132

ДО 197

преди 8 години

внимавай с куфара да не ти го отмъкнат

131

Косьо

преди 8 години

По писането си лечи колко сме БЪЛГАРИ .Половината имена написани на латиница , другата половина анонимни . Няма какво да се каже повече . Това е .Само като си помислиш , колко НАРОД се възхищава на оня пудел . За завиждане сме.Това е Марийке .

130

Джедай Мастър

преди 8 години

Дрън-дрън. Аз пък съм виждал стотици пъти, в които са отстъпвали място и на майки с деца и на възрастни, и на татковци с деца. Авторката пък видяла веднъж как не отстъпили място и буквално избухнала в ридания и мъка, и само размислите от типа да бъдеш или да не бъдеш успели да я успокоят. На подобни излияния им викат префърцунени пасквили.

129

Lan

преди 8 години

Да не говорим че българите НЕ желаем и в момента да се избиват прииждащите, държим да се спазват законите, само че на тези "бежанци" не им се нравят...не сме се били "грижили" за тях. Не било хуманно да ги разпитват, да ги проверяват да съдимост и да ги настаняват в общежития! Никой явно не им е казал, че в България се грижим само за децата и инвалидите. Та ако може авторът по-точно да разясни в какво се изразява "нехуманността".

128

Lan

преди 8 години

Статията е доста...подмолна! НЕ можеш да сравняваш евреите (които са си били хора работещи, учещи, истинска част от обществото) с ТОВА, което в момента се изсипва! Проповядването на толерантност към ТОВА е равносилно на национално предателство! Да не говорим, че няма нищо общо с елементарното възпитание, с което започва статията. Аз пък онзи ден в метрото видях как не един, а цели трима души станаха на бременна жена.

127

Анонимен

преди 8 години

Какво общо има отстъпването на място в обществения транспорт с българщината. Аз мога да кажа, че всяка година, бивайки в България, винаги някой ми помага за тежкия куфар, и то без да моля никого.

126

Sasho

преди 8 години

"Не питай, какво може родината ти да направи за теб, а питай, какво можеш да направиш ти за родината си" " Отсъствието на мечти погубва народа. Джон Кенеди

125

do 194

преди 8 години

Защото народа е стадо.Защото ходят за гъби по време на избори а после псуват пред телевизора!!!

124

Анонимен

преди 8 години

Защо не пишете за това как народа ни години наред се държи в нечовешки условия, как политиците работят за чужди интереси и ни ограбват, как се опитват да ни подменят историята? Но е по-лесно да се вадят генерални заключения от изолиран случай и да се стигне до извода, че сме били българи!

123

Sasho

преди 8 години

70 години ни учиха да крадем, да лъжем, да работим по малко. Всеки народ си заслужава управлението(политиците) Рибата се вмирисва от главата. Политиците са точно копие на народа.Един друг се крадем. Е за какво обединение говорим?? "Я не сакам на мен да ми е добре, я сакам на Вуте да му е зле"Жената се изпробва със злато а мъжът с власт. Погледнете в парламента и ще видите себе си в огледалото!!!

122

Sasho do 181

преди 8 години

Нещо си в грешка. "България си я обичам като Родина, ненавиждам държавата наречена България" Правиш ли разлика между държава и Родина? В западните държави предимство имат само сакатите хора!! Ако искаш да си отстъпиш мястото-добре ,ако ли не никой няма да се разсърди още по малко да пише във форумите.Проблемите са други, простотията, зависта, чалгата, корупцията, липсата на възпитание( в което влиза и тази ситуация) и kорумпираните политици и недосегаемите(Волен Сидеров).Ти какво направи за България??

121

Анонимен

преди 8 години

Отдавана съм загубил чувството си за принадлежност към тази нация, именно заради причините посочени в статията. Просто съм се дистанцирал от подобни хора като ония самоназовали за "българи", и се радвам на свободата да се чувствам себе си.

120

анонимна

преди 8 години

само едно мога да кажа '' НЕ НАРОД А МЪРШААААААААААААААААААААА''

119

ФХ До Българче 188

преди 8 години

Напълно съм съгласна. Комунизмът отрече църквата и човекът за човека стана враг. Това се случи само в БГ и СССР и виждаме какви са последствия. Във всички останали посткомунистически страни църквата успя да запази някаква самостоятелност и по този начин моралът на хората остана непокътнат. Така че не страната ни е виновна, тя е прекрасна, хората са гнили.

118

Българче

преди 8 години

Някой може ли да каже ЗАЩО НЕ СМЕ ОБЕДИНЕНИ КАТО НАРОД И НАЦИЯ???И понеже виждам, че се затруднявате, ще си позволя да отговоря. По време на 5 вековното турско робство, обединяващият фактор на българския народ е бил светата Православна вяра и благодарение на нея сме оцеляли. След 1944 г. обаче болшинството от народа се отрече от Бог и Православната вяра, и започна да служи на юдео-балшевиките в името на своя нов бог - мамона. Днес всички прекрасно виждаме последствията от това вероотстъпление.

117

Българи сме

преди 8 години

Никъде в Западна Европа, а съм пътувала в половината богати страни и съм живяла в Англия, Франция и Швейцария, не съм видяла някой да отстъпи мястото си в обществения транспорт на бременна, майка с дете, възрастен или на когото и да било. Само аз съм го правила по български навик и то като съм се старала да не бие на очи за останалите.

116

Смях

преди 8 години

От всичко изписано в статията разбрах, че няма защо да възразяваме срещу заливащата Европа вълна имигранти от третия свят, защото те много любезно ще отстъпват мястото си в метрото на майки с деца.

115

Ranonimous

преди 8 години

Може би се е возила в същото, в което се возех и аз докато бях бременна. По време на бременностите и с двете ми деца ми ставаше супер неприятно когато се кача в метрото и всички мигновено извръщат глава от мен сякаш съм прокажена, а не бременна, само за да запазят собствения си комфорт. А един млад мъж дори ме попита защо не си стоя вкъщи и къде съм тръгнала с тоя корем. Как да му обясня, че на бременните им се налага да работят, да ходят на прегледи и т.н. ...

114

Край

преди 8 години

В България няма осъден за обида към държавата. България се нарича всякак във форумите. На една къща в Бояна /баровска/ на оградата пише "мразя държавата" с огромни букви собственика е написал това. Пък то добра-лоша друга нямаме. Можем да опитваме да я усъвършенстваме но защо да я мразим. България е домът на българите. Не е съвършена, но къде ли пък е съвършената страна и държава.

113

край

преди 8 години

Телевизиите разсипаха света. 20г. втълпяват на българите че България е най-лошото за живеене място на света, че децата трябва да учат английски от детската градина за да бягат от тук. Даже и министъра на образоването във Враца пред децата заяви че трябва да учат английски та като се пръснели по света да не били неграмотни. В друга страна /и балканска включително/ такъв министър на другия ден щеше да е лишен от гражданство и изгонен. в България още си е министър.