23

Анонимен

преди 8 години

Росенчо, като си толкова отворен за референдуми, айде следващия да е за НАТО и ЕС.

22

Анонимен

преди 8 години

Роска, ама ти верно се взимаш на сериозно. То Боци ти би шута с референдума, а ти все го играеш недочул и недоразбрал. Не стана президент от тебе! Примири се, спести си по-нататъшните унижения...

21

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Плевнелиев е кошмарът на таварисшч Путин...

20

мнение

преди 8 години

Роске,ние мнение имаме.Влез малко тук и прочети мненията на хората....особенно тези който се трият от адмнина...

19

Анонимен

преди 8 години

Путин с 90% рейтинг, сигурно останалите 10 са за нашия Р.

18

Анонимен

преди 8 години

Електронното гласуване , има ли нужда от референдум ??Една част от хората ще могат да го използват , да гласуват от други страни , а друга част ще си гласуват и по старият начин . Така е по света ! Кой каквото си избере , но обхвата на гласуване ще стане по - голям !Българите в Ню Йорк питаха Плевнелиев , защо няма електронно гласуване ? И аз питам защо няма ?Защото е по лесно да се манипулират вътре хора ( вие си знаете електората на 2 партии .. )

17

АТАКИСТ

преди 8 години

до 17Мистър Халкидиков е даже още по-смешен , когато си приведе сериозна физиономия . Все едно да вземеш едно лай.но и да му забучиш роза- толкова е нелепо сериозното му изражение предвид натурата му.

16

Анонимен

преди 8 години

Днес най-рисуваната фигурка ще бъде композиция от три елемента, един голям в средата и два овални по-малки от двете му страни.

15

гражданин

преди 8 години

Хора за референдума се върши манипулация! Опитват се да ви набутат бюлетината за референдума и да гласувате, а вие не сте длъжни, може да откажете! Разяснявайте на близки и познати!

14

Анонимен

преди 8 години

Който не исак да гласува за референдума да отказва от самото начало или да пише невалиден.П.С. химикалките трябав да се натискат повече, че отказват, а Застъпника пусна човек докато бях в урната.....

13

Анонимен

преди 8 години

Роска, за изборите гласувах, а за смешния ти референдум нарисувах един голям мъжки полов член.

12

Анонимен

преди 8 години

Секциите бяха разбъркани - 38 - и след нея 48, след нея 50 - това е умишлено. винаги досега номерата са си вървели една след друга.

11

Анонимен

преди 8 години

голяма шашмалогия - по закон трябва да ни дават бюлетина за референдума само ако си я поискаме .- навряха ми я първа, другите трябавше да чакам пет минути. За другите три нямаш плик, за нея - имаш - нямаше как да я мушна в джоба, като казах че нямам да гласувам - ами ние вече ви писахме че сте гласувал за всичко. добер че се сетих да надпиша НЕВАЛИДЕН, защото тръгнаха да си я прибират гадовете, а ме водят гласувал за референдума - покачвам активността.

10

Анонимен

преди 8 години

Изчезни бе ***!

9

Анонимен

преди 8 години

Кажете ми какъв човек трябва да си след като Тиквата те удря на пресконференция по врата и ти да се хилиш като инфан.тил заради това? Кажете ми това мъж ли е първо на първо?Срам и позор тоя *** да ни бъде президент!

8

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Искаме, но не ни давате, господин преЦЕдент !Направете референдум за члентвовото на България в НАТО и ще видите, че народът иска да си каже мнението.За такива маловажни въпроси като електронното гласуване не си заслужава да ни питате.

7

гражданин

преди 8 години

Защо се бавят прогнозите по интернет? Защо въобще нямаше соц проучвания преди изборите? Май ГЕРБ губят много и се стараят да прикрият загубата!

6

bos

преди 8 години

Винаги гласувам, защото виждам, че като гласувам България върви напред и хората, живеят все по-добре. Някои, които са предприемчиви и умни стават евродепутати, други кметове. Балъците и тъпите работят за 500-600 лв месечно, понеже не са образовани не рабират колко по-добре живеят.

5

Анонимен

преди 8 години

Бойко и Плевнелиев са политици. За тях е ясно за кой, как и къде да попълва бюлетината. В крайна сметка нали те са я измислили. Ама за нормалните хора не е така. Пада яко чудене как аджеба се попълват тия бумаги. Няма да се оправят за по три минути.

4

Анонимен

преди 8 години

Аз имам мнение и то е, че искам да ти бия чумбери, докато ти омекне главата, но не мога да си изразя това мнение в писмен вид, туй като го няма сред въпросите.