82

RM

преди 8 години

...ПРЕДИ ВРЕМЕ БЯХА ПОПИТАЛИ ПРОРОЧИЦАТА ДАЛИ ЩЕ ИМА ТРЕТА СВЕТОВНА ВОЙНА.ТЯ ОТГОВОРИЛА - ДА И ЩЕ ЗАПОЧНЕ ОТ АРАБИТЕ...ДАНО ТОЗИ ПЪТ ДА НЕ Е ПОЗНАЛА

81

zeus

преди 8 години

Няколко часа преди смъртта си Кадафи каза, че разрушавайки Либия НАТО всъщност е разрушило стената, която е спирала имигрантите и терористите, колко е бил прав

80

до 85 ПЕШКО-Смешко

преди 8 години

До до 70-ти Мъндьоя я покажи тая снимка, щото руските СМИ въртеха една "снимка" на Хилъри Клинтън с Осама, ама много нескопосано фотошопната, пък една путинска джурналистка не успя да си сдържи смеха, докато "предаваше пряко" бомбардировки срещу Донецки ли Луганск ли.............Напиши в чичко гугъл "Багдади и Макейн изображение" и воала.Или напиши "сенатор Макейн се среща с лидерите на "въоръжената опозиция в Сирия" и воала.Може да използваш търсене и на любимия си "инглиш лангуаге"

79

Анонимен

преди 8 години

Това са новите преки началници , надзиратели , а робите ще бъдете вие българите на тези и САЩ..

78

Кукувица

преди 8 години

В Африка живеят 711 милиона , в Азия са няколко милиарда. След като ООН иска да разпредели 200 000 в Европа- къде иска да разпредели останалите (да предположим) 2000 000 000 души?Това е целенасочена инвазия на мусюлманите в Европа и нищо друго. Тези хора не са заплашени от нищо. Те идват от сигурната Турция. Това са хора, които искат да използват и да опоскат социалната система на Европа и по-точно на Германия. Ислямизирането на Европа трябва да бъде спряно с ВСИЧКИ средства!

77

САЩ цакат васала ЕС

преди 8 години

Ердоган,Син Дзипин,Путин,Русеф,Ким Чен Ир,Хасан Рухани,Абдул Азис седят и гледат сеира на ЕС,които като васален съюзник на САЩ следваха "военните им агресии по света",сега сами си натресоха милионните бежанци.

76

Анонимен

преди 8 години

*** трябва да обслужват бежанците , за да се докажат пред господаря си САЩ , да направят сексуален джихад..

75

до 86

преди 8 години

Какъв хаос, е сътворил?.

74

Анонимен

преди 8 години

да благодарим дружно всички на Ленинградското джудже за хаоса , който сътвори в ЕвропаСталин навремето само е мечтал за такъв "успех"

73

Пешко

преди 8 години

До до 70-ти Мъндьоя я покажи тая снимка, щото руските СМИ въртеха една "снимка" на Хилъри Клинтън с Осама, ама много нескопосано фотошопната, пък една путинска джурналистка не успя да си сдържи смеха, докато "предаваше пряко" бомбардировки срещу Донецки ли Луганск ли

72

Анонимен

преди 8 години

*** да ги изпратим за обслужваш персонал роби , на бежанците..

71

Нека има помощи но..

преди 8 години

Нека има помощи, но да не идват бягащи от войни (демек да спрат конфликтите в близкия изток: знам че кофти за САЩ и няма да има къде да си продават оръжията, '*** на :) ). Та нека има помощи за нашите майки и сестри с деца, но и с образование, с желание за гледане на децата но при разумен брой деца и възможност за гледането им..! Така ще решим проблема със прииждащи бежанци, със роми и др. "хитреци" в системата.. Да ама НЕ - те са потенциалните избиратели на Говедата в парламентите..! :)

70

.

преди 8 години

За нашите пенсионери ООН няма ли да разпореди нещо хубаво.Техният живот е по застрашен от този на "бежанците".Пенсионерите ни умират от глад,мизерия и болести и вместо да им се осигурят достойни старини ние ги затирихме даже и зад ромите и бежанците.Ако не ни е срам от тях то поне да имаме страх от Господа за неуважението си към старите ни хора.

69

Анонимен

преди 8 години

ОНН : звучи като заповед на някой трето-класен чиновник

68

до 70-ти Мъндьо

преди 8 години

интерестно Сирийците питат ли се как така изведнъж в родината им се появи толкова много Руско оръжие. сега джуджето със скъпия анцунг доволно протрива ръце. наказа Европа за санкциите...................Интересно сирийските бежанци питат ли се кой създаде,обучи,въоръжи и финансира ИДИЛ(снимката на Багдади с американския сенатор Макейн) от които бягат сега?

67

Валентин

преди 8 години

200000 онеправдани душици ама как няма да им помогнем щом атлантическата солидарност го изисква. Имаме си един куп "Йес Сър" продажници дето само чакат ясен сигнал.

66

Пешко

преди 8 години

До Анонимен 64,смятам, че на този въпрос и сам можеш да си отговориш. Иначе за самата солидарност - България плаща най-ниска вноска в ЕС, българите плащат най-ниските данъци, производителността е най-ниска, корупцията е най-висока, инфраструктурата - най-неразвита - съответно квотата ни за бежанци е най-ниска. В Унгария са влезли хиляди и хиляди бежанци и спят из Будапеща, немците приемат 800 000 хиляди, тука обаче разни психари говорят за "подмяна на населението" и някви гръмки заглавия

65

За Е. параламента!!

преди 8 години

Не може ли да се гласува подпомагане спирането на войни в източните държави (къде с военна подкрепа, къде с помощи, къде с връщане на бежанци ако трябва)! Така няма да има кой да се тревожи и кой да бяга от там?! Другия вариант с миниране по границите не искам да си го мисля .. но на там отиваме!

64

mars

преди 8 години

Abe dnes.bg na taq snimka edno dete nqma,kade iz4eznaha mojete li da ni kajete?

63

Анонимен

преди 8 години

Няма спор!Но е редно, това да се осъществи по начин и правила, които да сведат до минимум риска от бъдещо пораждане на нови етнически, икономически, културологични и всякакви други последици за мигрантите и за местните. Както и мигрантите да имат задължението да научат езика, до образоват децата си, да се съобразяват с местните порядки. Така когато властите се задействат по някаква причина, да не се пръкват разни адвокатчета размахвайки факсове и да обяснявят каква нечувана жестокост се върши.