44

по 10 милиона на ден

преди 8 години

Сащ ги е страх, че руснаците ще нападнат ИД. И скоро войната в Сирия ще приключи. Това не е в интерес на американските концерни. Които печелят по 10 милиона долара на ден от продажбата на оръжие. Включително и на ИД!

43

Гуантанамо

преди 8 години

Защо ЕП или ООН не осъди Обама за хилядите убити и прокудени в Сирия, Ирак, Афганистан, Пакистан и Либия? В следствие на американските бомбардировки? За концлагера Гуантанамо? За расовата дискриминация в Сащ? За поддръжката на убийствения фашистки режим в Куев? За тоталното подслушване и следене на хората в цял свят, включително и на Ангела Меркел? За измъчванията на иракчани в иракския затвор Абу Граиб в Багдад? За 638-те неуспешни атентата на терористичната организация Цру срещу Фидел Кастро? За създаването на ИД и въоръжаването и с американско оръжие?

42

снимки на двамцата

преди 8 години

Най-важният приятел на Ислямската държава е Джон Маккейн. Джон Маккейн и шефа на Ислямската държава Абу Бакр Ал-Багдади са приятелчета. Има снимки на двамцата. Въпросът е, кой е по-големият терорист и враг на Сащ, Абу Бакр Ал-Багдади или Джон Маккейн?

41

съюзници

преди 8 години

Сащ и ИД са съюзници срещу правителството на Асад.

40

Българин от Германия

преди 8 години

Същите плъхове седят и в германските ТВ студия и офисите на официалните вестници, наречени тук Лъжлива Преса. Много хора вече не плащат от протест задължителните таксиGEZ за радио и телевизия. Явно сороската машинария работи многомащабно на високи обороти, но все по-малко хора и вярват.

39

до Гневен Българин

преди 8 години

Напълно те подкрепям.Ако свалят Асад, ще настъпи още по-голям хаос в Сирия, подобно на Либия след падането на Кадафи. Кадафи каза месеци преди да го убият, че един ден НАТО-страните бомбандиращи Либия ще съжаляват за това което ще последва, а иммено милиони нелагални емигранти ще наводнят Европа. Бомбите разбиха стената-бент Либия и отприщиха стихийните води ( цитат Кадафи).

38

бай Ристо

преди 8 години

Даа пропагандата на *** не се получава. Поне в България , за навън не знам.

37

(-_-)

преди 8 години

Защо не мога да прочета някъде по българските 'свободни' медии за "Смъртоносната цена на действията в Ирак" или Сирия, Афганистан, Иран, Гватемала, Северен Виетнам, Конго, Доминиканската република, Венецуела, Боливия, Уругвай, Камбоджа, Ангола, Никарагуа и много други смъртоносни действия довели до безброй жертви сред населението им???

36

gft

преди 8 години

кое му е грашката?Асад се бори с тях откакто УСА ги създаде!

35

11

преди 8 години

От този пасквил излиза, че хуманизмът е стигнал върха си, щом заради ликвидирането на един човек загинаха толкова невинни хора и милиони се скитат по света! Браво Обама, браво Икономист!

34

Ддд

преди 8 години

Поредните "евроатлантически" глупости

33

Oleee

преди 8 години

А бе чий е тоя проамерикански манипулаторски сайт, в който трият коментари?

32

51

преди 8 години

На Путин му трябва въже.И го чака.

31

Анонимен

преди 8 години

На Путин му трябва Асад само заради базите, но той няма да се бие срещу ИД защото не му трябва на баир лозе. Военното присъствие на Кремъл в региона създаде патова ситуация при която всичките вълци са цяли, а агнето сито при мама Меркел.

30

Анонимен

преди 8 години

не знам от кой долен америсански пасквил е препечатано горното *** от плужеците в БТА, но гнусотията на продажниците - и политици, и журналисти - вече е извън границите на отвратителното.

29

до 51

преди 8 години

Денонощно ли се дрогираш?

28

до 50

преди 8 години

50,просто е.Трябва този път да ликвидираме РФ окончателно!

27

ЩЕ

преди 8 години

Помните ли последните кадри с Кадафи,Чеушеско,Саддам?Това буди двама в среднощните часове.Знаят,но се надяват да не утре.

26

Анонимен

преди 8 години

Абе ... съвсем за *** ни имате. Повечко се постарайте поне.

25

До 34

преди 8 години

А знаеш ли, има такава опасност. Вече в някои СМИ прочетох, че руснаците знаят, че сме въоръжавали разни там опозиции, които са си директно свързани с терористите. И представи си утре Асад излезе като победител, не сам разбира се, и потърсят сметка разни трибунали КОЙ е продавал оръжие на терористите!? Как мислиш, нашите плюнки, на коя платнета от слънчевата система ще се крият? Ама ще го отнесе страната ни, тоест, ние!!! Ама като немаме акъл?! Поне баба Ванга да бехме слушали!