71

hm

преди 8 години

А защо е отишъл да търси това момче? Приятел ли му е? Ще го пита нещо ли? Ще го бие ли?Полицай ли е, че го издирва?

70

Анонимен

преди 8 години

А пък мен ме е срам че сънародниците ми 10 поредни избори гласуват за шефа на мафията държащ еднолично в ръцете си наркотрафика, контрабандата, проституцията и хазарта, плиткочела мутра с коефицент на интелигентност много под средния.

69

Анонимен

преди 8 години

За по-умен го мислех. Сега натвори самоубийство на партията и кариерата си. Болен Белото. Болен Натфиза. Болен Десен Прав. Болен Синьото око.

68

hm

преди 8 години

15-20 човека. Всичките ли са депутати? Тях защо не ги арестуват тогава?

67

Ромале

преди 8 години

Волен Сидеров много хубаво се прецака. Сам.

66

Анонимен

преди 8 години

Наркоманите учат в неделя вечер , тогава им идва музата за любовна лирика

65

такаа

преди 8 години

Да разгледаме фактите-Волен отива в НАТФИЗ за да търси някого. Следват словесни пререкания. Волен е ударен !!! от човек ,който не е студент от НАТФИЗ!!!.Той също така е замерян с яйца!!.и задържан!!!При това -съвсем на място там се оказват и всички медии :) След това Цацаров казва ,че поведението му е недопустимо и имунитета му трябва да бъде свален :):)

64

Анонимен

преди 8 години

Пътнико Волен, пътнико Бял,тръгнал да търсиш белия прах,спри да го търсиш че веч се оля !

63

Патилан от Острова

преди 8 години

До Анонимен А в страна като Щатите, например???Да изкъртиш вратата на учебна институция, да се нахвърляш срещу Ректора, да подлудиш цяло МвР...? Стига, бе, не думай! Ония полицейски служители ще те надупчат при първото вдигане на ръка към вратата на учебното заведение. Пък ако си водиш и телевизионен екип, за да "документира" , за потомците подвизите ти, сигурно ще те питат дали имаш имунитет и тогава ще те застрелят.? Опитайте това в Лондон - там Томи-тата са много "любезни"!

62

Анонимен

преди 8 години

Човека въобще не успя да го удари! Замахна но не го достигна!

61

asd

преди 8 години

Понякога наркотиците водят до параноидни състояния. Човека ще го преследва страх и ужас че все някой иска да му навреди. Дори и най-близките му хора ще му се струва, че ще му навредят.

60

Анонимен

преди 8 години

Гледах записите със случката, и в един от тях ясно се чува Сидеров да казва на полицаите точно преди онзи да го центрира - МОЛЯ ВИ СЕ, НЕ МИ Е ДОБРЕ, ЩЕ МЕ УБИЯТ, ИСКАТ ДА МЕ УБИЯТ !!! А един от полицаите поиска вода за Сидеров ??? Малко му е !!! Каквото почукало това му отговорило !!!

59

Анонимен

преди 8 години

Като е толкова ербап защо не търси наркотици по коя да е чалгаджийница? Щото ще го вържат на панделка и после на Витоша екскурзия с лопата сам да си копае дупка. Ама на студенти по 50 кила е лесно да налиташ. Какво следва? Старчески дом да нападне? Че друсат бабите? Депутат бил. Националист стана *** дума заради него.

58

viktor

преди 8 години

sega e red na boko i cvuki da iadat iumrucite

57

Анонимен

преди 8 години

Детето явно плаче и ги държи будни по цяла нощ, и Болен тотално загуби почва.

56

...

преди 8 години

В някоя нормална страна, партията му веднага щеше да се откаже от него, да го изгонят от всички позиции в нея, да го изгонят и като депутат на партията, да му се снеме имунитета, да бъде съден и да се озове в затвора. Но не и в БГ. Човек в София вече да го е страх да си ходи из града, за да не го нападне Сидеров и компания по някакви въображаеми обвинения или дори просто ей така.

55

йо

преди 8 години

иронично е дригиран наркоман да обвинява другите в подобно нещо.

54

Анонимен

преди 8 години

Този го е прегърнал

53

Анонимен

преди 8 години

""Глупави актьорчета, които ще играят в *** български сериали" отговаря много точно на длъжностна характеристика на Волен и Чукулов.

52

Анонимен

преди 8 години

Тоя беше яко надрусан но не това е бедата,бедата е ,че е слуга .маша или *** в ръцете на ГЕРБ и ДПС които безжалостно го хвърлят като мръвка на вълците,Следващият път този може да бъде убит обслужвайки влсат мафията.Днес никой не говори за тотално наредените фалшиви избори,не говорят за горещата точка наречена България и ислямизирането и,не се говори за Оманският фонд който ни осъди и сега МВФ натиска БГ да тегли заем а Борисов е ***.Със какво ще плащаме ? С територия.... за това беше цирк