59

улав

преди 8 години

\що не казвате нещата с истинските им имена .Това не са бежанци а икономически емигранти. В граничните със страните от източна Европа няма военен конфликт за да има бежанци.

58

CIA

преди 8 години

До 99. Болен е мръсен национален предател, *** такъв.

57

турчин

преди 8 години

Прав е. Унгария, България, Гърция трябва да махнат оградите и да помогнат на бежанците безпрепятствено да преминат и да се изпратят във Франция. Турция веднага да разруши стената по границата със Сирия. Това не е демократично. Трябва понепоне още 10 милиона бежанци да се изпратят в Гърция и оттам във Франция.

56

вбесен

преди 8 години

Грешка, Европа скандално се държи с нас. Откакто сме в ЕС видяхме повече вреди, отколкото ползи, а за почти ежедневните унижения към нас не ги броя!

55

CIA

преди 8 години

Френският външен министър може да ми седне на оная работа. Пари няма за нашите пенсионери, работили цял живот, а разни навлеци и с претенции.

54

Анонимен

преди 8 години

Ми Франция защо връщаше?Ако Франция е на мястото на Източните страни. , също няма да ги иска и ще ги връща !Сега пък си налага мнението и се кара на Унгария . Ужас - източните държави нямат ли право да се защитават от Джихадистите ? Извратените им ценности !

53

Анонимен

преди 8 години

Френските министри като искат имигрантите да се задържат в Изт.Европа, да отхлабят малко хватката, като направят така, че Изт. Европа да стане по-привлекателно място!Те задушиха нашето селско стопанство с неравнастойните евросубсидии и квоти за земеделска продукция, въпреки че за нас и за повечето източтоевропейски страни това бе основен поминък. Промишлеността ни и без това беше за *** при конкуренция с тяхната. Така - останали без голяма част от икономиката си, няма как да станем по-привлекателни за имигрантите.Отхлабете хватката, да живнем малко, пък после пращайте имигранти

52

Анонимен

преди 8 години

Prosto dayte izto4na evropa pak na rusnacite,togava shte vidqt te kon bob yade li

51

Анонимен

преди 8 години

Подобен на маловръстно дете, нововъзрождающий са народ има слабостта да са досягва повече до ония неща, които бият повече на очи. Тъй вънкашната лъскавина на работите прави му най-силни впечатления. Следствието е взето вместо самата причина, отражението вместо самата същност. Повърхните впечатления оставят и повърхни познания: а от такива познания излизат криви разсъждения. От това и криви убеждения, които представят смешни умове.У младите народи почти сичко върви по-скоро по подражание, от

50

Анонимен

преди 8 години

До П.Петров - коя "цивилизаци" , ще те цетерам един автор и там ще се познаеш"Подобен на маловръстно дете, нововъзрождающий са народ има слабостта да са досягва повече до ония неща, които бият повече на очи. Тъй вънкашната лъскавина на работите прави му най-силни впечатления. Следствието е взето вместо самата причина, отражението вместо самата същност. Повърхните впечатления оставят и повърхни познания: а от такива познания излизат криви разсъждения. От това и криви убеждения, които предст

49

Анонимен

преди 8 години

До П.Петров - за кой свят или си поредната облъчена и заблудена "уфсъ"

48

П.Петров

преди 8 години

До 83Да припомним и , че Кадафи беше отговорен и за взривяването на пътническия самолет над Локърби,а Садам нападна Кувейт, а преди това Иран.Не знам дали беше добре да ги свалят или не, но и двамата не бяха особено приемливи за света диктатори.Арабите трябва сами да намерят своят път към цивилизацията, но връщането към архаично тълкуване на религията със сигурност не е такъв път.Когато ислямът е бил прогресивен за времето си и държавите им са процъфтявали, но връщането в миналото не е крачка в бъдещето.

47

някой

преди 8 години

ние от Източна Европа , тези страни не сме ги колонизирали и ограбвали , не им правихме разни "пролети" и "цветни " революции , така че не ни ги пробутвайте тия

46

Анонимен

преди 8 години

До ОГРАДИТЕ СА Кой е мотивиран бе,ренде,хората в прав текст ти казват,че бягат защото не искат да воюват,и като гледат България не са и могли да помислят,че в Европа може да има такава мизерия!Като ти чета умотворенията, и направо се сещам за партийните секретари с кожените тужурки и вдъхновения поглед в светлото бъдеще!Баси!

45

Анонимен

преди 8 години

Gerb da predlojins USA da pratat samoleti i da do gi vsemasche USA tam hilari Obama schte gi intigrirat moje i bG zigani da vsemat v USA e Super idete tam ne se vraschtate v bG nie sme bedni Rabota nama jilischta nama lekari nama sa balgarite ta sa vas li schte ima a i v ch otivsite i v Brüksel

44

До 42

преди 8 години

"Каддафи беше диктатор който подтискаше и мачкаше народа си, и имаше оръжия за масово унищожение с които се готвеше да атакува западните демокрации."Подтискаше и мачкаше народа като го образоваше и лекуваше безплатно, осигуряваше поливно земеделие в пустинята и износ на нефт. Държеше ислямистите под контрол. Либия беше богата и светска държава. Оръжията за масово поразяване пак се оказаха блъф като тези на Саддам.

43

божо жожо

преди 8 години

Никой да не ми дава акъл.Пари да дадат на Източна европа.Понеже много акъл дават,та сега има бежанци и страдащи хора

42

ОГРАДИТЕ СА ГЛУПОСТ!

преди 8 години

НАСТАНЕТЕ ХОРАТА В ЛАГЕРИ И ОБУЧЕТЕ МЪЖЕТЕ ИМ ЗА ДОБРОВОЛЦИ НА ФРОНТА с ИД И ТЕРОРИЗМА!СВОБОДАТА И ДЕМОКРАЦИЯТА --ТРЯБВА ДА СЕ РАЗШИРЯВАТ И ПОПУЛЯРИЗИРАТ ПО СВЕТА !А, ТЕЗИ ХОРА СА МОТИВИРАНИ ДА ГО НАПРАВЯТ !ЕС , САЩ и Свободния свят---са призвани да го направят , защото са избрани от самите емигранти!!

41

Анонимен

преди 8 години

Да не забравяме, че и България , и Унгария носят своята отговорност за рзасипването на Либия като са гласували ЗА "демократични" бомбардировки на НАТО над тази цветуща при диктатора Кадафи страна.Сега да не се правим на ощипани госпожици, а да поискаме сметка на тези , които са вдигали ръце в съгласие с НАТО.

40

Анонимен

преди 8 години

Тез Унгарците-май от отдавна спряха да изпълняват нарежданията на брюкселските умници)))