135

Анонимен

преди 8 години

чувал съм я тази история... доказателства, че американския крак е стъпил на луната - няма

134

Анонимен

преди 8 години

до 185Има още мнооого примери, че тези не са стъпвали на Луната. Аз ще ти кажа един: как се вдига лунен прах от повърхността на Луната след като армстронг скача от модула върху нея? Ти знаеш ли че и една лунна песъчинка не би останала около модула заради тягата на реактивния му двигател докато се приземява на поне 3-4 метра от модула?

133

Анонимен

преди 8 години

Хората ви показват 10000 снимки вие се хващате за снимката в която Олдрин отдава чест на американското знаме. Със сигурност има обяснение защо не се вижда сянката. Но от 10000 снимки да оборваш останалите 9999 е просто безумна глупост.

132

Анонимен

преди 8 години

Кавка дифракция, бе сорос! Снима се от един ъгъл всичко и само при знамето няма сянка. Това дифракция знаеш ли какво, бе ***? Говорим за сянка, не за дифракция, където ТЯ се наблюдава при ОТВОРИ в дадено тяло!

131

физика

преди 8 години

за търсещите сянката на колчето проучете що е то дифракция на светлината.

130

Икк

преди 8 години

Мицел, тънки обекти, под определен ъгъл гледани не оставят сянка на Луната. Попрочети за свойствата на светлината с и без атмосфера.

129

Анонимен

преди 8 години

В 3-та снимка защо няма сянка на колчето със знамето? Сороси, чакам компетентните ви мнения.И модула и космонавта и камъка имат дясна сянка, само знамето с колчето няма никаква. Странно защо. Снимани са и 4-те обекта от един ъгъл.

128

Анонимен

преди 8 години

А, някой сорос ще ми обясни ли защо колчето на знамето няма сянка? Чакам!

127

ЦРУ

преди 8 години

До 169Всъщност ЦРУ ликвидира Гагарин, но руснаците си замълчаха. Тогава Брежнев и американците водеха мирни преговори и от КПСС не искаха американците да прекратят преговорите, ако бяха им поставили въпроса "Защо вашето ЦРУ уби нашия Гагарин". След американското покушение срещу Гагарин (не е било първия опит), вместо Гагарин славата минава към Нийл Армстронг. Все пак живият си е жив, умрелият-умрял, какъвто и герой да е бил приживе.

126

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 170Има на Марко Тотев чадъра на руските луноходи. Руснаците ще им трябват още 150 години за да изпратят човек на Луната.

125

Анонимен

преди 8 години

До 168Лазерен отражател има и на съветските Луноходи. Кой е занесъл отражателя на Луната? Руски космонавти ли?

124

Анонимен

преди 8 години

До конспираторите.Защо руснаците ликвидираха Гагарин?

123

Анонимен

преди 8 години

Сега като отидат китайците на Луната, те твърдяха че ще бъдат там през 2017 година (изключително съмнително вече) ще покажат дали има американски знамена и изоставени ровъри по луната. Също така трябва да има и един лазерен отражател, който действа и в момента и проруските конспиратори не могат да обяснят кой го е инсталирал там. В интерес на истината китайците трябва да намерят и 2 лунохода както и съветският вимпел, защото нямаше кой да забие сесесерското знаме на Луната.

122

КУКЛОВОД

преди 8 години

АЗ ОТ ФОТОШОП НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАМ НЯМА КАКВО ДА РАЗГЛЕЖДАМ. СНИМКИТЕ ДА БЯХА ГИ РАЗСЕКРЕТИЛИ 70'ТЕ ГОДИНИ НЕ КОГАТО ФОТОШОПА СЪЩЕСТВУВА, *** АМЕРИКАНСКА ***. ЛЪЖИТЕ ВИНАГИ ИЗЛИЗАТ НА ЯВЕ КЕНЕЕФ ФАШИСТКИ АМЕРИКАНСКИ.

121

Анонимен

преди 8 години

Аахахахаххаахах...при тази 3-та снимка даже тънкото колче би имало сянка. Няма такива ***...значи слънчевата светлина си избира на кой обект според дебелината да му прави сянка. Муааахахаахахахахах...*** ще ме унищожат от смях!

120

dp

преди 8 години

Че няма да млъкнат тия с безумните теории за конспирация по тая тема няма, то каквото и даим се покаже ще е все тая.Както и да е, поне ще продължат да правят оборот на прооизводителите на алуминиево фолио.

119

Икк

преди 8 години

Позиционирано, както е на снимката, следва да остави сянйа колкото една пръчка. ;) Но няма сянка, това е и силата на снимката.

118

Анонимен

преди 8 години

Как и 3-те обекта имат сянка вдясно от себе си, а знамето няма никаква сянка?

117

Анонимен

преди 8 години

Как знамето което е може би 60 на 40 санта няма сянка а краката на астронавта дето са 30 санта широки имат???????????

116

Анонимен

преди 8 години

до 157Хайде бе? Значи краката на астонавта са ДЕБЕЛ обект затова имат сянка, но самото Знаме което е по-широко 3 пъти от краката на астронавта няма??? не думай бре?