10

Анонимен

преди 8 години

Има ли някой изненадан ? Още тогава беше ясно, че руските войници са свалили самолета. Има не малко руски войници, снабдени с военна техника на територията на Украйна иначе, конфликт изобщо нямаше и да започне, камо ли гражданска война.

9

не за първи път

преди 8 години

Украинците не за първи път свалят пътнически самолет. През 2001 година те свалиха с ракета пътнически самолет ТУ-154!

8

Анонимен

преди 8 години

Самият факт, че самолетът падна на територията на Украйна, означава, че Украйна е виновна. Щом има война в Украйна, трябваше правителството в Киев да забрани всички полети на територията на Украйна.

7

Анонимен

преди 8 години

До СпонгиСлучайно да знаеш чий е контрола върху тези профили (във феисбук или туитър). Ако беше поне малко мислещ или пък информиран щеше да знаеш, че нищо не се трие от тези сайтове, даже и географските координати на мястото от което са обновени тези профили с тази информация. Ако е писано от смартфон, нищо чудно да има и моментна снимка на пишештия без той да знае. Ако имаше частица истина в опорната ти точка тази информация отдавна да е на страниците на NT.

6

Анонимен

преди 8 години

Украински изстребител е излетял и е свалил пътническия самолет. Сега ще бавят експертизата 10 - 15 години, докато се отмирише цялата история.

5

Голата истина

преди 8 години

Ясно е едно Украйна изпрати този самолет над мястото, където се водят бойни действия . Видяхме какво стана после . Знаем как се "запалват " конфликти , войни - справка 11.09 , ВСВ и т.н .Не им се получи обаче сметката на " Господарите от Краварника" . За нормалните хора истината е ясна - който организира атентата на 11.09. 2001 г. , той свали и Боинга в Украйна

4

Спонги

преди 8 години

Още не беше паднал самолетът, а зелените човечета на Путин вече се хвалеха как са свалили транспортен самолет. После изтриха профилите си. Изшишно харчене на пари. И на децата е ясно, че руските бандити са виновни.

3

Анонимен

преди 8 години

Поведението на държавните представители на Малайзия непосредствено след трагедията бе достатъчно красноречиво. След като прегледаха данните, с които разполагаха те запазиха мълчание, но малайзийски самолет не прелетя повече над Украйна. Само за допълнение техните самолети не заобикалят Украйна през България или Румъния.

2

Толкова е просто

преди 8 години

Украинските диспечери насочиха самолета към точка в която го чакаше украинска ПВО установка.Какво сложно има че да се протака разследването.

1

Анонимен

преди 8 години

Доколкото разбирам - по някаква причина(?) Украйна не дава записите на въздушния контрол?Защо ли?