83

Анонимен

преди 8 години

Тази даскалица е директно за лудницата!

82

Анонимен

преди 8 години

Тази история започва да ми намирисва и много напомня на онази ***,която искаше да бъде кърмачка в мола.Обикновено критики към учителите отправят онези майки,които най-малко се грижат за децата си,но за да покажат обратното обвиняват учители,други деца и техните родители и всички институции.

81

Тони

преди 8 години

Абсолютно съм склонна да вярвам на тази случка.Нагледала съм се на детски градини с т.нар "учителки",които си позволяват да се държат отвратително с децата, да им тъпчат психиката и да им бъркат дълбоко и грубо в душичките.Това обикновено са мързеливи,лоши,злобни трътки,на които целия свят им е крив и си го изкарват естествено на най невинните.Мойто дете стоя по три месеца в две такива д.градини и го отписах.Още ги помни вещиците.

80

Анонимен

преди 8 години

ПРОЧЕТЕТЕ И ДРУГАТА СТАТИЯ!!!!МАЙКАТА ПРАВИ РЕКЛАМА НА ПОЛУДНЕВНА ЗАБАВАЧКА КЪДЕТО ВЕДНАГА ПРЕМЕСТИЛА ДЕТЕТО СИ ВЪПРЕКИ, ЧЕ И БИЛО ПРЕДЛОЖЕНО ДА Е В ДРУГА ГРУПА!!!!ВСИЧКО Е ИНТЕРЕСИ!!!!важното е, ЧЕ И ТЯ И ДЪЩЕРЯ И СА СЕ МАХНАЛИ!!!!!

79

ник

преди 8 години

До АнонименВъзпитателката е трябвало да намери друг подход!

78

и каква стана тя

преди 8 години

"вместо да и избодат очите и изписаха вежди" Да,има проблем : - Вече второ поколение е с погрешни представи за възпитание,морал и ценности- Учителите нямат никакви инструменти да се борят с агресията на деца към други деца и възрастниАгресията у децата се толерира,насърчава и Защитава ?

77

ник

преди 8 години

И нас ни приеха в държавна градина. Щом видях условията, събрах всички документи и си тръгнах. Всеки ден се радвам, че детето ми е в частна градина.

76

Анонимен

преди 8 години

ВЪЗПИТАТЕЛКАТА СЕ Е ОПИТАЛА ДА ПОМОГНЕ НА ДРУГИТЕ ДЕЦА КАТО ИМ ДАДЕ СПОКОЙСТВИЕ ВКЛЮЧИТЕЛНО И НА МОМИЧЕНЦЕТО НА 4 ГОДИНИ!!!ВМЕСТО ДА И Е БЛАГОДАРНА ТАЯ ЛЪЖКИНЯ НАГЛА СЕ НАХВЪРЛЯ ВЪРХУ ВЪЗПИТАТЕЛКАТА И ЗАЯВЯВА ДЕЦАТА ДА СИ ПРАВЕЛИ КАКВОТО СИ ИСКАТ И НА БОЙ СИГУРНО ЩЕ НАЛЕТИ!!!ТАКИВА РОДИТЕЛИ УЧАТ ДЕЦАТА СИ КАК ДА НЕ СПАЗВАТ ЗАКОНА И СА ЧИСТИ ПРЕСТЪПНИЦИ ЗА ЗАТВОРА!!!

75

Анонимен

преди 8 години

МАЙКА МУ ЛЪЖЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ДЕТЕТО НЕ МОЖЕ ДА СЪНУВА ПОДОБНО НЕЩО ЩОТО НЕ МОЖЕ ДА ГО РАЗБЕРЕ!!!!!ВЪЗПИТАТЕЛКАТА В ГРАДИНАТА Е НАПЪЛНО ПРАВА В СЛУЧАЯ А НА ТАЯ КАТО НЕ И ХАРЕСВА ДА ВИ ВЗИМА ДЪЩЕРЯТА И ДА Я ВОДИ ДРУГАДЕ!!!!!------------ЕДНА БЕЗОБРАЗНИЦА В ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ БЕШЕ ОСТАВИЛА ДЕТЕТО СИ ДА СИ КАЧИ КРАКАТА НА СЕДАЛКАТА ОТПРЕД И КАТО МУ НАПРАВИХА ЗАБЕЛЕЖКА ТЯ НАЛИТАШЕ НА БОЙ!!!!ДА СЕ МАХА ТАЯ СЪС ВСЕ ДЪЩЕРЯ СИ!

74

Боби

преди 8 години

А които спят, ще ги събужда със с_ирки ли?????

73

До 85

преди 8 години

Как ще се справят. Ще засмучат цигарите и ще ги оставят да си правят каквото искат. Страшен родителски похват! Затова сме на това дередже, защото нещо много се учат да бъдат родители от разни списания и хамерикански клипчета. Ей за това е пълно с лигочи!

72

Край

преди 8 години

Българин това вече е последно -отивам да работя. Сина ми е на 4 и половина. Отработил е тупаниците с юмрук както никога не съм ги владеел нито съм му ги показвал. Не съм чул някой да е бил набит, но не ми и хленчи че него го бият. Изключително съм доволен от детската градина и учителките там. Дай боже все така да върви ще стане пич от него. Не се казва Патрик, Алекс или Лоренцо. Има си гадже. Айде със здраве.

71

Анонимен

преди 8 години

БРАВО НА ЖЕНАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!СЛЕД КАТО НЕ МОЖЕ ДА ГИ БИЕ !!!!!КАЖЕТЕ ВИЕ КАК ДА СЕ СПРАВИ С ПРОБЛЕМА!!!!!!!!

70

Анонимен

преди 8 години

Преди 2 дни обядвах в едно заведение в града ни.Имаше 6-8 деца, около 8-9 годишни, които и преди бях виждал там и пак бяха адски шумни и невъзпитани.По едно време 2 от децата бяха прави и почнаха да се бият с юмруци, но такива точни и силни удари...ужас!Едното няколко пъти удряше другото директно в лицето със перфектни юмручни удари.Аз гледах гледах и накрая отидох да ги разтърва, като не разбрах кое е виновно и само им блъснах главите една в друга.След мъничко иде друго и ми вика - ей сега ще те набия и почва да посяга да ме удря в стомаха.Вкара ми един удар по силничък и като ми

69

Анонимен

преди 8 години

То си личи коментарите на родителите нагли и безпардонни, които са научили отрочетата си да си правят каквото искат, защото те ще викнат тате и мама да се скарат на тези или този, който се опитва да ги възпита и научи на ред и дисциплина. Жалко, че ВАШИТЕ лигочи ще бъдат бъдещето, много жалко на питам така като си ги научите и когато вас няма да ви има как ще се държат в обществото издънките ВИ!!!

68

кРААЙ

преди 8 години

До българин. Прав си отевам да отметна някоя задача ... Но все пак не идеализирайте децата... Само изглеждат беззащитни.

67

Българин

преди 8 години

До КрайПропуснах в предния коментар. Изкуството да възпитаваш човек се променя дори всяка година, защото то е производна на заобикалящия ни свят. А, както знаем, той е особено динамичен в последно време.

66

Анонимен

преди 8 години

Децата още в детската градина се учат да пазят тишина по време на заниманията,за да може да чуват учителката.Това ще е от голяма полза в първи клас,където седенето на чина е повече време.За това и направиха предучилищната задължителна,за да се създадат навици и да се усвоят елементарни знания.Преди се получаваше парадокса в първи клас ,децата,които не са посещавали детска градина да стават да се разхождат в час,да ядят закуски и прочие.Никой не е арестуван,просто навиците се градят постепенно.

65

Българин

преди 8 години

До КрайМислиш да прекараш деня си в описание на стотиците профили на различните родители ли? Всеки има своята истина и стига тя да не нарушава някои основни човешки права - като например неприкосновеността на беззащитно дете - няма проблем да живее според разбиранията си. Просто е.

64

valka

преди 8 години

Стига с тия лигавщини на родителки-провинциалистки.Кой знае как си потупва детето у дома тая лигла , чието дете било стресирано , а на всичкото отгоре , то не е потърпевшото със залепената уста.