39

:(

преди 9 години

Тиквата и Пудела са се престарали в стремежа си да се докажат като елитни *** :) Едно време в София се наси.аха, когато Брежнев в Москва пръцнеше, сега е същото, но източника на стомашните проблеми на управляващите дори не е столица на чужда държава, а американското посолство в София. Такива нещастници никога не са били на власт в България. НИКОГА !

38

онз

преди 9 години

начи, NBC като напишат материал за воваПУ е "прозападна пропаганда" , а ТАСС като наредят държавния департамент на уса е "видяхте ли". мога да си представя каква дискусия ще породи становището на радио Ереван.

37

Анонимен

преди 9 години

Толкова ли в Софето няма 100 човека граждани да идат на мирен протест пред Прецедентството и да поискат оставката на онова мекеренце Роска, което заради някакви дребни американски чиновници почти ни вкара във война с Русия? Няма ли вече граждани в столицата? Абе сберете от съседните села, за мирен протест хортувам, бах ви в кестените зажулени. Василев, поне ти *** сам, нека светът види, че има поне един оцелял българин от американската демоНакрация.

36

Боби

преди 9 години

Ами ДърДеп са разединени. Те създадоха ИД. Дори има доказателства че САЩ я подпомагат а САрабия и Катар ги финансират. Официално обаче са обявени за терористи и врагове на САЩ. Рашките изглежда се заеха да трепят ИД и да подпомагат всеки който се бие срещу тях. Сега ДърДеп не може да излезе и да каже "недейте бе не ги бийте те са добрички и са само от "Свободната" Сирийска опозиция" или " Не може да се намесвате във конфликта (а ние САЩ можем ) на страната на АСАД той е диктатор..."

35

Анонимен

преди 9 години

ОТ ДЕЙСТВИЯТА НА ВЪН.МИНИСТЪР НИЕ ЗАЩИТАМАМЕ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА -БРАВО А НАРОДА НЯКОЙ ПИТА ЛИ ГО???

34

Анонимен

преди 9 години

Мачкай руската ***...

33

ДО 54

преди 9 години

Със сигурност не Русия и това е най-прекрасното!Хубав ден!

32

Анонимен

преди 9 години

Е ГОСПОДА КОЙ КОМАНДВА БЪЛГАРИЯ?????

31

Анонимен

преди 9 години

Честит 11-ти септември , днес е една много хубава дата на демокрацията

30

Седераст

преди 9 години

Гласувай за ГЕРБ или РБ -подкрепи "Ислямска Държава "

29

Василев

преди 9 години

Селяни, вие нямате ли брадви,кирки и лопати да излезете срещу корумпираната гангренясала държавна машина???Агент Ники Брамбъл!ЦРУ!!!

28

№35

преди 9 години

до снимки на двамата 22---------Току що се разрових с търсачката и цялата тая история за среща на МакКейн с Ал Багдади се оказа работа типична.....за България!......Като цяло това твърдение идва от Египет които доста не поналюбват САЩ!.......Обаче,забележете,самият Джон МакКейн на няколко пъти опровергавал тая работа!......Каква е истината,незнам,ама тая работа си запреличала на типично българска

27

SS

преди 9 години

До Анонимен 41Мале гражданина мале. Какво ли да кажат хората от Пловдив, Стара загора, Търново, Карлово и те сигурно са селяни а бе умник.

26

SS

преди 9 години

До Ха-ха-хаНе съм еSеSовец и не харесвам нищо свързано с SS ot predi 70-75 g. SS е само за провокация, а що се однася до Путин мисля, че ако помислиш малко ще разбереш , че даже и Борис Немцов (лека му пръст) да беше станал начело на РФ само след година две щеше да е с мисленето и поведението на Путин.

25

Анонимен

преди 9 години

Интересно!Вече и Американците не се прикриват, че именно те управляват България.Държавният департамент на САЩ се е опитал по своя инициатива да попречи на прелитането на руски транспортни самолети за Сирия през въздушното пространство на България.Чудя се защо изобщо се харчат пари за избори, както е видно даже и от изявленията на Обама държавният департамент командма у нас, а плезидент министри и т.н са си чиновници назначени от тях.

24

въпроси има ли?

преди 9 години

България е протекторат на Сащ! И само Вицекралят на България, американския посланик, решава, какво ще става в България и какво няма да стане! Чии самолети могат да прелитат над България, и кои, не! Какво ще излъже някой си Плевелиев, и какво няма да излъже. Въпроси има ли?

23

SS

преди 9 години

До до 24ssАма аз и в София съм живял 7-8 годинки и там не съм срешнал някой да говори против Русия, това си е някаква специална глупост на специални хора.А и не мисля че някой така открито ще смее да говори срещу Русия щото вероятноста да налапанечия ръка до лакатя е огромна.

22

Анонимен

преди 9 години

До снимки на двамцата 22------Ще проверя информацията която изнасяш.......но и без търсачката ще ти кажа да не взимаш МакКейн насериозно.....На него *** му е възложил длъжност да бъде американския Жириновски.....даже Доналд Тръмп го оплю

21

без война

преди 9 години

През Втората световна война американците бомбардираха София и убиха 4200 цивилни. Благодарните софиянци издигнаха паметник на американските летци, бомбардирали София! Има ли и в Хирошима и в Нагасаки паметници на американските летци, бомбардирали Хирошима и Нагасаки с атомни бомби? Има ли в Сирия, Ирак, Афганистан, Либия, Бивша Югославия, Виетнам и така нататък, благодарствени паметници на американските летци, бомбардирали тези държави и избили милиони невинни жертви?

20

Паметлив

преди 9 години

САЩ пак бяха изненадани и вкарани в капана-дадоха ясни индикации,че не желаят унищожаването на ИД!Което и беше търсения ефект,ха-ха!Хитрата сврака-с двата крака!А руснаците,освен няколко самолета и тесте стари снимки не са направили нищо!Американците клъвнаха,а нашите папагали след тях!А да видим как са взели "самостоятелното" решение,след като господарите им твърдят обратното!Е те това е "хибридна война",да ги направиш луди гъби!Има една стара,но истинска история от родния ми град,ще я разкажа