118

Анонимен

преди 8 години

Така или иначе Русия ще спре ударите, защото Саудитска Арабия от вчера е започнала да прехвърля спешно ракети "земя-въздух" към опозицията на Асад. Саудитския военен министър в събота е ходил в Москва с искане московските удари срещу опозицията да бъдат спрени незабавно иначе ще започне свалянето на руски самолети в Сирия.

117

Веселяка

преди 8 години

Не мога да разбера тия външни министри нормални ли са или са пионки на САЩ.

116

Анонимен

преди 8 години

ЕС явно не разбират, че са в положение партер и не могат да тропат по масата.А са шавнали , а ,,калибрите" са почнали да падат в райграса на фризираните и украсени с кичозни джудженца градинки !А ако американците тръгнат на открита агресия с многобройната си сухопътна армия Путин просто ще ги смажекато побеснели *** с ядрената мухобойка.И това не е като писане на коментари в интернет.А Шойгу предупреди ЕС да не рови в Украинския вулкан защото избухне ли пепелта която ще посипе Европа може и да бъде радиоактивна.Ако има засега мир това се дължи единствено на Путин, а не на американския п

115

БГ

преди 8 години

ИМАМ ЧУВСТВОТО,ЧЕ СЕ ПОВТАРЯ МАЛКО ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА,ЕДНИ САМО ПРИКАЗВАТ,А РУСИЯ САМО ДЕЙСТВУВА,И НАКРАЯ УСПЕХИТЕ СА ОБЩИ.,ДОРИ МОЖЕ РУСИЯ ДА Е ВИНОВНА ЗАЩОТО НЕ Е СЛУШАЛА"ВЕЛИКИТЕ СИЛИ".

114

Анонимен

преди 8 години

Путин бомби опозицията на сатрапа Асад, а ИД вече е в Москва !

113

Анонимен

преди 8 години

Запада си прави гаргара с Путин. Нарочно го бъзика да прави тава, защото разбра, че той ще реагира точно обратното ! Като малките деца.

112

Анонимен

преди 8 години

Могерини, браво! Забеляза, милата, че ситуацията с ИД се промени и това стана тревожен фактор. И носи някак си изключително високи рискове!?

111

Аз Малдив

преди 8 години

Мислех, че само Меркел не е наред, като през ден правеше противоречиви изказвания, обаче явно всички политици в Европа в купом са мръднали!

110

Българин

преди 8 години

Дреме му на дедовия на Путин какво мислят шепа изтърсаци. Т.нар "умерена опозиция" и ИД са едно и също животно.

109

EC

преди 8 години

... Iskala (?) :D

108

Eeeee

преди 8 години

EC

107

Що?

преди 8 години

Щом инициаторите на тази катастрофа започнаха да циврят и да се оплакват 1 след друг, значи всичко е добре.

106

Анонимен

преди 8 години

САНКЦИИ !

105

ЕС

преди 8 години

На 6-те човека от опозиция да им сложат опознавателни маркери. И тогава Путин да не ги закача.

104

Demokrat

преди 8 години

До Анонимен 217"Евроатлантическата и Европейска принадлежност на България - гарант за нейната сигурност". - mnogo xyba primer za lozung, koito ne kazva nisto!!!!!!!!!!!!!!

103

Unufri

преди 8 години

Докато умниците в Европа се наумуват и се правят на големи стратези, Русия свърши мръсната работа.Сега тези същите очилати умници, дето цял живот се плюнчат около едни микрофони в едни големи, наредени зали настояват и изискват! Пак имат мъдра стратегия!

102

ХууйМой

преди 8 години

Най-интересното представление ще бъде ако хванат джихадисти-атентатори в Китай.На площада ще бъде разстреляни от умерените китайски военни

101

Анонимен

преди 8 години

Ами най вероятно ще изберат маршрута който другаря екскурзувод путин им промотира . То не че вече не направи една екскурзия *** има още записани . Не случайно пътят беше през турция ,гърция ,македония и унгария то май от там трябваше една руска тръба от и да минаваше . *** като не искаш тръба ще получиш друго . Е в това сте много добри другари . Отлично

100

поне

преди 8 години

бензина ще поевтинее - саудите обявиха петролен джихад на *** :))

99

Анонимен

преди 8 години

ЕС иска Русия незабавно да спре ударите в СирияА Бате Минко иска да му правят серенада на мандолината,а Австралиеца-Долар акула да го чеше по гърба на някой риф.Някакви други желания на ЕС?