51

v

преди 8 години

До АнонименA, според теб какво правят? Имат си хората в нормалните граници. А що се отнася до феминизма. Никой не иска да бъде неук, бит, тъпкан, без никакви права и най-вече, когато поиска някакво облекчение при раждане и да бъде нападан сякаш е най-големия престъпник на Земята. А мъжете все сте недоволни, ако има някоя 9 деца, вие ще я попитате "Ами 10-то? Кога, най- сетне ще спрете да обвинявате жените за всяко зло на света?

50

Християнин

преди 8 години

...не си мисли, че няма да върне на Сърбия заграбеното БЕЗ никакви мусулмани. Стой и гледай. Ще одиш у Сибир да чукаш камъни и а си мръднал Генерала ще те напътства.

49

Анонимен

преди 8 години

След като европейците не правят деца е нормално Европа да се насели с чуждоземци. Колко деца има баба Меркел? Една голяма нула! Феминизма се оказа най-унищожителното оръжие на света.

48

Анонимен

преди 8 години

До 78Кюрдите не искат Кюрдистан (Талибанистан, Авганистан),а арменците го искат, но арменците останаха към 80 хиляди и се топят с космическа скорост,скоро ще влязат в червената книга, като изчезнал вид,много от убитите терористи са арменци, а за последния месец са ликвидирани над 2 000 броя!

47

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 78Кюрдите на изборите изкарват 6 %, и са точно 6 милиона, половината не ги брой, половината са по турци и от турците, с ловни пушки гонят и убиват терористи из балкана, нищо че и те са кюрди :)Турция е 80 милиона, и им дреме на турците за 3 милиона кюрди, на оная работа

46

Анонимен

преди 8 години

До стария албанецС удоволствие искам да срещна Младич на един юмрук разстояние :)Ако успее нека да оцелее, но се съмнявам :)

45

Аллах Акбар

преди 8 години

Бог забавя но не забравя и наказва червените Антихристи комунисти!АМИН."Помощник-държавния секретар по европейските и евроазиатските въпроси Виктория Нуланд е приета в болницата на Свети Франциск (Francis Hospital Св) в Ню Йорк след инсулт, последствията от които са частична парализа на дясната страна на тялото и неясен говор" - съобщава BBC.politikus.ru/events/58538-viktoriyu-nuland-chastichno-paralizovalo.html

44

:)

преди 8 години

До До косовариЖивееш много назад във времето, всичко много се промени,виж статията горе, турците вече се бъркат и в Германия,президентът на САЩ е мюсюлманин, Турция е много различна Турция,А Путин днес открил ДЖАМИЯ в МОСКВА за 10 000 човека,същото е станало скоро и в Сърбия,а Македония няма разлика от Албания и Косово !Младич е станал като отвор на кофа в затвора !

43

Анонимен

преди 8 години

Та Путин щяли да го оставят сам да се оправя с ИД,малко и той да се изпоти ,пък от ИД готвели нещо и в Кавказ

42

Анонимен

преди 8 години

Бе тя Германия се оправя лесно и бързо. Там не се чудят като нас 30 години - да има ли завод за отпадъци или да няма.ехеееее..... Там за една нощ се изграждат такива съоръжения.

41

Анонимен

преди 8 години

До 1984Искаш да кажеш ноахайдистките закони за цял свят ,които да изискват ноахайдите да се разписват и се откажат от Исус като Господ.За неизпълнението на всеки един от талмудокабалистичните ноахайдистки закони наказанието е обезглавяване под един свидетел.

40

Анонимен

преди 8 години

Албанците с нетърпение чайали да пуснат Радко Младич,първо щяли да го изнасилят, после да му скъсат ушите,после да му отрежат инструмента, ако изобщо има такъв ?Дано да го пуснат, преди да ритне камбанката :)

39

До 61

преди 8 години

Да не открият след време още масови гробове пълни с косовари и разна друга ислямска ***. А относно Косово не е далеч моментът ,в който ще последвате Чечения. Само стой и гледай

38

Анонимен

преди 8 години

"лидери на масинството в Европa"...масонството

37

Анонимен

преди 8 години

До До 55Ако иска да живее да си стои там :)Ще свърши като останалите :)

36

До 55

преди 8 години

....също и норвежеца Брайвик

35

Анонимен

преди 8 години

До 1984Да скоро 1,5 милиарда китайци и 1 милиард индийци, ще ни набиват канчетата,и ще ни командват

34

До 55

преди 8 години

Чух,че пускат генерал Ратко Младич предсрочно

33

Анонимен

преди 8 години

Брошури раздавани на мигрантите с"добре дошли в Европа"които някои твърдят са на организациите на Сорос.https://youtube/watch?t=5&v=YH9ZnC5CQ8s , w2eu.info/

32

Анонимен

преди 8 години

до 47Косово, Босна, Албания са вече наши,има и други места но няма да ги коментирам за сега