22

aaaaaaaaaaa

преди 8 години

а на мене БОЙКО напоследък все повече ми харесва,тук трябва да тропне с твърда ръка ,защото от лъже демокрация, гейовщини и червени лозунги сме на този хал

21

Анонимен

преди 8 години

Да се смея или да плача ? !

20

Tojo

преди 8 години

ухахахаха.....ох не мога вече....трябва да замина малко за чужбина иначе ще умра от смях тука...

19

Анонимен

преди 8 години

***.

18

Анонимен

преди 8 години

Срамота е да сме най-бедната и окаяна държава в Европа.

17

Анонимен

преди 8 години

И как по-точно поляците ще модернизират МиГ-29 след като нямат официален лиценз да го направят? Кой ще поеме отговорност ако недай си Боже стане инцидент с "ремонтираните" МиГ-ове? Аз си мисля, че познавам икономиката, не беше ли така - този който има ноу-хау може да осигури най-добрата поддръжка на продукта си. МиГ-29 е руски, F-16 е американски, Rafale - френски. Не съм чувал руснаците официално да ремонтират F-16, или американците - Миражи или МиГ-31, например.

16

Анонимен

преди 8 години

И каква армия е това? Армия в поделенията където държавния флаг прилича на *** и който събота и неделя изобщо не се вдига ПОНЕЖЕ БИЛИ ПОЧИВНИ ДНИ! Армия въоръжена с джипове вместо с танкове! ПЪЛНА ПАРОДИЯ НА АРМИЯ !

15

Анонимен

преди 8 години

Браво.Едно добро изказване.Никой не обича терористи избягали затворници и клошари нали?

14

Анонимен

преди 8 години

Пращай всичко по границите да стреля на месо нарушителите и да гради огради с ток.

13

Анонимен

преди 8 години

i koi sa loshite 4e nerazbrah

12

Анонимен

преди 8 години

ЕЙ КОЛКО Е УМЕН ПОЖАРА! ТЕ ЛОШИТЕ СА СИ СЛОЖИЛИ ПО ЕДИН ЧЛЕН НА ТКЗС-то НА ЧЕЛОТА И ВЕДНАГА ЩЕ ГИ ПОЗНАЯТ! ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА АХ ХААХА ХА АХ АХА АХ АХА ХА АХ ХА!

11

Желев

преди 8 години

И какво пазте? Те минават като на парад,ТОЙ пазел.Отива си хубавта ни страна.

10

Анонимен

преди 8 години

Chok Qsha Bioko Borisov! Da si jiv i zdrav!

9

Анонимен

преди 8 години

САЩ събират по 1000 долара за виза и лична карта за емигрант което прави около 2-3 милиарда лева печалба само от визи за сирийци ако България ги пуска с визи или си поиска парите от ЕС. Повече сирийци ще понижат и заплатите и наемите ще скочат в София и печалбите на частните и строителните фирми ще скочат.

8

анонимен

преди 8 години

и за какво са му изтребителите МИГ-29 като няма да се използва сила? За демонстрация пред арабите че все пак имаме някакво оръжие?Това е пак нйкаква лоша шега или пак усвояване на пари...а народа сам да се пази , да си пази имота , жената и децата, тези *** не се шегуват, сега плачат за да им повярваме а после секат глави.Бог да ни пази! Дано Унгария да ги спре най-после...

7

патриот

преди 8 години

"Борисов коментира, че е абсолютна спекулация, че някой по границите ни би използвал сила срещу бежанците" - е като нйма да използват сила какво ще ги правят? Ще ги целуват ли или ще ги поканят на танц?Какъв е този цирк? Откога армията се използва за бустанско плашило? И как ще разбере Бойко кои са ''лошите'' за да ги хване? Ще си играем на стражари и апаши или ще пазим границата от тези ''бежанци''?

6

Анонимен

преди 8 години

MALKA, NO MNOGO BOESPOSOBNA E BALGASKATA ARMIA--NASITENA S MNOGO MODERNO ORAGIE OT PETO POKOLENIE.

5

Анонимен

преди 8 години

DAI DVADESET MILIONA NA LOVNITE DRUGINKI I OTSTRELAT SHTE SE RAZBERE V ZELIA BLIZAK IZTOK--EDIN ARABIN NIAMA DA VLEZE V BALGARIA.

4

Професор

преди 8 години

Браво Бойко!

3

Анонимен

преди 8 години

ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА. ТОА МЕ СПУКА ОТ СМЕХ!! КЪВ РЕСПЕКТ БЕ ДРУГАРЮ ПОЖАР С ТИЯ СМЕШНИЦИ? ТА ОНИЯ СРЕЩУ КОИТО ТРЪГНАТ ШЕ СЕ СПУКАТ ОТ СМЕХ И ШЕ ГИ ИЗЯДЪТ ЗА ПРЕДЯСТИЕ БЕ ДРУГАРЮ ПОЖАР. ТИЯ ЗНАЕШ ЛИ КОЛКО БЪРЗО БЕГАТ ТИЯ БЕ ТАВАРИШ? ТИ ДА НИ СИ СИ ПОМИСЛИЛ ЧЕ Е ОНАЯ АРМИЯ НА ТАТО ЖИВКОВ? ТИЯ ТОРБАЛАНОВЦИ СТАВАТ САМО ЗА ЕДЕНЕ ПИЕНЕ И ***.Е. СЪЩО АРМИЯ ИМАШ! ДА СИ Я КАЧИШ НА РАМО ДА НЕ ОДАТ ПЕША.