176

Партизанката

преди 8 години

До АнонименНе споря с дечица.

175

До Одисей

преди 8 години

НАТО се забъркало, за да оправя кашата, която само забърка. И така вече 4 години.. Абе, наглец не ти ли е малко неудобно в предвид всички умрели в благодарение точно на свещеното ти НАТО.

174

Анонимен

преди 8 години

Не, няма да се бия за Македония! Да имаме военен договор за взаимопомощ?! Да са признали, че са българи? Насила хубост не става. И за какво ми е Македония с шиптърите вътре? Достатъчни са ми "ромите" тук, за да си вкарвам още проблеми.

173

Анонимен

преди 8 години

V kakvo obviniava bulgarskite medii? Veche se pitam neshto greshno s men li ima ta ne razbiram statiite v tozi vestnik naposleduk

172

Козела

преди 8 години

...аве фащам си прашката и отивам с Путин да трепа извергите. То се разбра, че трябва лично да се заема.

171

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Целта на руските бобандировки не била ясна.Не е ясна само за шалварените ***.Ще ви се изясни - Русия действа в коалиция с Сирия, Иран и Ирак.Едва ли са неориентирани по какво точно да стрелят.

170

Козела

преди 8 години

Това с килията ми хареса. Що не осъди международния съд Асад, като е толкова лош?!? Що не го арестуват законно? Що трябва да се правят американете на бандити и да действат подмолно? Щото евреите са *** и само това могат, тайно скрито, никой да не се сети - ...

169

Блокиран в Дневник

преди 8 години

Децата убити при бомбандировки на САЩ са неизбежна жертва по пътя към демокрацията.Децата убити при руски бомбандировки са грубо убиване на цивилни.Соц пропагандата пасти да яде пред новата пропаганда.Както всичко произведено по време на социализма, дори пропагандата тогава беше некачествена и съшита с бели конци. Сега да видиш ти качествена пропаганда

168

Козела

преди 8 години

Залагам на Путин. Руснаците бият по точно. Американците само се лигавят. Сега да отрежат и снабдяването с оръжие и пари. Да спрат крачнето на петрола от ИД и то наполовина са им го набутали вече...

167

Марин

преди 8 години

Така и не показаха жертвите на руските самолети, виж ако САЩ почнат да бомбардират тогава труповете на деца ще са нещо нормално.

166

Козела

преди 8 години

Има и мека тояга, слагат оръжията и влизат в затвора. Ако им се живее....

165

Партизанката

преди 8 години

Познавам сирийци-всички до един подкрепят както Асад,така и Путин-избягали са от родината си,за да се спасят от т.нар."сирийска опозиция",съставена от банда платени главорези,от ИДИЛ и "Ал-Нусра",както и американските и западните бомби.Емигрантите,идващи в Европа,не са сирийци,а *** от Арабския свят и Северна Африка-повечето от тях са главорези или трафиканти-и за всичко трябва да се винят Щатите и техните ***.В Сирия посрещат Путин като освободител.

164

Козела

преди 8 години

Русия удари чертата. Който е със законно съгласувано присъствие е отсам. Който не е поканен е оттам и е терорист, независимо колко е умерен. Там са всички американо-еврейски и техните марионетки. Там са всякакви измислени и нагласени групи и групировчици. Няма какво да се преговаря с тях, едните са терористите, а другите са ги създали. Бой до дупка без жал!!!

163

Тя смята

преди 8 години

Пропагандата е голяма работа ! Винаги нещо от истината искат да скрият !Както стрелбата в Орегон ! Стрелеца е питал Християнин ли си ?- и стреля . Това се казва от свидетели в стаята !Шерифа на града , каза , че не е чул такова нещо ! Не иска да каже и името му , въпреки че е включен към ТВ и хората очакват информация ? Обама също отклонява въпроса , към оръжието ?

162

Анонимен

преди 8 години

На кого по точно е "майка" Македония, че нещо се оплете в обясненията. Ние имаме една "майка", родината ни БЪЛГАРИЯ. И ако НАТО не беше забъркало кашата, нямаше да има и бежанци на Балканите! Тук се разигра сценария използван по късно в Северна Африка и Близкия Изток. Та, не на нас тия!

161

Shark

преди 8 години

Антируската пропаганда продължава с пълна пара, проамериканските предателски медии са мобилизирани да ни внушават разни неща. Е да ама не, и помнете, Европа ще падне на колене и ще моли русия да ги спасява от мюсулманската напаст. Отново!! За, отново, защото ако не беше Руско-турската война Виена и Берлин щяха да носят *** отдавна!!!

160

Учен

преди 8 години

Въпроси до американските ***: Какво е мононуклеоза? Дефинирайте понятията монохроматичност, кохерентност и интерференция? Ред на Фурие какво описва? Какво са ензимите?Диметил циклохексан химична формула? Дайте пример за итерация? На колко са равни 2 ангстрьома?Декартова координатна система дефиниция? Какво е наричаме квазар? Какво е лема? За Какво служат вакуолите?

159

Спас

преди 8 години

"Според нея Русия не удря "Ислямска държава" в Сирия: "Това е една наказателна акция, която да подпомогне властта на президента Башар Асад. Аз обвинявам повечето български медии. Те тръбят, че руските удари не са срещу "Ислямска държава".ПРОТИВОРЕЧИЕ В ТВЪРДЕНИЯТА! НЯКАКВА КАША СЕ ПОЛУЧАВА?? В СТРЕМЕЖА СИ ДА ЗАЩИТИТЕ ГЛАВОРЕЗИТЕ ПИШЕТЕ ВЗАИМНО ИЗКЛЮЧВАЩИ СЕ ТВЪРДЕНИЯ!!!:) ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ, МИРА И ЗАКОННОСТТА !!!!

158

Анонимен

преди 8 години

Тя смята , защото такава е пропагандата и защото се бомбандират центровете където има въоръжение за милиарди долари ! А като в Ирак бомбандира алианса , " е чисто " !Тръмп каза че там има американско оръжие за милиарди и сега им е криво !

157

Анонимен

преди 8 години

То и онзи, дето го спънаха, беше бежанец, избягал от ужасите на войната, пък после си се оказа баш ислямист. Та толкова за "умерената опозиция". Знаем кой я създаде, кой я обучи, въоръжи и финансира и продължава да го прави. Не сме забравили как бомбандираха цяла Сърбия, нито дългобрадите от Азия, дето на терен "защитаваха" исляма на Балканите. 1 000 полета на ден, два месеца! И радиото, и телевизията, и родилното отделение!