16

trak

преди 8 години

Усеща се,че наближават избори

15

кк

преди 8 години

А вие какво искате от една система, чийто началници са били : Йордан Соколов, Емануил Йорданов, Румен Петков, Цветан Цветанов, който и сега продължава да си ръководи системата...Да е на световно ниво, ли ???

14

Анонимен

преди 8 години

Ето за това хората смятат полицаите за озмет! Да, хванали са няколко, но още дестки хиляди са в системата.

13

Anonimen

преди 8 години

Не е само в тези два града! Ако се започне проверка на всякъде ще излязат такива неща, че няма да повярвате!

12

uu

преди 8 години

Това, което го пише за двете РПУ-та, е характерно за цяла България.Крупно престъпление, без участието или мълчаливото съгласия на полиция, е невъзможно.Но има и нещо друго: без тези обвинения да са вкарани в съда и съда да се е произнесъл, не може да се тръби и вдига шум до небесата.Защото имаме примери за опити да се очернят и злепоставят някои личности, но след произнасянето на независимия и високо ерудиран български съд, те излизат по-чисти от сълза.Примери: Стефан Софиянски; Цветан Цвета

11

Анонимен

преди 8 години

От София до Варна, през Велико Търново едно и също е униформата и полицейската власт са съпътствани от чудовищно изнудване с цел лично облагодетелстване. Спомняте си стачки, протести, ръждясали кюмбета. А защо тези хора не напускат системата. Ами просто е защото бизнесменът с униформа получава всичко безплатно, нему не се налага да плаща данъци и осигуровки. Може само да смуче, смуче и да вика "Плащай иначе.." И тъй пазителя на закона минава през цялото НК със своето поведение и служба.

10

rex

преди 8 години

Нека да видим какво ще остане от тези обвинения след като стигнат до съда.Обикновено Вътрешна сигурност и Инспектората на МВР зацапват гащите в тази най-важна фаза от правораздаването.После МВР ще плати обезщетение на тези служители по 6 заплати,ще ги възстанови на работа , а никой няма да си спомни и да потърси отговорност за глупостите,които творят главния секретар , прокуратурата и всички дрисльовци покрай тях.

9

Stanimaka

преди 8 години

От Асеновград съм. Изразът феодализъм е мн правилен. Караш си пиян, няма дерт, във всички заведения се пуши!!!! безнаказано! кражби, сбивания , всичко се оправя под масата. Никакъв закон! всеки си прави каквото иска !

8

василев

преди 8 години

Срам за бълг.полиция.това е така от години.изчистиха що е кадърно,оставиха *** ,нека им сърбат попарата

7

анонимен

преди 8 години

йордан соколов уволни 14000 от мвр през 92 г сега е адвокат на престъпницикакви очаквате да са на работа в мвр който не става за никаде става за полицайами ако разровят в мездра червен бряг бяла слатина ами прокуратурата в плевенкрай няма сега от ядене и пиене ще ги изкарат болни с високо кръвно

6

Анонимен

преди 8 години

Никой не казва нищо за контрабандата в тези населени места....

5

65000 УШЕВ 2 МИЛ.БЮД

преди 8 години

ПЕНСИЯ НА 45 Г ЛИ....20 БРУТНИ ЗАПЛАТИ ЛИ....УШЕВА ДЪРЖАВА АЗ ДА И...Б...А

4

Анонимен

преди 8 години

Сетиха се. Къде спахте досега? Толкова хора пострадаха от това беззаконие.

3

Анонимен

преди 8 години

Време беше. В Асеновград отдавна няма правила - целият град е осеян с орди (цвят на кожата - патладжанен, сещате се за кои става въпрос), които правят каквото си искат. Каруците им обикалят целия град, по улиците има следи от конски изпражнения, а становището на кмета и полицията е, че трябвало да сме толерантни - това им бил "бита". Нищо, че каруците са забранени, а и е 2015-та година. За дежурните сбивания, нощни гонки, изцепки няма смисъл да говоря.

2

gp

преди 8 години

Хахаха ами в другите десетки и стотици управления да не е различно ? Само да направят проверка колко от полицаите в БГ имат гражданска и са минавали технически прегледд с личните им автомобили .... :)

1

Анонимен

преди 8 години

Е та ние това го говорим от 1990г.,че навсякъде в държавата цари корупция и безнаказаност...