28

То в

преди 8 години

нета може да намериш и, че сме наследници на марсианска цивилизация дошла на земята и смесила днк-то си с мамуните като теб, ама знам ли, може и да повярвам...

27

до пхахаха

преди 8 години

Как е главата да кънти на празно и ракиени изпарения единствено... nice a?

26

Фактите

преди 8 години

че главата е куха те правят анонимен *** с голф...

25

Анонимен

преди 8 години

Нищо не следва, бе ясно, че ще има вода, след като има и лед. Има още безброй планети с вода, просто това е първата и най-близка до нас. Докато не измислят как да пътуваме до марс в някакви поносими рамки, всичко е безсмислено. Има още много да се развиваме на сегашната си планета, че да гледаме към други.

24

Анонимен

преди 8 години

Това е поредната лъжа на НАСА. Имало течаща вода, ама тя се била изпарила и затова в момента не се виждала вода. Мислете малко по тези изречения, които ви наговориха. Те не можаха да стъпят на Луната и години наред ни лъжеха с разни измислени фотографии, сега щели да ходят на Марс.

23

Одисей 1

преди 8 години

26 Пита ли КГБ за кацането на Луната , те на какво мнение са и защо не ни осветлиха цели 50 дини след това

22

Жибор

преди 8 години

На кресливото турско даскалче още му се струва,че ние сме му ученици. Не Бостане- ние не сме ти ученици- ние сме ти началници! И ако продължаваш да дразниш България с гламавщините си,ще те уволним!!!

21

Анонимен

преди 8 години

Ами как да вярваш на НАСА, като знаеш че "кацането" на Луната са го снимали на Земята... Е все пак ще боравя с факти и ще ви оставя филм по темата, всеки да си направи изводите: https://youtube/watch?v=Vryvu7kFvVQЖиви и здрави...

20

мале

преди 8 години

Като гледам коментарите си мисля, че заслужаваме съдбата си... то олигофрения до шия...

19

некъф там

преди 8 години

Да сложат един водомер и да пратим ВиК на Марс...

18

Анонимен

преди 8 години

До DiscoveryКолкото до НАСА на тях не им вярва всеки добре информиран човек защото е разбрал, че кацането на луната беше измислица. За това се пишат такива коментари и хората са изключително прави за което ги поздравявам.

17

Ф.

преди 8 години

До 20Адски сте прав/а, в момента Америка се е превърнала в страна на зомбита - ГМО, флуорид във водата, затъпяване чрез ТВ пропаганда... Какво да очакваш от народа?! Само консумира, за да печелят корпорациите които им е през оная работа за човешкия живот...

16

Александър

преди 8 години

До DiscoveryАми ти ако си беше направил/а проучването щеше да знаеш за какво се говори. Но нали по-хубаво е да си пуснеш пропагандата по БТВ и Нова ТВ, или турското сериалче. :) Лично аз съм радостен, че въобще има хора които говорят по тези теми защото това е света в който живеем.

15

Анонимен

преди 8 години

аз предлагам американците да пратим там,да си построят макдонълдс и да си водят войните там.То и без това Марс не става за нищо, поне да я довършат. Пък ние ще си седим на Земята

14

ODESSA

преди 8 години

Много ниско ниво. Криско или слави?

13

Анонимен

преди 8 години

Почвайте да раздаватe социални на Марс, 'бежанците' ще намерят начин да идат до там и без НАСА.

12

Браво 14

преди 8 години

Номер 14 добре ви го каза ама вие пак си викате за политици. Няма лошо, после не се оплаквайте че сте бедни с дябет и рак (да не дава Господ)...

11

:)

преди 8 години

И какво ще се случи, ако американец (или руснак, или китаец...) кацне на Марс? СССР изкара първия човек в Космоса, а фалира. Всичко е пропаганда и борба за бюджети. Ако говорим за Наука... знаете ли с парите за пилотирана мисия колко непилотирани ще направим? Ама друго си е някой Джон или Иван да си направи селфи на Марс, нали? Ще има да се тупкат в гърдите политиците, да се шуми по медиите, а простия народ пак ще е гладен, но ще е горд и щастлив.

10

До 10

преди 8 години

Не сте ли разбрали още, че света не се държи от американци, руснаци, китайци, японци... а от илюминати, масони, ционисти и най-вече сатанисти? Фактите не може да бъдат скрити.

9

Анонимен

преди 8 години

Бъдещ дом??? При -25 градуса ПРЕЗ ЛЯТОТО, атмосфера, която не става за дишане и оскъдни ресурси от вода на повърхността, която е толкова наситена със соли, че за нищо не става... Тоя приказва като луд с оная си работа.