55

Анонимен

преди 9 години

Преди командата беше: "Шапки долу!"Цега командата е: "ПЕРУКИ присади!!!"

54

Дедо Гого

преди 9 години

Моля те Бойко, не давай на това създание да прави изказвания ! Ще взема да ги събирам в сборник и ще ги издам. Добре бе, Ненчев, ако се изсипят 5-6 хиляди мъжаги на една точка на границата, как ще ги спреш ? С логистична подкрепа, нали ? А ако са повече...

53

r

преди 9 години

chtal da brani ti pravi 6i sa skrie6 ve muhal,s edin samolet s edin helekopter ,kaji pone rabota e zleee seki moi si vliza i izlizaaa !!!!!

52

Анонимен

преди 9 години

Някога Европа е водела войни за заробване на народи в Африка. На днешно време робите идват сами и дори си плащат пътя. И някои от тях се удавят по пътя. Европа има нужда от свежа кръв, ще си подбере каквото и е необходимо а ненужното ще бъде върнато.

51

Анонимен

преди 9 години

На новия Хитлер няма да му се налага да ги транспортира с влакови ешалони от далече !

50

Анонимен

преди 9 години

Ми що не избягахте от Османската империя, нали са ви клали с милиони цели 500 годиниЗащото тогава границите бяха затворени. Тогавашна Европа не е била толкова толерантна като сегашните меки китки и всеки си е гледал собствения интерес и собствените граници...."Робите" при османската са пътували свободно по цяла Европа, пращали са децата си да се изучат на книга във Виена и Париж и те са се връщали да учителстват в селата си, защоти са живяли добре в родината си.

49

78

преди 9 години

За да ти се дадат на тебе 50лв аз работя цял месец и се одържат тези пари от мен.Така че не се оплаквай а си намери работа,ходи да носиш багажа на бежанците и да ти дават по някое евро.

48

Анонимен

преди 9 години

78,това е помощ не заплата.Ще вземеш 50лв и след това ще си търсиш работа.И никъде не дават 50лв не се прави на жален.

47

Анонимен

преди 9 години

Нашето семейство никога не е бягало а е защитавало държавата ни когато се е налагало и пак ще го направи.А тези сирийци са избрали лекото,да избягат където има урожай и да им се даде на готово.Защо не помагат на другите които са останали там и се бият за страната си.

46

Анонимен

преди 9 години

патриотарчета-скинарчета с жълто около устата.приискало им се бой.Комплексари.

45

Анонимен

преди 9 години

И Турция построи стена на границата със Сирия но нито стената, нито армията помага. Над 2 милиона са само в Туция. Доларът мина три лири икономиката се забатачи и турците гледат да се отърват от тях. Ние със стотина души армия и министър на отбраната - тракторист с присадена коса не знам. Положението е страшно.

44

Eheh

преди 9 години

Значи сащ вдигнаха близкия изток във въздуха, за да създат имигрантска вълнс и после пионки като тоя митов говорят как трябва американско оръжие да се купува, за да браним границите. Краен победите от цялата работа са американските военни концерни :)

43

ауслендър

преди 9 години

Всичките ви коментари са вашите желания... но няма как да станат!

42

hh

преди 9 години

На всеки 100г се появява един Хитлер,който прочиства Европа.Познайте следващият Хитлер кой ще вкарва в концлагерите и ще ги разстрелва на тумби

41

Анонимен

преди 9 години

абе вие пазите ,ама как така се напълнихме с джихат или си говорите ей така дани хвърляте прах в окото ,нищо нестава от тази държава , народа блее като оца издоена и си стой и чака следващото издояване , няма един овчар с по дълга тояга да си вдигне овцете ,е нямааааааааааааа

40

Анонимен

преди 9 години

Пука и на Гернмания за бежанците.Ще ги впрегне в икономиката си,ще ги изстиска и някой ден след 50 години ще ги натвари по влаковете и обратно.А ние нямаме икономика,освен да ги вземем и тях на помощи с друго не можем да им помогнем

39

sol i merudia

преди 9 години

bulgarite savsem strogo i savsem evropeiski zakonno izvan shengen!!!!za siriicite - evropeiski kvoti, prisadeni ot oon......tova e patiat i istinata i jivota....nikade ne e zapisano za siriiski kvoti zeleni, cherveni, beli, cherni ili jalti karti v nekoi ot 50 - te ameri stati

38

до 49

преди 9 години

Чистата нация е грозна нация пълна с ***,луди и грозни кривокраки с плоски глави хора.Българите сме с правилни пропорции и черти понеже имаме смесване на гените на прабългарите,славяните и траките.Не ми говори за чиста нация в която се женят братовчеди и братя със сестри.

37

МНО

преди 9 години

Ние не изпратихме ли всичките 25 военни вече по границата ?!?:-)

36

Анонимен

преди 9 години

Абе Ненчев , виж какво става в Гъдция !С камъни по полицайте . Пълно безредие и анархия. .Е тия като ти разпределят и ще се видиш в чудо .Тия не признават ред и закони ! А ние си имаме такива , но тия са и ислямисти .. тежко на българското население ..