8

Анонимен

преди 8 години

Тази продажница долна с какви очи се показва пред хората и колко гласове взе на изборите, че демонстрира такова самочувствие !?

7

Анонимен

преди 8 години

Само Атака може да ги измете всичките и да им потърси отговорност за разсипията и бандитизма. Другото е кьорфишеци и се видяха *** какво могат и сини и червени.

6

Анонимен

преди 8 години

Тая няма ли срам да се показва. Тия, които унищожиха всичко останало от Тато и не сътвориха нищо след него за 25 години. Народен съд трябва за продажниците, а не антикорупционни промени.

5

Още месец-два

преди 8 години

и после БОСТАН ще изпрати и теб, и другите "реформаторски" *** на бунището, където ви е мястото без съмнение. Раята си обича да я мачкат и някой друг да мисли вместо нея, с тия изродски приказки за мислене, работа и никакъв купон, просто нямате шанс, още повече, че сте си и вие едни празнодумци, действието и при вас е невидимо.

4

намигване

преди 8 години

До Анонимен 3Каква Меглена бе,чиста Миглена е рожденното и име.Айде разбирам защо се срамува от фамилията на мъжа си,но името и е дадено от родителите.Суета или нещо друго?

3

Габонската афера

преди 8 години

Къде са 20-те милиона долара от Габонската афера, другарко Кунева? Специалистке по дървесината? Защо не ги върнеш в хазната, че да има и за майките, и за онкоболните и за пенсионерите!

2

Анонимен

преди 8 години

Тая червена кукувица, реформи няма да прави,нейната роля р да мотае,съботира и да пази комунисти и олигарси, емснация на това е и съпартиеца и Д.Вълчев. ДСБ нямат работа в тази коалиция с ГЕРБ И ДБГ нищо не може да се промени, колкото повече стоят толкова повече ще изгубят.

1

Анонимен

преди 8 години

Вие сте политически трупове, Пръмова, не се хабете. По- добре си вървете с мир, че ще ви стане тесен света.