7

тТт

преди 8 години

Бащата от 3 години е в БГ и едва сега се сетил да чуи български?!? Алоу, социалните?!?!?

6

Момо

преди 8 години

Въпреки, че съм предимно с националистически и ултра-десни убеждения, бямам нищо против хората, които искат да е интегрират при нас. Независимо дали са черни, кафеви, жълти, зелени и т.н.Имам проблем с икономическите имигранти и с онези, чиите живот се управлява от религиозните им вярвания и "Аллах" е във всяко тяхно второ изречение.

5

222

преди 8 години

Германия не го прави от солидарност.Тя си има други причини да е така либерална към този проблем.

4

Анонимен

преди 8 години

"Искам да се науча да чета на български и на арабски и да завърша училище", споделя тя.На Български може да се научи, но ако иска да учи арабски няма работа в България. Може да го учи в Либия, да хваща надуваемата лодка за там.

3

Анонимен

преди 8 години

И тук обикновения булгаристанец трябва да зареди два реда сълзи и три реда сополи т.е. да се върже на тази елементарна и непроменена десетилетия пропаганда.И това щеше да е така ако по същия начин се пишеше и за дечицата от Донбас(между другото православни християни като нас), но уви...Пропагандата е винаги едностранчива...

2

Анонимен

преди 8 години

"Благодарен съм за помощта, но без работа няма как да се издържаме. Не можем да живеем без пари. Аз искам да работя"...Евроатлнтическа българия така е цъфнала и вързала, че дори за *** няма работа, какво остава за чужденците.

1

Анонимен

преди 8 години

Да ходят във Вашингтон да слушат звънчета, тук не са желани! А джамийка да им построим ли да имат след училище какво да слушкат.....