82

Анонимен

преди 8 години

Войната е комплексна шахматна игра. Западняците засега ревът, че цялата им радарна техника била изпържена. Ако е вярно, сега са слепи като новородени котета.

81

Анонимен

преди 8 години

Не мога да разбера що соросоидчета се вълнуват толкова за "умерената опозиция" (да не забравяме че и Аб Саккар е от нея-които иска да разбере да му напише името в търсачката),че нали я бомбардират със стари самолети.Пък и нали руските удари изобщо не са точни. Таза че няма страшно нищо няма да им направят.

80

Анонимен

преди 8 години

Горбачов срина Русия, Елцин я предаде, американците се разхождаха по руските министерства като вкъщи. Тогава , при спечелена война ги изтеглиха от Афганистан. След което производството на дрога там нарастна в пъти!

79

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

След като муджахидините победиха про- съветските милиции на Наджибулас началото на 90-те години съставиха правителство на Афганистан. Талибаните започнаха война с тях и след няколко години взеха властта. Обесиха Наджиб с думите- "той бе руска марионетка и убиваше нашите хора". След година Американците започнаха бомбардировките а Русия оказваше само логистична подкрепа. Този е явно малък и не е бил роден след като написа че влезли рашите за да защитят наджибула.

78

Анонимен

преди 8 години

Абе дай Боже краварите да не видят най новата руска техника. Те и така се подмокриха.

77

(-_-)

преди 8 години

Да, така е.. Русия бомби най-най-най умерената опозиция.. А, като питат кои аджеба са били тия умерените и започва едно мънкане.. Направо се ***, че може да излезе цялото театро наяве.. Как цяла година уж се борят със своето отроче ИД, а през цялото време са били зад тях..

76

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 164А и сватби ,и сватби.

75

CCCP

преди 8 години

Наистина е шокиращо, виждайки коментарите във форума, човек да разбере, че злодеите от Тайгата, донесли единствено вреди, погром и опустошение на милото ни Отечество, се оказват най-любимите същества на моите сънародници??? Моля ви, обяснете ми този парадокс, който аз не мога, не искам и отказвам да разбера.

74

Анонимен

преди 8 години

Ама ...мри за Русия и сега ,бе....141...ха,ха,хааааааааааа...Айде бегай у Сирия ,при Асад ,бе...!!!КВО ОЩЕ ЧЕКАШ ....ДА СВЪРШИ ВОЙНАТА ЛИ..??!!!То и след 9.09.44г...бехте все такива "герои" ....."ЗА ПО 1-МЕСЕЦ У ШУМАТА/на курорт/"--преди да дойдат руснаците...ха,ха,хааааааааааа....

73

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Така че този който написа че Съветските войски влезли да защитят Наджибула е в грешка. Едва след смъртта на Бабрак Кармал сложиха за президент Наджиб. Мисля средата на 80-те год. на миналия век а влязоха в Афганистан 1979 год. края. И като дадоха десетки хиляди жертви руските войски се изтеглиха. Наджибула се сражава още известно време с муджахидините,бе победен и се скри в сградата на ООН. След като талибаните го обесиха,през 2001 год. Американците започнаха да ги бомбардират...

72

Анонимен

преди 8 години

Статията възхвалява майсторството на американските бомбардировачи, които много "успешно" бомбардират дори и болници, в сравнение с руските такива.

71

XPAM

преди 8 години

Ако Путин не беше предприел тази офанзива, режимът му в Русия рухваше икономически до пролетта.... Сега рухването ще се отложи с половин година. Все тая. Не се газирайте баш толкова - това са очевидни неща. Само русофилски *** *** не могат да го видят.

70

Анонимен

преди 8 години

Сирия, Украйна - целта е Русия.

69

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Продължавам.....Когато Съветските войски бяха прогонени от Афганистан марионетката им Генерал Наджибула продължи войната с муджахидините от Пешаварската седморка. След като муджахидините разбиха про- съветската армия на Наджибула той се скри в посолството на ООН. И така до 1999 г. когато талибаните взеха властта,влязоха в сградата на ООН,измъкнаха него и брат му Шакпур Ахадзай и ги влачиха живи вързани за коли. После телата им висяха седмици на центъра на Кабул обесени. Просто бе потресаваща гле

68

Да 134...

преди 8 години

...и Боленчо ...по червени наполеонки на "боленомобил" --коленопреклонно ,целува дупето на ***!НАЙС ...А??!

67

Анонимен

преди 8 години

И КАТО АМЕРИКАНСКАТА КОАЛИЦИЯ Е НАНЕСЛА 2500 УДАРА В СИРИЯ СРЕЩУ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА, ТОГАВА ЗАЩО ТЯ НЕ САМО ЧЕ НЕ БЕШЕ СЪКРУШЕНА, А И СЕ РАЗРАСНА И ЗАВЛАДЯ ОЩЕ ТЕРИТОРИИ??? А???2

66

Анонимен

преди 8 години

A ZASHTO MOSKVA TRIABVA DA IZPALNIAVA GELANIATA NA PROGNILIAT ZAPAD.ZAPADA NAPRAVIL 2500 POLETA--ABSOLUTNA LAGA,ZASHTOTO S 2500 POLETA SIRIA SHTESHE DOSEGA DA E IZPEPELENA.

65

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

До до СпрънджатаВ грешка си моето момче. Съветския съюз влезе в Афганистан за да свали законното правителство на страната и назначи за президент Бабрак Кармал. След няколко години го отровиха защото не ги слушаше изцяло и на негово място сложиха Наджибула или по известен като Наджиб. След години когато режима му падна се скри в сградата на ООН в Кабул. Когато талибаните взеха властта го убиха него и брат му Шакпур Ахадзай като ги влачиха вързани за коли. После телата им висяха обесени на центъ

64

Анонимен

преди 8 години

Стара техника ли? Там има Красуха - 4. Я прочетете какво е това нещо и си направете сами изводи защо въздушното пространство е изолирано. Представям си какво ще се случи на краварската дружина във въздуха ако пробват нещо на своя глава и им припомнят Доналд Кук. Ще завони чак във Вашингтон.

63

Анонимен

преди 8 години

До БАЧКАТОРOsmanskata imperiya vinagi e ma4kala rusnacite