78

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 102и затова ли посланика на сащ го заплашваше, че ще го унищожи. е вече машината е пусната. а вие си живейте в *** и се радвайте на боковци, рамадановци и куневици, които сега ще ви докарат 200 хиляди мигранти да ги храните, с нови заеми естествено.

77

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 120Я, някой от електората му можел да чете и пише!

76

Анонимен

преди 8 години

Много скоро жестоко ще се каете за всичко, което причинявате на Волен. И вие от този долен сайт, и министри, и медии, и наркомани от НАТВИЗ, и недоносени протестъри.

75

Анонимен

преди 8 години

всеки знае че ченгетата са в играта с контрабандните цигари,дрогата,емигрантите....всеки знае че т.н.студенти,се друсат като за последно....дилърите и те са всеизвестни....някакъв от тях се шмугнал покраи полицеиската охрана в натфиз на сигурно ,гонен от сидеров. какъв е извода?сидеров е луд.

74

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 104 И мен ме срам заради Болния! Някой да ми посочи, в кой парламент има такъв, като него!

73

Анонимен

преди 8 години

Абе защо обръщате такова внимание на една маршрутка платени бабки и любители на пицата?Игнорираите го това жалко несретно джудже!!!

72

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 106 Че кой ти пречи да го направиш? Да ама трябва мозък, така че откажи се!

71

Анонимен

преди 8 години

До силаТа ти си атакистче! Какво се правиш на друг? Путин може и да е велик, но само за руснаците и то за сега! Едно време и Хитлер са го смятали за велик, но всички знаем какво е последвало!А ти путинистко изчадие къде се вреш? Като Болен за рубли ли?

70

Анонимен

преди 8 години

До Чебурашка 50 "Жалки подобия на Сидеров- това ли е човечество?" Хайде да се сетива, приятелю! Целият свят знае Русия и Путин... Но кой в света знае Сидеров и кой в света знае къде е България?

69

teo

преди 8 години

Глупости, Волен НЕ е за усмирителна риза, а за затвор с тези престъпления. НЕ ГО ИЗКАРВАЙТЕ БОЛЕН, ЗАЩОТО ТОЙ СЪВСЕМ ЦЕЛЕНАСОЧЕНО СИ ПРАВИ БЕЗПЛАТЕН ПИАР!!! ЗАТОВА, НЕ МУ ОБЛИЧАЙТЕ УСМИРИТЕЛНА РИЗА - ЩЕ ГО СПАСИТЕ ОТ СЪДА!!! БЪЛГАРИНО ?????

68

Анонимен

преди 8 години

ПО-СКОРО ОБАМА С БОКО ТРЯБВАЛО Е ДА НАПРАВЯТ...

67

Анонимен

преди 8 години

ПО-СКОРО ОБАМА С БОКО ТРЯБВАЛО Е ДА НАПРАВЯТ...

66

Анонимен

преди 8 години

100 - Глупости, американското посолство няма никакъв интерес от тази история с Волен.За тях той е една дребна мушичка, която могат да игнорират с лекота.

65

Анонимен

преди 8 години

98 - Грозно е да се лъже.

64

1

преди 8 години

И той не е толкова черен колкото го описват. Чел съм критиките му към властта и са напълно основателни, съществени и логични. За жалост обаче той беше златния пръст в "БКП-ейското правителство с ДПС" и за мен е политически труп но пак казвам, че ми се струва скалъпена история от Американското посолсво в България. Амариканския посланник в България му каза, че ще го смаже и май си го мачка по американски с "Четвъртата власт" :)

63

Анонимен

преди 8 години

а посланника?мъжът му?те доволни ли са?

62

Анонимен

преди 8 години

Вчера имаше предаване по Канал 3, в което посочиха доказателства че на всеки протестър се плащат по 450 лева на седмица. Правете сметката за един месец и то без да работиш нищо. Тези хора не плащат никакви данъци и осигуровки, а тръгнали да определят дневния ред на обществото. Някой разследващ журналист няма ли да се заинтересува от тези доходи и да сигнализира НАП?

61

Ангел до Varg

преди 8 години

Кой град управляваш VARG :) Град Шумен ,който ти е Роден.хах. Виж сега човече от години ти следя коментарите .Спри с наркотиците.Има едно Австрийско лекарство за Шизофрения,скъпо е знам,пий го ако си го спрял или ако не си го пил въобще отиди се освидетелствай.За мен си болен човек.Работи си в БТЖ-то спокойно и си гледай живота !!!

60

1

преди 8 години

Извинявам се предварително на тези, които познават г-н Сидеров и наистина имат горчив опит с него. Аз не фигурирам в никоя партия но следя аматьорски политиката в България. На мен тази работа с поведението на г-н Сидеров ми се струва малко скалъпена. Нещо ми намирисва. Видях го заснет да спори, да се държи грубо, да влиза в различни учреждения без покана но да бъде агресивен, да напада със сила не съм го видял. Да посяга също. Освен това наистина всичко е на кадри в определени моменти.

59

Анонимен

преди 8 години

До Чебурашка 77 "Русофилите винаги са били най-големите предатели". България е по-напред от всички! Защото предателство,завист, подкупност, неблагодарност и просия в България - без конкуренция в света.