62

Жмичко

преди 8 години

Направо се потресох! *** скалъпената драйфня! Затова от глад, живот в лагери, кланета, изтезания, изнасилвания и убиване на бременни Северна Кория за 40 години се е удвоила като население! Или се е напълнила с емигранти от Южна Корея? И като гледам, доста тиквоглави вече отделят жлъчка да давят с нея комунистите там! Успех, мишоци с напълно измити мозъци!

61

Поп Грую

преди 8 години

Айде, пак се почна... Някоя зловеща детска песничка няма ли да изтупате от нафталина?

60

Анонимен

преди 8 години

До vargТи нали веднъж каза, че си обратен.Ако не беше дошла демокрацията, за такова изказване щяха да те пратят в затвора или, в най-добрия случай на принудително лечение, което понякога включва и електрошок - в резултат, след такова "лечение" ще станеш един от онези, за които народът казва, че са "пет за четири", т.е. не са с всичкия.

59

а

преди 8 години

А, ми то и тук в милата родина е имало такива зверства, преди може би преди 70 години. Кофти е когато живееш в миналото, както много хора и тук, де.

58

Анонимен

преди 8 години

КИМ ЧЕН УН УМРЯ ПРЕЗ 2014-ТА В МОМЕНТА Е ЕДИН СМЕШЕН ДВОЙНИК ДАЛЕЧ ПО-МЛАД И ДАЛЕЧ ПО НЕВЗРАЧЕН!!! ОНЯ СЕ СКАПА ПРЕЗ 2014-ТА МАЛКО СЛЕД КАТО ПОЧНА ДА КУЦА!!!-----------------ПУТИНИЩЕТО ЩЕ ДОВЕДЕ КРАЯ НА ЦЕЛИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ СТРОЙ В РУСИЯ И КОЛКОТО Е ПОВЕЧЕ НА ВЛАСТ ТОЛКОВА ПО-ЗЛЕ ЗА КОМУНИЗМА В РУСИЯ!

57

Анонимен

преди 8 години

ПУТИНИЗЪМ И КИМИРСЕНИЗЪМ ЕДНО И СЪЩО НЕЩО!!!!!!!!!

56

Plam

преди 8 години

Да.. а тука отсреща в посолството на Северна Корея целодневно,включително и уикендите ВЪВ самия двор на посолството се играе волейбол и те будят от 7 сутринта с убийствени крясъци... Имам добър изглед от терасата...тия хора купон си правят за сметка на целия квартал :)

55

Анонимен

преди 8 години

Факт е, че Куба през 1990 г. е имала по-нисък стандарт на живот от България. А през 2013 г. Куба под американско ембарго е на 44-то място, България под американско партньорство на 58-мо място в света по ИЧР (източник wikipedia).

54

Анонимен

преди 8 години

Пазарният капитализъм в България се провали с гръм и трясък. Провали се и навсякъдет по света където при пазарния капитализъм хората живеят в мизерия, с изключение само на няколко държави които столетия са ограбвали колониите и сега продължават да ограбват останалта част от страните които се поведоха по пазарния капитализъм както България.

53

до 96

преди 8 години

Уау :) Няма кво да ти кажа, ти се стараеш сам да се закопаеш колкот се може по-дълбоко.Тъжно ми е за теб, дано се оправиш.Пий някакви хапчета, *** на психоаналитик.Имаш нужда от помощ, положението е сериозно, недей да чакаш.

52

Анонимен

преди 8 години

Стандарта на живот зависи от критериите. Ако за основен критерий, определящ стандарта на живот в една страна, се вземат под внимание липсата на гладуващи, без покрив и без достъп до медицинска помощ и образование деца, то тогава Куба и Северна Корея са страните с най-висок жизнен стандарт в света а България сред най-ниските.

51

до 83

преди 8 години

Капитализма бил мизерия...То па щото комунизма е цвете.Ако трябва да избирам между двете съм изцяло за капитализма.По-добра система за съжаление не е измислена.А вашия строй където мина остави след себе си само мизерия и нищета.И сега трябва да догонваме развития свят десетилетия наред.Имахте своя шанс, провалихте се.Отивайте да се срамувате в ъгъла, загубеняци ;)

50

Анонимен

преди 8 години

Хората във Венецуела имат много по висок стандарт на живот отколкото в България.

49

Анонимен

преди 8 години

до 77 Ти си изключително ***, глупав и озлобен човек.Сигурен съм, че си девствен, безработен и живееш с родителите си.И имаш само форума на днес.бг, в който да хейтваш всички останали.Нали е така :)

48

Анонимен

преди 8 години

Пазарният капитализъм навсякъде е еквивалент на мизверия. Само шепа страни които се броят на пръсти от централна Европа + САЩ са богати защото там са концентрирани световните капитали и имат столетия колониално минало през което са натрупали несметни богатства. Но пазарен капитализъм е не само там ами в и Хаити, Гана, Ямайка, Етиопия, България, Ангола, Индонезиа и навсякуде в третия свят където живеят в мизерия.

47

Анонимен

преди 8 години

Всички д**едавци, които боготворите путин или щатите...вие сте дъното на хранителната верига, новите еничери, за които Паисий на времето е казал "поради що се срамите да се наречете българи" - хора без корени, грам родолюбие и никакви принципи.Подбирайте си чукалата и заминавайте кой към Москва, кой към Вашингтон и от там се чепкайте.Ако ще седите тук, правете нещо полезното за страната ни.Работете, не крадете и не слугувайте на никой...елементарно е.

46

do 74

преди 8 години

Защото е истина, колкото и да не ти се иска бленувания комунизъм навсякъде е еквивалент на мизерия и разруха.Във Венецуела, която буквално плува в петрол има дефицит на стоки от първа необходимост като на първо място е...тоалетната хартия.Да ти звучи познато ;)

45

Млад специалист

преди 8 години

На 24 години почнах в Разлог на 2400 лева. След 2 години заплатата ми сега е 3800 лева. Всичките ми познати в Разлог взимат над 3000 лева заплата, не познавам човек под 3 хил лева заплата.

44

Анонимен

преди 8 години

А бе, защо толкова искат да ни убедят, че СК е много бедна, а? Ислямска държава реже глави, вълна от бежанци залива европа, ЕС се разпада, в България 84% живеят под прага на бедността, но ни убеждават, че Северна Корея гладували, и същевременно са увеличили населението и 2.6 пъти от 10 на 26 милиона, а евроатлантическа България за 25 години от 9 стана на 6 милиона. Ама ние верваме, верваме - Севрна Корея е мното бедна, мдааа...

43

Анонимен

преди 8 години

А бе я вместо да ми пишете статии за Северна Корея, вземете да напишете статия за мизерните и мърляви студентски общежития в Бг, които сигурно не са ремонтирвани от времето на соца, пък може и някоя снимка да публикувате, че то напоследък само ревете за демографски срив, а пък грижата за младите никаква я няма