19

ао

преди 8 години

Икономически емигранти, носят си риска.А германците правят най-голямата си историческа грешка. Защо не мигрират към Южна Африка ???

18

Pepi

преди 8 години

ama zashto sveta triabva da im pomaga be, te za kakvi se imat ! I kade e tragnal s dezata si, s gumena lodka da vliza nelegalno v chuzda darzava. Taka mu se pada, sega shte razbere 4e e sgreshil !

17

Анонимен

преди 8 години

Значи е изложил преднамерено децата на 100% риск. Отгоре на всичко се е изненадал, че три годишно дете не е успяло да изплува 500 метра и да стигне до брега. Какво ли е очаквал? Дали изобщо е осъзнавал причинно следствената връзка между подготовката и крайния резултат? Едва ли. Просто е тръгнал към някакви богати земи, а за децата - да се оправят както могат! Той отива в Канада и това е важното.

16

Анонимен

преди 8 години

До АЙDa be, che v BUlgaria bolni niama li?

15

АЙ

преди 8 години

АМИ АКО СА ЗАРАЗЕНИ С ЕБОЛА, ЧУМА, СПИН. И ЗАД МАСКАТА НА СЪСТРАДАТЕЛНОСТ НИ ГИ НАТРЕСАТ,ЗАДЪЛЖИТЕЛНО.ЩЕ СЪСИПЯТ КОНТИНЕНТА

14

Бай Иван

преди 8 години

До TulskiСпоред мен не си прав. Сега в Сирия трябва да се биеш или за Асад или за ИДИЛ. КОйто и да спечели на обикновенния сириец му е все тая. Не може да обвиняваш един човек за това че търси сигуроност в живота на семейството си.

13

Е - Ник

преди 8 години

Ясно е вече - върви тотална подмяна на населението на континента Европа!Плъховете от ЕС мълчат като *рани...

12

Анонимен

преди 8 години

Всъщност тази случка показа безграничната наглост на сириеца. И този народ баба Меркел казва че трябва да се настани в Германия. Нямам думи!

11

Е

преди 8 години

НЕ Е ХУБАВО ДА СЕ ВМЕНЯВАТ ВИНА ЗА НЕЧИЕ НЕЩАСТИЕ .ЕДВА ЛИ НЕ ЩЕ СЕ РАЗПЛАЧА.СТОЙТЕ СИ НА З...ТЕ .РОДИТЕЛИТЕ СА ВИНОВНИ.ИЗПЛЪЗНАЛО СЕ ДРЪН ДРЪН.

10

Калина

преди 8 години

И за какво точно виниш целия свят, *** другарке? Защо ТИ не направи нещо за братята си? Защо все някой друг ви е виновен? Сущата работа като еврейската - все някой е задължен да им плаща обяда. Наши искате търпимост на религии? Ми стойте си там и си се търпете с всичките си особености. Стъпвайки в Турция, вече сте на свободна територия! Защо не се установявате там?Нали просто бягате от войната? Нищо друго?

9

Анонимен

преди 8 години

Сега ще изкарат канадците виновни тия . Няма такава наглост!

8

Анонимен

преди 8 години

Бежанците са БИЗНЕС, много доходен бизнес за "сивата "икономика и тези пари подхранват войната. БЪРКАМЕ СЛЕДСТВИЕТО С ПРИЧИНАТА!!! Категорично трябва да спре приемът на "бежанци" в Европа и този мръсен бизнес, насочен към превръщането на Европа в миш-маш и подготвянето й за американски колониален придатък, неспирно подложен на вътрешни конфликти и ликвидирана като цивилизационен център. В ислямските държави не може да има демокрация от западен тип, те са в 14 век по обществено развитие!

7

адвоката Недин

преди 8 години

бащата си погуби деца заради светлото европейско бъдеще,безумието и алчността не знаят граници...

6

МРАВКА

преди 8 години

ТОВА Е УЖАСНА ТРАГЕДИЯ! БИХ ПОПИТАЛ ЗАЩО НИКОИ ОТ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ПОЛИТИЦИ НЕ ПОВДИГНА ВЪПРОСА ЗАЩО ТЕЗИ ЕМИГРАНТИ НЕ СИ СТОЯТ В СТРАНИТЕ СИ И С ОРЪЖИЕ В РЪКА ДА СЕ БОРЯТ ЗА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ? СПОРЕД МЕН ТЪРСЯТ ВСИЧКО НАГОТОВО И НЯМАТ КУРАЖА ДА СИ ИЗВОЩВАТ ТОВА КОЕТО ЖЕЛАЯТ КАКТО Е И В БЪЛГАРИЯ.

5

Анонимен

преди 8 години

Кошмар... И знам, че звучи идиотско, ама поне някакви детски спасителни жилетки да бяха облекли на децата си тези родители... В морето, с калпава лодка така ли се тръгва, като някакво стадо са, на юруш давай без грам мисъл...

4

Анонимен

преди 8 години

Докато УСА не спре да създава и финансира такива изродщини като Ал кайда, ИД, Ал нусра, и подобни, ще продължава всичко това.

3

Иван

преди 8 години

Сащ са символ на наглостта,безочието и двуличността!Където са си затваряли ръцете настъпва хаос,последван от войни,страдание,мизерия.

2

ами

преди 8 години

Канада не взема кой да е/отказала на другия брат,а този щеше ли да го вземе.../Но Европа е длъжна да приема цялата тази ***...

1

Анонимен

преди 8 години

Да тежи и това, и всички останали деца там, на съвестта на американските изчадия, които от смъртта и болката на хората правят геополитика. Взривиха целия Арабски свят, за да наводнят Европа с мюсюлмани и да я погребат!