215

Анонимен

преди 8 години

Не знам дали и кога Русия ще се "отскубне" от плена на Путин,но БГ трябва час по скоро да се отскубне от игото на С.Кобурготско- Т.Живковската мафия!

214

българин

преди 8 години

До Анонимен 398:В класацията на най-много заграбилите от народа си ли? Нещо се чу за 200 милиарда. Машалла! Ама следващите руски сатрапи ВСИЧКО ще му вземат и ще го погребат по гол *** (разпран).

213

Буден

преди 8 години

Искам да поздравя всеки един човек който не гледа БТВ, НОВА и всички други ПРОПАГАНДНИ, ДЕЗИНФОРМИРАЩИ И *** ТЕЛЕВИЗИИ които промиват мозъка на народа. Хора макар и този сайт да не е алтернативен е по-добре самите вие да си проучвате информацията в интернет, а не да плащате за телевизия, която ви прави на ***. Моето мнение е, че войната е най-лошото нещо в човешката история. Жив и здрав всеки който е зад доброто на света!

212

българин

преди 8 години

До Анонимен 396:Прав си за всичко, освен за това, че руснаците живеели по-добре от нас. Това просто не е вярно. Ние живеем по-добре, но те и техните мекерета в България много ни пречат да зажимеем много по-добре от тях.

211

Анонимен

преди 8 години

Примитивна работа. В 21 век да късаш територии от съседна братска държава. След всичко това 5 пари не давам за Русия и за Путин

210

Анонимен

преди 8 години

Путин е номер едно американският форбс го пише хихихи

209

водка№1

преди 8 години

Абе тоя Инджев не се спре да пише статии за Путин , седни си малко на *** бе човече!

208

Анонимен

преди 8 години

Путин е обикновен мафиот и олигарх. Ще бъде оплют от следващия Вожд в Русия както всички предишни до сега. Не падайте шарани по руския култ към личността, той се прави за местна употреба. Няма как единовластието и несменяемостта на някой "лидер" да доведе до нещо добро.Факт е, че гражданите на най-богатата на ресурси държава във света живеят по-бедно от всички в Европа освен нас.

207

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

като че ли стремежите на Путин и на 140-милионния руски народ съвпадат.МНОГО ПРАВИЛНО ,РУСКИЯТ НАРОД Е АГРЕСОРСКИ НАСТРОЕН КЪМ ПО-СЛАБИТЕ СИ СЪСЕДИ И ИСКА ДА ГИ ПОРОБИ ! ЗАТОВА РУСКИЯТ НАРОД СИ ЗАСЛУЖАВА МЕЖДУНАРОДНИТЕ САНКЦИИ И МИЗЕРИЯТА В КОЯТО ЖИВЕЕ !

206

История

преди 8 години

Всички гледат Русия.Хайде малко да сменим позициите.След 20-25 години САЩ ще бъде страна с преобладаващо цветнокожо население,което неминуемо ще доведе до началото на края и.Дълговете на т.н "развити страни" са вече 60 трилиона и всяка година нарастват,при това все по бързо.Единственото спасение е за съжаление война.Колко е правов един режим,който убива без съд и присъда,отвлича хора и ги държи в нерегламентирани затвори,тотално и безконтролно следи и подслушва всеки инакомислещ? Има ли разлика

205

Ха- ха- ха

преди 8 години

Според *** в ЕС птеобладават гейовете и лесбийките, които преследват малцинството хетеросексуални да преминат на отсрещния бряг или да сменят пола си. Маумунекът Обама, скачайки от клон на клон и ядейки банани мисли непрекъснато как да постави Русия на колене и да завладее богатствата и. А Русия е страна с просперираща икономика, щастливи граждани и гениален ръководител, носител на традиционният православно-славянски морал.

204

акъл идва кого

преди 8 години

ще намери....Русия може и да се отскубне от плена на Путин - по важно е след путин, да няма залитане към авторитарно управление! това да им е последната обица! доста ги е наплашил и сервилничат бетер севернокорейците! жалка работа за тоз изстрадал народ!

203

Х на Плана

преди 8 години

С други думи: "Западът искаше да обере до шушка братушките от Русия, но не стана номера !!!"

202

Анонимен

преди 8 години

Най-добре е за Путин сам да се предаде на трибунала в Хага. Иначе ще свърши като Саддам и Кадафи!

201

Анонимен

преди 8 години

Руснаците са една пропаднала държава,защото нямат производства,нямат конкурентна промишленост,а залагат само на разпродажба на ресурсите си и правене на автомати и танкове,които не палят. Американците правят всичко това по-добре и качествено, имат мощна промишленост и пак продават повече газ.

200

Striker

преди 8 години

Добър анализ. Бих казал твърде наивен по отношение на Мужикистан.

199

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

До Анонимен.пишеш честига с тия лъжи че сме славяни.генетиката е точна наука.изследванията показват 14% славяни 49% траки.ти се лъшеш а колко ни е...........ха турците.наща генетика е турска-осмнанлий.тека излиза потвоему.*** си ти. не си си учил историята на предките ти

198

Анонимен

преди 8 години

Друга проскубана *** ни съветва да се радваме, че пре,идент на руската фашизация не е Жириновски. Защото щял да ни направи на радиоактивна пепел. Ще му отговоря, че дори туснаците не са дотолкова ***, че да изберат такъв клоун за президент. А споменатата *** много добре изпълнява съветите на Жири да пълзи в краката на руснаците и да ср моли да ги целува отзад. Това е то да си русофил.

197

555

преди 8 години

Писна ми всеки ден да ме занимават с тази пропаднала азиатска страна от 18 век. Писна ми и от разните дърти русофили пенсионери които тъгуват по страна, която ние поробвала неколкократно и е донесла най лошото за България.

196

Анонимен

преди 8 години

Някаква миризлива *** непрекъснато ***, че американците купували двигатели от Русия. Питам аз, дали ще се намерят толкова *** ***, които ще си произвеждат доматите сами, ако могат да ги намерят за 5 стотинки на килограм? Цената на един РД-181, който САЩ купуват е около 1.7 млн. долара, като това включва изпитанието, обслужването и монтажа на ракетата.