса в Афганистан а мъжете оставят жени и деца и бягат насам.

19

Луцифер

преди 8 години

,,Можем да приемем..." Ами приемете ги,но си ги вземете у вас.

18

Анонимен

преди 8 години

Направо в Банкя ги водете

17

уши, нос, гърло

преди 8 години

"Може, много, повече може.Създадения вакум по малките градове и селата, трябва да се запълне.".................................................Първо трябва да се запълнЕ вакума между ушите ти и после да даваш мнения."

16

Анонимен

преди 8 години

Афганистански мъже???? И защо? С каква цел? Жени ли си търсят???? Нямат ли си родина, къде са им семействата? Става наистина ужасно подозрително! Това не са са бежанци, тогава какви са???? Воини на Аллах? Спящи клетки.

15

Анонимен

преди 8 години

Може, много, "повече може". Създадения вакум по малките градове и селата, трябва да се запълне.

14

толераст

преди 8 години

Абе, канибали от всички страни, заповядайте!Ще ви дадем "помощи" 5 пъти по-високи от минималната пенсия. Нищо че пенсинерите са работили по 40 години.

13

Професор

преди 8 години

Малко са 3 000. Трябват ни поне 3 милиона. Генофонда трябва да се обогатява.