88

456

преди 8 години

До Анонимен"Посочи поне три неща умник"Жалък си ! Спри да се излагаш! Неудобно е някак си!

87

1

преди 8 години

До Одисей 1 156всички който са различни от теб и подобните ти и на които се опитвате да наложите мнението си като ги обиждате и наричате *** ,кухи и какво ли не а къде остана толерантността на различните която пропагандирате киселячко :))

86

Анонимен

преди 8 години

153 хахаххаххххххаха Дима Дима счупи ***

85

Одисей 1

преди 8 години

155 Кои са това всички бе Копринке

84

Анонимен

преди 8 години

Всички знаят какво зло е САЩ, това вече не е тайна за никого. Те финансираха и въоръжиха ИД и другите терористи и остана сега Русия да ги пита може ли да ги избие. Буквално сринаха Близкия Изток с бомбите си до тази фаза, в която хората вече от липса на надежда се преселват само с дрехите на гърба си. В така наречените им съюзници населението не може да ги понася, но те понеже са хванали политиците на каишка като нашия президент-*** или този на Украйна хората са фактически безпомощни.

83

Анонимен

преди 8 години

"Г-н Путин. Искаме да освободите и нас."Молим ви г-н Путин. Обещаваме да кръстим Мусала на връх Путин, Варна на град Путин,а Добрич ще го кръстим Шойгу. Как добре звучи! Град Шойгу.А с местните либерасти, *** и прочее *** сами ще се справим. Белене и Скравена са готови. Даже и куршуми няма да хабим. Ще им трошим черепите с кирки и тояги. Лев Главинчев е наше знаме.Само ще забраним на алпинисти да ходят в Рила. Как ще смеят да кажат: "Покорих Путин" или "Качих се на Путин."Хайде де!

82

друг

преди 8 години

До Анонимен 144 стига си бързал че правиш ужасни грешки дали са Айзък Азимов американски писател биохимик от руско еврейски произход основоположника на 3 те закона на роботиката и то са го дали на американците нима ще отречеш това има и още *** не си малък оправяй се няма цял живот се наготово заядловко такъв

81

Анонимен

преди 8 години

PUTIN-NORMALEN COVEK,NORMALEN PREZIDENT S NORMALNI OTGOVORI NA PLATEN PROVOKIRASHT GURNALIST.

80

Анонимен

преди 8 години

Бойко им каза да се разберат. Не слушат Мъдрия Винету.

79

Анонимен

преди 8 години

СПЕШНО!!! През гугъла: В порту Тартус пришвартовался китайский авианосец Ляонин... Случайно руснаци,иранчи,иракчани,либийци,сирийци,египтяни- в защита на Сирия, милион "зелени човечета"- на служебна "екскурзия" в ЕС- и всичките евро-"ни дума,ни вопъл,ни стон"..Сал Роско прашката и Бойко Маркуча не са - сал на тях им стиска да защищават демокрацията и свалят самолетите за проверка!АШ КООЛСУН,МАШААЛЛА!!!

78

456

преди 8 години

До Анонимен139"Някой да посочи какво е дала Русия на света за последните 100 години"Ами като не можеш да четеш,то и да пишеш не те бива ,да не говорим за мисленето!Ако се беше напънал и се беше поинтересувал нямаше да ставаш за смях по форумите!

77

Членска карта №7

преди 8 години

до 139Вероятно мислите, че сте попаднали в някой ПУЦ!Има книжки, прочетете стотина(ако сте на 13 години) или поне 1000( ако сте на 19 години) и пак заповядайте да задавате въпроси!

76

456

преди 8 години

До Анонимен131И какво му е легитимно на американската марионетка порошенко ,че не се сещам???И откога частните армии са армията на една страна?Изключвам фащ, на тях всичко им е сбъркано,но пък може да се купи с пари!

75

Анонимен

преди 8 години

Сащ помагат на виртуалната Свободна армия. Те играят някаква електронна игра. Големи геймъри.

74

Членска карта №7

преди 8 години

до 133И какво от това! какво г обърка Западат, че са изостанали! Оставете хората намира! Не им пращайте шляхтичи, наплеоновци, хитлеровци, или курабийки(като опитвате в последно) време! Нека всеки си живее в рамките на държавата която дедите са му отвоювали и са му завещали поведенческа култура!

73

Членска карта №7

преди 8 години

До Одисей 1Православието е такова, каквото Е в рамките на Страната където се проповядва! Православието не търчи нашир и надлъж по Света за да казва на хората как да живеят!!!

72

Одисей 1

преди 8 години

Русия никога в своята история не е била критерии за успешно развитие , тя винаги е била догонваща Европа в своето развитие , винаги се е стремяла да я достигне и никога не я е достигала камо ли минавала .

71

Анонимен

преди 8 години

А, защо воюва срещу легитимната армия на Порошенко ?

70

Шчекн

преди 8 години

До Одисей 1 129 това което си го описал го има по цял свят бе човеко каква "каквато ида е солидарност и толерантност към другите , към по-слабите" има към Африка от другите"велики" стига демагогия не е нужно да ми отговаряш знам ти отговора но не отричам че имаш право на него о собствено мнение важно е за какво и как ще ги използваш

69

Одисей 1

преди 8 години

125 Ив какво се състои това православие в абортите ли в разводите ли в изоставемте деца ли , в алкохолизма ли , в наркотиците ли , в лиспта на граждански права и свободи ли , в липсата на каквато ида е солидарност и толерантност към другите , към по-слабите към.................какво ли не . Това ли е твоето православие , носи си го на рамо