32

Анонимен

преди 8 години

Предполагам задържания "нападател" ще бъде третиран като принц от органите на реда :) Предполагам ще го черпят и тупат по гърба. Толкова много "обичат" болния, че пича ще е като герой.

31

Анонимен

преди 8 години

Да, замириса историята....полицаите отричат да е полицай мъжа, но не казват професията или името му,ако е от паравоенна структара - СОД например - пак е полицай нищо че не е към МВР. АКо не е няма проблем нали? Защо го крият? Освен това е добре да се разбере платено ли му е - и от кого!

30

Анонимен

преди 8 години

Не познавам Сидеров и досега си мислех че тия които твърдят че е психо го казват от злоба но тука за няколко дена от молумните му теат и се убедих че това човече наистина е лудо и е психопат! Наистина здраво си търси боя!

29

Анонимен

преди 8 години

До АнонименВероятно е изпълнявал чекиско поръчение - ясно от кое посолство идва

28

Анонимен

преди 8 години

Повече от 5 лева не давам за театър. Особено като видях постановките на Морфов.......

27

Анонимен

преди 8 години

Защо не се осветли кой е бил този така наречен гражданин, който е ударил Сидеров? Какво е правил там, кой го е пратил, след като не е бил от студентите и преподавателите? Много замириса тази история. От една страна лудия Сидеров, от друга страна умишлено изпратени елементи от средите на "умните и красивите" да правят ексцесии. Чудна картинка.

26

Анонимен

преди 8 години

До БГ

25

Анонимен

преди 8 години

до30 - моля - не са скъпи билетите - 15 лева билета, за да отидете двама души даваш 30 лева. С тези пари ще нахраниш двама души в елитен ресторант и ще ти останат.

24

Анонимен

преди 8 години

Някой д хване Бъчварова и да я разпитва- Защо вчера Сайтовете на МВР, СДВР, МВнР, ГРАО и ЦИК не работеха след хакерска атака - къде е сигурността на държавата- защо допусна толкова време Сидеров и Чуколов да вилнеят и да тормозят полицаи.- Защо като пристигна не предприе нищо, а ако не е била във възможност - защо пристигна?- Защо не даде изявление от място -така обижда журналистите.-каквоимаше предвид, че "не й било работа да дава изявления"?Бъчварова - ВЪН!

23

Анонимен

преди 8 години

Жалко за демокрацията - най-важните събития - един тотално провален реферндум и един фашага, който вилня и центъра и предизвика безредииц бяха основните събития снощи, а самите избори.Най-ми е интересно че Първиет две партии се СКРИХА. Министърът н Вътрешните работи също се СКРИ.

22

Анонимен

преди 8 години

До До 22И неприкосновеноста на полицая. В

21

Анонимен

преди 8 години

Е как да не е комуникативен перхидрола,извини се бе,не ме удряй,ето видяхте ли го удари ме,на теб кой ти плаща,***,ку........вите на Бойко и тн. не бил комуникативен хахахаха

20

ъ

преди 8 години

*и студентите...Сякаш бяха някаква секта повтарящи монотонно нещо подвърлено от някой си...Жалко за България...А бе една прекрасна страна с прекрасни хора...А чудно ми е като изживяват всички че били големи артисти, как пък за 30г един филм и една стойностна постановка не направиха бре....Аааа, ние сме глупави и не сме им разбирали изкуството....Добре де в целият свяат ли не им разбират "постиженията"....

19

До 22

преди 8 години

А като се сблъскат две неприкосновености какво става? Неприкосновеност на депутата с неприкосновеност на територията на НАТФИЗ.

18

До 22 Някой си

преди 8 години

Значи казваш, че народният представител няма право да влиза в НАТФИЗ, но биячът му може ....А може би просто тълкуваш по различен начин какво е неприкосновеност на територията на висшето училище.

17

Някой си

преди 8 години

До ???Глава 4. чл.19 ал. 3 от закона за Висшето образование "Академичната автономия включва академични свободи, академично самоуправление и неприкосновеност на територията на висшето училище."

16

Хаха

преди 8 години

"Волен Сидеров е обявил, че се опитват да го убият" Защо да го убиват, просто да пуснат водата в тоалетната...

15

Дочоолу

преди 8 години

... и ваш'та майка, също, не съвсем!

14

БГ

преди 8 години

Нека подкрепим човека който имаше куража да удари Болен Сидеров. Този човек заслужава орден Стар Планина.

13

Даинел

преди 8 години

Атака е партия е спонсорирана от Русия, която има за цел да дига пушилка.