19

Анонимен

преди 8 години

Тази пагубна политика ще увеличи сивата икономика и ще стимулира корупцията. А който си краде-пак ще краде и Винаги от честните, работещи хора.

18

Анонимен

преди 8 години

Разберете, че цялата система е създадена така, че група хора да ви използват като роби, на места им плащат повече и те са готови да преглътнат истината за живота си, а тук не стига че се плаща малко, ами и пак всички са ок с робството :D До 65 години искаш ли да слугуваш на системата и после като приключиш да се лекуваш малко от живота си, и да умреш? Да, няма проблеми, аз съм убеден, че така трябва, това е за моето най-висше добро, цяла вечност чаках да се родя тук, че да го преживявам тва!

17

Анонимен

преди 8 години

Стригането свърши, започва бръснене до синьо. А защо не и лека фотоепилация?! Това просто няма как да стане.

16

Анонимен

преди 8 години

Ха Честито.Те така се връщат 16 милярда.

15

Анонимен

преди 8 години

До Данък? Действай- това е най-доброто решение за децата ти. Успех!

14

Реалиста

преди 8 години

Държавата не може да си събере ДДС-то, акцизи и мита понеже всички 'бизнесмени' са все 'наши' хора. Да не говорим за всевъзможните корупционни схеми за източване. До сега се увеличаваха само осигуровките и прага. Но явно парите не достигат а апетитите за източване се увеличават. Така че време е отново да се натоварят данъкоплатците. И без това са свикнали с топлофикация, електро-разпределитените дружества и Лукойл. И сега ще оцелеят

13

Анонимен

преди 8 години

Това ще е за заплати на гербгролите дето сега траят като биени газове.

12

Защо??

преди 8 години

Защо при най-ниските доходи в Европа, се налага и допълнителен данък? Или чрез него смятате да издържате бежанците,които никой българин не иска?

11

зъъъън!!!

преди 8 години

ЛИПСВАТ ни само БУХАЛКИТЕ и разбитите витрини и муцуни и картинката ще пълна от"бившите"мутренски години 1990/1995,ай честито законен рекет на печелившите избиратели...

10

Анонимен

преди 8 години

Само пробваме , ако мине и си замълчите ще го въведем, и така докато ви одерем и последната кожа и се покажат ребрата ви.

9

Анонимен

преди 8 години

Нали нямаше да вдигате данъците ве герберасти отровни?Какво лаехте предизборно?Не се наядохте ей!

8

Анонимен

преди 8 години

И паралелно с напускането на младите и кадърните, бъдете готови за ефектите от климатичните промени, които човечеството с гениалността си създаде да преживява, ще ви е весело тук, ошав ще става :)

7

Анонимен

преди 8 години

Стига с тези данъци, бре!Върнете българското злато на българите, а не канадски фирми да се облагодетелстват от полезните изкопаеми на Родината, които принадлежат на целия български народ!Защо всички се прикриват зад някакви измислени техни правила като "банкова тайна", "бизнес тайна" и всякакъв вид тайни. Бъркат в джоба на българина и му вземат залъка от устата.....А защо България с най-ниските доходи в ЕС плаща 20 % данък доб.стойност в/у хранителните продукти и лекарствата?Защо,защо,защо?

6

Анонимен

преди 8 години

Умни пичове от парламента, спрете да ми пречите да си събера парите за чужбина :D Каквото щете мислете, свършено е, прецакахте се, ще си останете сами след 10 години, никой от младите не ви вярва вече, нито пък мисли да очаква нещо от вас, пак *** ще спечелят изборите, то реално няма избор, старите простотии и безсмислици с остарелият начин на мислене ще си продължат, мн хора, все свестни и кадърни, ще напуснат, как ще се оправите, от кой ще крадете не знам.

5

непукист

преди 8 години

Тия нямат насита ,но всяко търпение си има граници и после да не започнат да си пеят както преди известно време едни дупетати песничката "къде си ,вярна ти любов народна".

4

Анонимен

преди 8 години

Ееее крайно време е да ви теглим един бои!!!Иначе няма да се спрете .

3

АНТИ

преди 8 години

Герберастки шитни...

2

Анонимен

преди 8 години

Те са едни заплати. че само още един данък им трябва и няма да се наложи да ходим до банкоматите.

1

Чекист

преди 8 години

Все отчитаме икономически ръст, все някакви излишаци, Роки все за инвестори говори, а данаците съвсем друга картинка рисуват...