130

Анонимен

преди 8 години

измислена статия с измислено разследване...ако Вермахта беше 35 милиона, сега нямаше да има антиБългарски хелзински комитет

129

Реалност

преди 8 години

Плюят го безмозъчните предубедени хора! Факт е, че идеите му са актуални и в наше време и ще стават все по-актуални! Преди седмица разговарях с възрастни хора в провинцията, пропищели и от малцинствата, и от държавата. Споделиха за какво мечтаят и тогава се смяхме, че мечтите им се покриват с мечтите на Фюрера! Това е!

128

<><><

преди 8 години

Хитлер е бил дявола ! Избил е над 500 000 римляни (роми) ....унищожил е една ценност на Европа :( тоя човек е нямал акъл .....да избие най-можната нация ...най умната най способната.......

127

до 186

преди 8 години

Да - марш в Русия и вземи и бат си Болен с тебе...

126

Анонимен

преди 8 години

Наред с искането на бежанците да им се построят джамии, те недоволстват от късите поли на германските момичета, като казват че това било неморално. Само забулени в бурки, можело да се смята за редно.Нещо да кажете?

125

ХХХ

преди 8 години

така е добре ...а Бойо какво друса ? Щом му кажеш "Магистралата ти не става" и той каже " Това щъркели ли са ?" какво друса Бойко Борисов ?

124

Се едно

преди 8 години

Се едно е писано за сегашните управници в Брюксел. Накотици, амфетамини трябва само да добавим партита и ***.

123

1488

преди 8 години

*** газ пикаете като чуете за чичкото. Колкото и да поливате хората с евтината ви помия, номера вече не минава. Хората взеха да отварят очи и да четат независими медии и изследвания. Я кажете за Освиенцум защо няма следи от цианид по стените за газовите камери ?

122

Анонимен

преди 8 години

Не знам, ама тоя ако беше жив щеше да вкара меркел в концлагер доживот. Няма такова навеждане на барак бате. Цял свят им се смее на немците че са едни дупедавци на американеца. Хитлер би ги изколил наред тия предатели, като започне от Меркел.

121

Анонимен

преди 8 години

Много българи скоро ще се приберат по родните си места от Саудитска Германия

120

Анонимен

преди 8 години

хахаИмайки предвид инвазията от хлебаркиционистите ги е страх от нов последовател на фюреракогато новите започнат да правят мизерии германците ще го подкрепят веднага

119

Анонимен

преди 8 години

Ай стига ***,Боряно.Ти си"нарко"и сънуваш друсалки тайно да те друсат.Друс,друс,друс...Брей,че готино.

118

Пян_Гъ

преди 8 години

Благодаря ти, Демокрацийо на Световното правителство, за новината? Ама защо чак сега тези неща излизат публично, Демокрацийо на Световното правителство? Чудя се още колко ли "исторически корекции" ще ни поднесеш, Демокрацийо на Световното правителство. А, я ни кажи в аванс кой ще е новият Хитлер, борещ се срещу добре планираната инвазия на исляма в Европа, и на каква дрога ще е пък той? Моля те, Демокрацийо на Световното правителство, кажи, ти знаеш?

117

Анонимен

преди 8 години

До морски - не, също не ме впечатлява и факта , че руската армия е перманентно пияна! традиции!

116

морски

преди 8 години

Що,то и американската армия е постоянно дрогирана,на някой прави ли му впечатление.

115

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 155 - кланяме се на САЩ, щот' ако не бяха те и сега "Мавзолея" да е "най-високата" сграда в София!

114

Доктора

преди 8 години

До АнонименА случайно да ти е известно,че фюрера не е пушил и не е близвал алкохол през живота си ?Дори със закон е забранил и ограничил продажбата на малолетни лица и производството на тютюневи изделия и алкохол в цяла Германия.На обшествени места ! Особено строго са били в армията !Вземи да почетеш малко преди да драскаш простотиите си !

113

АТАКИСТ

преди 8 години

Бармане, нещо май да викаме линейка ли, к'во ли? Много измишльотини от теб. Кои НИЕ отричаме дадена система? Усещаш ли се какъв си ? Един лъжец. Кои НИЕ отричаме дадена система??? аз имам японска техника у нас, мебелите ми са италиански, колата ми е немска...Коясистема отричам? Японската, Немската, Италианската??? Давай да те чуя!

112

Барман-кузнечик

преди 8 години

До АТАКИСТНе бе пич, само че аз за разлика от вас, не отричам системата, която е създала нещата, които ползвам. Схващаш ли разликата? Аз ползвам западни стоки, но не обяснявам на хората, колко е лоша системата, която ги е създала. Едно време беше същото- членовете на БКП ползваха само западни стоки, а за народа имаше само съветски ценности и принципите на комунизма.

111

Третия Райх :))))

преди 8 години

Третия Райх вече не съществува, но дрогираните армии винаги ги е имало и винаги,ще ги има :)))))Руснаците са известни с водката, сигурно е и че се друсат :))))Наполеон Бонапарт задължавал алкохола :)))Ассасин-ите (както ги наричат в Европа), всъщност са Хашхашиани (от хашиш), няма недрогиран!!А ИД - там всички са дрогирани, някои затова са там- наркотиците им са безплатни!!!!!