9

Dr. Giggles

преди 8 години

И то едни лекари...

8

подозрителен

преди 8 години

И после кой може да ти гарантира какво има в шареното шишенце в епохата на ментетата и кемтрейлсите, когато се лъже бетер от дърта "ромка", на най-високо ниво. Отговаря ли на етикета си! Дори и лекаря, който те ваксинира, нищо не може да ти каже. Пристигат шарени шишенца отнякъде и ти трябва да им се довериш за здравето и живота на детето ти.

7

Анонимен

преди 8 години

Ами лекарят стана едноличен търговец. Ако сме здрави, печалбата ще му е ниска, имат сметка да сме хронично болни и да ни изследват, иследват... Но не и да ни лекуват истински!

6

оптимист

преди 8 години

Абе, не е толкова *** българския народ!

5

ggjj

преди 8 години

Естествено, че не вярва. Това не са лекари. А някакви надзиратели. Справка - последните измишльотини за пръстови отпечатъци. Докторите, защото лекар е призвание , а не титла са комбина със заптиетата. А да помогнат на човек никакви ги няма. Кога ще изгоним търговците от храма?

4

Lora

преди 8 години

Аз дълбоко вярвам на ваксините и смятам, че ползите са в пъти по-големи, отколкото вредите, които някои родители смятат, че има

3

Прави са хората ,бе.

преди 8 години

КВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ ЛЕКАРЯ И ....ПРОДАВАЧА НА МЕСО ...А??!!!НАЛИ И ДВАМАТА СА ВЕЧЕ ..."търговски дружества".....!!???????????????ТАКА В ПОСТ-СОЦ-*** СЕ РАЗБИРА ..."ПАЗАРНАТА ИКОНОМИКА"..ха,ха,хаааааааааааа...:"ЛЕКАРИТЕ СА САМО "продавачи на здраве":..имаш пари ---ЛЕКУВАТ ТЕ.....немаш пари ---/мреш/НЕ ТЕ ЛЕКУВАТ....ТОВА Е ТО :"комунистическия -капитализъм"..ха,ха,хаааааааааааааа..."по руски образец"--ама все за наш гъ""ец!!!!

2

препатил

преди 8 години

У нас лекари няма има "Бяла мафия"ЕООД за тях ние всички сме банкомати които трябва да бъдат източени.

1

Анонимен

преди 8 години

na koi lekari tezi koito sa ednolichni targovci ili drujestva hahaha tagovia s jivota i podigravka s horata doktori...