43

Анонимен

преди 8 години

Много скоро Германия ще е държава на исляма нещата лека полека започват да се случват

42

разсъждаващ

преди 8 години

До Анонимен16Най-голямата грижа на Америка през последните 100 години е опасността Германия и Русия да обединят качествата си. Досега успешно попречи на това и паразитира на гърба на целия свят. Пък ние глупаците опираме пешкира и си въобразяваме, че на САЩ им пука за нас!

41

Анонимен

преди 8 години

те и без това не ни мислят доброто за да ги посрещаме с добро

40

Меркел осъзнай се

преди 8 години

С тази политика Меркел заслужава следващите и селфита да са от затвора .Има инфо в тубата , че Германия до 2050 г. ще е ислямска , при това сметкитеса правени преди сегашното имигрантско нашествие .Германия е на път пак да подпали Eвропа , този път не с фашизъм а с ТОЛEРАСТИЯ .

39

Анонимен

преди 8 години

Славчо Велков как може да знае , като си седи само у София

38

Анонимен

преди 8 години

Какъв бежанец с смартфон Самсунг Галакси за 650 евро?

37

Анонимен

преди 8 години

Само Фюрера ще ги оправи тея, сигурем съм, че вече събира почитатели.

36

Васко от Мюнхен

преди 8 години

Германия произвежда търтеи , местни се правят на бездомници по улиците за да получават Социални пари , сърби се правят на психично болни с една единствена цел - пари от така наречения Социаламт , всякакви възможни СХЕМИ , просто няма контрол на раздаването на Социални пари

35

Анонимен

преди 8 години

Едва ли Меркел ги е поканила , те просто са информирани че Германия дава по 700 евро на месец и така до пенсия може , в Германия може

34

Одисей 1

преди 8 години

Освен шланга на селянина в кръчмата директно който налапвам, и на коня му или магарето му също налапвам за разнообразие :).

33

Berlin

преди 8 години

Вие не разбрахте ли още че местните чужденци в Германия не искат да работят а само на социални помощи 20 години дори не си правят труда да си търсят работа , по цял ден на игрални зали и кафенета , та сирийските бежанци са техния изход за неквалифициран труд който никой не иска да работи в германия дори и германци

32

Одисей 1

преди 8 години

43 И какво казват тези твои познати , че мразят американците така както осетата мразеха руснаците в ГДР , така ли , аре това на някой друг ,а Отиди в някоя селска кръчма в Източна Германия ама така след мръкване и заговори на руски , после бая ще трябва да се обясняваш че си българин а не руснак

31

наблюдаващ

преди 8 години

Елате, бе, елате, заповядайте. И след 3 дена - ама много са ни - ще ги разпределяме с квоти по целия Евросъюз. И който не ще - ще му наложим квотите. Тая *** политика ако не беше тъжна, щеше да е много смешна. Тежка грешка на Меркел. Много тежка. Катунизацията на Европа затри всичките и постижения досега. А който не иска държавата му да стане катун - ще бъде наказан. Някой май забрави кой най-много печели от липсата на някои митницил

30

Анонимен

преди 8 години

Одесей..пардон Иво, на какво си днес на уиски или на джин?Дее.а и алкохолика ти скапан!

29

ЦК на либерастите

преди 8 години

Мекел не е сбъркала целта унищожение на европа и превръщането и в ислямска държава подчинена на Америка като Пакистан и Египет!

28

Одисей 1

преди 8 години

Както и друг път съм писал по простотията им се разобличват привържениците на БСП/к/ Атака русофилите и пишман путинофилите .

27

Анонимен

преди 8 години

Меркел трябва да се изправи и публично да се извини за глупостите, които сътвори. След това трябва да си подаде оставката.

26

Анонимен

преди 8 години

оди сей, не само ти си контактувал с немци. Не забравяй, колко от нас , прокудени от безработицата и безумния местен стандарт си търсят хляба в същата тази Германия. Живееш във века на бързата комуникация. Това много затруднява работата по дезинформацията на платените тролчета. На кого мислиш, че ще вярвам? На теб с едностранчивите ти писания, или на познатите си в Германия?

25

Одисей 1

преди 8 години

37 Това ТАСС ли ти го втълпи в чутурата , но разбира се ако ставаше дума за Митническото споразумение с Путин си с две ръце нали . Елементарни сте ей . такива споразумения Америка има с Канада и Мексико с Виетнам с Южна Корея с Япония и др. егати донорите .

24

Анонимен

преди 8 години

До Одисей 1Германците били безкрайно благодарни на Америка! Ха ха ха. Германците са толкова самовлюбени и се мислят за толкова велики, че не могат да бъдат наистина благодарни на някого за каквото и да било. Кой ти плаща, за да пишеш подобни глупости!