90

Иван

преди 8 години

Спомняте ли си онази случка на магистралата, при която Сидеров стреля с незаконния си пистолет по една кола и след това ги преби, без да са му направили нищо? По същата логика влезе в заведение и каза, че там се продават наркотици, без да има такива там. Всичките тези театри, които разиграва са само, за да предизвика скандал, защото не е добре психически. Непрекъснато си търси скандал и разправия с някои.

89

Анонимен

преди 8 години

Странна държава сме! Гамените в затвора , а крадците, убийците, корумпираните политици и наркотрафикантите са на свобода! Г-н Цацаров от както сте главен прокурор ,колко корумпирани политици сте арестували??

88

Анонимен

преди 8 години

До ПетърВ ОГРОООООМНА ЗАБЛУДА СИ, ЖАЛ МИ Е ЗА ТЕБ!

87

Анонимен

преди 8 години

Като чета "Бойко", "ГЕРБ светлина" и подобни глупости си мисля, дали сме 2015 или 1984. Нема такъв и толкова *** народ! Не ви ли стигна 45 години комОнизамът??? Май не. Е, тогава ще ви се върне с някои екстри. Въпрос на време е. После да не ривети, щото не всички ще облажат. А тогава за тях какво, Белене, Скравена? Найс, а???

86

info.

преди 8 години

Стига сте отвличали вниманието с тези спектакли.Искам да знам!Какво стана при посещението на Борисов в Брюксел?Дано не се окаже прав и един друг ***.т като Бареков,дето беше казал че Брюксел има намерение да ни връща 100 000 *** с БГ паспорти.

85

филип

преди 8 години

Третото искане ще бъде от НАП.За да се изясни произходът на парите с които този човек си позволява охолен живот. Апартаментите, офшорките, телевизия алфа, транспарантите налепени на всички магистрали с лика му. Кой плаща за всичко това?

84

Анонимен

преди 8 години

БОЙКО БОЙКО БОЙКО ПОБЕДА ПОБЕДА ПОБЕДА

83

Петър

преди 8 години

Винаги има кой да го избира този, така че да вземе 4 %. Това са разбира се купени гласове и хора не толкова добре с акъла. Защото нормални хора няма да си дадат гласа на психично болен. Това е все едно да дадеш доверие на психично болен и той да те прецака здраво.

82

Анонимен

преди 8 години

Ееееейййййй, *** народе, забрави ли какви ги свършиха Боко, Цецко, Фидоска, Вдянков и останалите от тази клика крадлива и престъпна, че плюеш по един човек, който иска да де изведе от мъглата и мизерията, в която са те обвили твотие "велики" "управници" от ГРОБ!Осъзнайте се докато е време. Но да знаете, че вече става късно и не е далече деня, в който всички плюещи тука горчиво ще съжаляват. Изключвам мижитурките, които са на хранилка при престъпниците, защото за тях други времена ще настанат.

81

Анонимен

преди 8 години

Така започват гражданските войни по света , корумпирани и самозабравили се политици и един беден народ който му трябва само една иска и войната е готова

80

МЪДРЕЦ

преди 8 години

квичили *** ЗНАЧИ СЕ Е СЛУЧИЛО НЕЩО ДОБРО

79

иванова

преди 8 години

а бе хора! народа беден, заплатите мижави, затънали сме в дългове, пенсиите никакви, здравеопазване няма, просветата клони към нула, децата бягат, чужденците ни превзеха, крадци и убийци на всяка крачка, бие сте седнали да се занимавате със сидеров.............той ли ви е проблема?

78

до 123

преди 8 години

ГЕРБ Е БЪДЕЩЕТО И СВЕТЛИНАТА...............................................ДА ОТ ИДВАЩИЯ ВЛАК В ТУНЕЛА

77

Анонимен

преди 8 години

Странна държава сме! Гамените в затвора , а крадците, убийците, корумпираните политици и наркотрафикантите са на свобода! Г-н Цацаров от както сте главен прокурор ,колко корумпирани политици сте арестували?

76

Анонимен

преди 8 години

пълен цирк и абсурд , набедиха го човека , няма да се учудя и в затвора да го вкарат

75

Анонимен

преди 8 години

О заспали и облъчен народе, много ти ще патиш скоро!

74

Анонимен

преди 8 години

А къде е тиквата ?

73

Анонимен

преди 8 години

Наистина сме много глупав народ. Сидеров е жертва, виновен или не, има съд. Да приемем, че го отстранят. После ще трябва друга жертва за отклоняване на вниманието, и после друга и друга. До кога уважаеми последователи на интелигентния и честен Борисов и чистата чу партия от комунизъм? Докато това което сте надробили се върне със същата сила срещу вас. Винаги има едно "после и след това". Мислите, че ще мине всичко безнаказано, ще се забрави? Лъжете се!! Бедността и отчаянието няма да позволят.

72

Анонимен

преди 8 години

За кокошка няма прошка за милиони няма закони. Волен, че е повишил тон му махате имунитета, а тези, които окрадоха държавата са в парламента на спокойствие. Крадецът вика дръжте крадеца.

71

Анонимен

преди 8 години

Противен народ, противни политици.Срам ме е, че съм българин.