161

жо

преди 8 години

Сидеров е един от троянските коне на Путин в България.

160

Анонимен

преди 8 години

siderova rabota. tova za koi pyt e? vzemete mu imuniteta i gotovo. kakvo mu pravite reklama.

159

БЕЗОБРАЗИЕ

преди 8 години

Браво,предизорно шоу предизвикано от гербери - вместо да хванат наркоманчетата които постоянно купуват от там цигари и дрога те се заяждат с Волен Сидеров - смешни сте бе господа управляващи - нали и вие папкате от тези наркотици - нали цялото правителство си дели печалбата от наркотиците? Засрамете се и ги хванете и тикнете в затвора тези които продават тези неща ?! Само за АТАКА ще гласуваме каквито и циркове да правите !!!

158

Анонимен

преди 8 години

Муахахахахаа...изтриха клипа!Уникални сте!

157

Анонимен

преди 8 години

Блестящ оратор, талантлив журналист. Забогатя с парите на руснаците и лъсна истинското му лице. В правовите държави отдавна щеше да му е снет имунитета.

156

BG

преди 8 години

E... си .... от пръв поглед се вижда че е пиян като талпа !!! И сега една камара ***, и те на кило водка почват да пишат глупости и тъпотии че да го защитават - като тоя от 256 че моловете тровели :))) Ами другарю, не купувай от там бе !!! Отиди си на село, посей си градинка, па си яж със здраве ! Ама виж, ако тия молове бяха руски - и гък нямаше да кажете ! Що не идеш в Русия да видиш какво се яде там ?! Или по морето как руснаците нагъват нашата храна като невидели !

155

Анонимен

преди 8 години

До АнонименЧуди се как да влезе в телевизора. Лоша реклама няма а неговите са с толкова промити мозъци, че ще повярват на произволна конспиративна интерпретация.Нормалните ще се възмущават, и това ще е представяно като атака. Отделно, че неговите избиратели нормални хора не харесват, и ще се консилидират още повече

154

В

преди 8 години

Тоя съвсем взе да се прави на руснак.

153

Анонимен

преди 8 години

Дежурният очакван предизборен скандал със Сидеров. Даже малко закъсняха, но може стратегическите проучвания да са установили, че 14 дена е оптималният срок за подобна атака с оглед на ефективноста на плювките. По съвпадение скандалите с него са месец до две седмици преди избори.

152

Анонимен

преди 8 години

До Инж. ПетровТи му прочети статиите от демокрация за престъпленията на комунистите и червената армия и също кажи, кое не е истина. Истини всеки може да говори пример проф. Вучков, даже му е колега по ефир. Факт е, че гласува в полза на монополите и предлага абсурдни неща нарочно за да не минат и да минат. Популист от най-простите, копие на Донълд Тръмп в щатите. Разликата е, че ония е милиардер и го боли фара, докато Волен с това се изхранва.

151

Анонимен

преди 8 години

Всяко пиянско изтъпление пред квартална бука-юмрук в лицето на световния масоно-рептило-юдео капиталистически, антиправославен империализъм.

150

Анонимен

преди 8 години

Егати медийните компромати? Масоните ли го напиха и масоните ли го караха насила да чупи магазина и да буйства, като селски алкохолик? Егати заговорите. Просто човекът има кофти пиянство , което комбинирано с изкуствено припомпвано самочувствие избива в началнически гняв.

149

Анонимен

преди 8 години

До Инж. ПетровФАКТ! хаха ФАКТ!:)мн жалко . Как пък само с на его и то някакви откровено жалки пиянски, началнически изтъпления? Мани го какво говори , винаги гласува в полза на статуквото и едрия капитал. Прави някакви предложения за цирка с ясното съзнание, че няма да минат и винаги свършват със "скандал в парламента"

148

Анонимен

преди 8 години

Само СИДЕРОВ и АТАКА могат да изведат БЪЛГАРИЯ от блатото. За това са и неспирните медийни компромати срещу него на турско-герберастките медии.

147

Гого

преди 8 години

До Николов къде па по 2.60?аз си ги купувам по 3 :)

146

Megan

преди 8 години

Сигурно е празнувал някъде, нали стана "млад" татко, черпил е!простено му е да е неадекватен:)))

145

Д-Р ДИМИТРОВ

преди 8 години

АЙДЕ СЕГА ОТПЕЧАТЪК ОТ ПРЪСТЧЕТО И НА ЧЕТВЪРТИ КИЛОМЕТЪРРРРРРР.

144

kil

преди 8 години

eto video https://facebook/1530670350515772/videos/1614322685483871/

143

Анонимен

преди 8 години

*** си личи от далече! Само погледа да видите и става ясно и на неук човек че нещо с него не е на ред.

142

Анонимен

преди 8 години

V BALGARIA VIARVAM SAMO NA SIDEROV.