23

Анонимен

преди 8 години

Обаче имунитет не го предпази от юмрука!! :D

22

Анонимен

преди 8 години

Уж имаше избори, референдум, а накрая Сидеров излезе най-важният в държавата. Всички медии абсолютно непрофесионално и като папагали се прехвърлиха на това събитие. Така ви манипулират, че хал хабер си нямате. Всичко се движи от кукловодите на бившата държавна сигурност.

21

Анонимен

преди 8 години

Много е симпатичен със синината. Трябва да се поддържа прясна ежедневно.

20

Анонимен

преди 8 години

Другари, днес нашият боен другар беше тежко ранен в... пиеса!

19

BG

преди 8 години

Да би мирно стояло, не би чудо видяло ! При това поведение на Сидеров, дори е учудващо че чак сега се намери някой дето да го ошамари ! При подобно налудничаво и наркоманизирано поведение, нормално е на някой да не му издържат нервите ! На що хора в тая държава ги сърбят ръцете като стане въпрос за тоя ....

18

Малко му е боя

преди 8 години

Да, нервичките на белокосият подскачащ пудел не издържат вече... парите за бело и охолен живот му свършват, сега как ще отглежда любовница и дете ? Трябва спешно ПР да прави.

17

Анонимен

преди 8 години

Имунитета на депутатите не може да е за всичко. Хулиганството не може да има имунитет.

16

Анонимен

преди 8 години

До знайко, Каква левачка бе, ***! Ти не знаеш коя ти е лявата, и коя ти е дясната ръка, а си седнал да пишеш и мнение да даваш! ***

15

Гери

преди 8 години

Незнам този какво е правил в НАТФИЗ, когато минавам от там пеша, отпред по тротоара през деня почти винаги се носи във въздуха острата миризма на марихуана. Може да искал и той да си дръпне:-)

14

Калина до 8

преди 8 години

Абв, че нещата изглеждат малко попресилени, е ясно. Обаче каква ще да е тази кампания, в която самият Сидор си копае гроб и си скача в него? Ей това не разбирам!Не за друго, ама щото в Син сити може би може да намери малко повече дрога от НАТФИЗ?

13

Анонимен

преди 8 години

Какъв имунитет , какви пет лева, я си преставете , че всичко това бъде направено от обикновен гражданин. За какво им е нужен на депутатите имунитет изобщо !!!

12

Анонимен

преди 8 години

"Биячът" хахаха!Да ми го дадат на мен, да им покажа какво е Бияч!

11

Анонимен

преди 8 години

Те че не могат да ми вземат насила не значи, че не може да даде кръв и урина доброволно.

10

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 8 години

Пудела на БОСТАНА е подут ... крайно време беше !

9

2013

преди 8 години

Този пич дето бушонира Волен, ако утре се яви на избори ще събере повече гласове от него.

8

Тцтцтц

преди 8 години

Тоя където го удари, ако го видя някъде ще го пребия! Какво му е направил Сидеров! Защо не ходи да бие наглата мутра Бойко, ами седнал да удря невинен човек! Какво Ви е направил на всички вас Сидеров, питам?

7

Анонимен

преди 8 години

Никога не съм гласувал за Сидеров и партията му, но тази масова истерия ми изглежда твърде нагласена. Политиците, всички от тях са кукловоди, които нямат никакви скрупули и манипулират гласоподавателя с цел получаване на максимални облаги. Дали това не е част от кампания с цел да се изрита Сидеров от политиката?

6

Анонимен

преди 8 години

Проба за алкохол също не може да му бъде взета, отново заради имунитета на депутат.- - - - Добре !!! Но анална проба закона не забранява !!! Нека видим резултатите от нея !

5

1

преди 8 години

Защо ще има имунитет извън НС за хулиганските си прояви? Нещо куца яко в закона. Този трябва да го приберат с усмирителна риза, за да не резили властта, а тя го толерира???

4

Четящ

преди 8 години

Поредния цирк! Сутринта ББ прави гаф в ефира и разкрива тайната на вота си- ЦИК го оправдава и за да не стане по-голям скандал и да не започнат медиите да раздухват нещата веднага Волен прави поредния скандал и всичко е забравено а фокуса отново е върху този циркаджия. Ама няма лошо те за това и му плащат!!!!!!!!