100

какво не ти е ясно?

преди 8 години

Убийството е престъпление, оръжието имаш право да го ползваш само при случаите, указани в българския закон. Изобщо не знаем какво е БХК и ме мързи да търся инфо за тях, но те са първите които разкриват част от истината.

99

ЗА бхк

преди 8 години

Миличките, видяха каква каква мощна подкрепа получи граничаря-убиец и от страх да не стане вдъхновение за други да пуцат по арабско, а всеки убит "страдалец" е удар по плановете, каквито и да са те, със сигурност не са никак хубави, на оня дърт грозник.

98

Анонимен

преди 8 години

Аз пък не разбирам защо въобще го повдигат на въпрос ? ГРАНИЦАТА не е ПАРК за разходки дето всеки може да си я пресича както си иска! Ние държава ли сме или разграден двор? Граничарите не са екскурзоводи а са там за да ПАЗЯТ ГРАНИЦАТА от лица които искат да я преминават незаконно! И това им е работата включително да ползват оръжие за това.

97

Анонимен

преди 8 години

А какво казва финладския софийски комитет?А фифа,фафа и фуфа?БХК официално е разпуснат.Тия сега са нелегитимни

96

Потребител2

преди 8 години

До до ястребВъзможно е куршумът да е рикошет. Обикновено се стреля предупредително във въздуха и ако няма ефект се стреля в краката на бягащите. Целта е да се нарани и обезвреди нарушителя, а не да се убие. ГРАНИЧАРИТЕ ИМАТ ПРАВО ДА СТРЕЛЯТ БЕЗ ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ. Граничарите са изпълнили служебния си дълг и аз НЕ РАЗБИРАМ защо се коментира още този въпрос? БРАВО МОМЧЕТА!!! ПАЗЕТЕ ГРАНИЦАТА!!!

95

Анонимен

преди 8 години

В Елхово представител на БХК бе един мухлясал адвокат.Самият скелет и мощи! Граничарите го викаха от съжаление за служебен защитник на нарушителите, иначе нямаше да види клиент. БХК са го привлекли, дават му пари и взе да се охранва малко.

94

БГ

преди 8 години

БХК само Сорос им е в главите друго незнаят само тои кжото им каже

93

циник

преди 8 години

Над 20 000 хиляди защитиха Вълкан, а тези дето и майките не ги обичат даже, няма да съберат и 20 симпатизанти. Само мисълта, че са слуги на един мегазъл демон и ми се повдига. Дори в чуждестранните сайтове го плюят яката.

92

Иво

преди 8 години

Това е нападение на държавната ни граница третата световна война започна с пасивна агресия срещу Християнска Европа. Сещате се нали.

91

Потребител2

преди 8 години

Прав е БНА : Незаконното пресичане на държавната граница е престъпление! Тези продажници от "Българския" хелзински комитет да научат първо законите на Европейския съюз и на България преди да се изказват "компетентно".

90

циник

преди 8 години

GSI: bhk or George Soros Investigastion: ***, хрантутници и кpeтeноиди

89

Потребител

преди 8 години

БХК - 5та колона на чужди интереси в страната ни.Те не "работят" или защитават каквито и да е български интереси.За пред обществото понякога се "изказват" по такива теми но без да се задълбочават.Единствените теми по които наддават вой са вътрешни които разделят обществото (и те представят случаите сравнително тенденциозно) и международни като тогава определят българската страна винаги за грешна.Вижте кой ги "спонсорира".

88

----

преди 8 години

Няма такова ,,животно,, наречено хем български, хем хелзински комитет.Става въпрос за платени ,,български,, граждани .Ако искате да ги наречем с истинските им имена или пак ще изтриете коментара ми ---това са платени антибългари т.е. ГОИ -както такива са и управляващите ни 25 години.

87

Анонимен

преди 8 години

И тези нещастни душички от "бхк" се финансират от държавата!?!?! за да я излагат и съдят!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?Де е Левски народеееееееее! ?!?

86

Толерантен

преди 8 години

ИСКАМ ДА ТОЛЕРИРАМ БХК ОТЗАД.

85

Анонимен

преди 8 години

Абе тия не ги ли разпуснаха преди 10 години.

84

Вълчан войвода

преди 8 години

До Ястреб ОсманлиятаКуршумът е рикоширал в бетонен мост.Възможно е да е рикоширал и във ниско летящ *** османски ястреб. Както и да е, граничаря и двата случая е за награда, особено във втория.

83

Дончо

преди 8 години

Никаква милост за нарушителите на Българската граница!!!! БХК е нищо за нашия народ !!!

82

Стамат

преди 8 години

Три пъти УРА за БХК - стожера на демокрацията в байганландия :-D

81

До БХК

преди 8 години

БХК ДА СИ ГИ ПРИБЕРЕ ХИЛЯДИТЕ "Мигранти/НАВЛЕЦИ в ЗАДНИЯ ДВОР. ИМАТ МНОГО МЯСТО.