125

Анонимен

преди 8 години

Страсбург що не ги вземе да ги покандилка за няколко години, демек да ги интегрира

124

Анонимен

преди 8 години

На тази Михайлова кой и плаща,та непрекъснато обвинява България? Защо защитава , а не закона? И защитила ли е поне един българин? Ако се настанят в двора й, тя как ще реагира? А нали защитата на частната собственост е основата на демокрацията и как де се постъпва с хора ,които са се самонастанили в частни имоти!?

123

Анонимен

преди 8 години

Предупредени са преди година. Казаха го по ТВ.Това, че не са искали да чуят си е техенпроблем.Писна ми от недодаковани тарикати, решили да живеят на чужда земя, на чужд гръб...От тях - само закононарушенията, престъпленията и простотията, а от нас за тях - помощи, подкрепа и какво ли не още.Защо Франция ги изхвърли, а не ги интегрира?Някой от умниците да знае причината?Да или не?Аз я знам. Защото "Не се гаси туй, що не гори" :))))

122

Анонимен

преди 8 години

do nqkakav si rasist:Haide Balgarino, na sledvashtite izbori utivai da glasuvash s gladen stomah za varnenskiq rasistki kmet! To ne chi ti ne si takav!!!

121

Анонимен

преди 8 години

ами адвокатката да си вземе в къщи една (ромска) фамилия и да видим каква песен ще запее след една седмица...адвокатке навита ли си на такъв експеримент да ама не.....

120

Анонимен

преди 8 години

Страсбург да не гледа само правата, ами и деянията на тази ! Да види колко осъдени има за изнасилване, за проституция, за кражби, колко жалби има за тормоз над възрастни хора и др. Да не ми се правят на много мили и на големи защитници!

119

kolko oshte

преди 8 години

Ох, господата от Страсбург не разбраха ли, че за 90% от тези хора НЯМА интеграция .... това показва не само българският опит, но и този в съседни нам страни. Хайде да се опитат да интегрират арабите във Франция и турците в Германия, защото за 40 год. повечето от тях не са възприели и частичка от европейската култура ...

118

Анонимен

преди 8 години

ЛЪЖАТ!!!!!!!!!!! ЗНАЧИ СЕГА МОЖАХА ДА БУТАТ КЪЩИ НО В СЕЛО ГЪРМЕН НЕ МОЖЕЛИ!!!!!!!УПРАВЛЯВАЩИТЕ ЛЪЖАТ ТА СЕ СКЪСВАТ!!!!СТРАЗБУРГ СЕ ЗАНИМАВА СЪС ЗАКОНА ДА СЕ СПАЗВА!!!! И НЯМА ДА ЗАЩИТИ НЕЗАКОННИ КЪЩИ НИКОГА!!!!!!!!!!!!!!!!!

117

Анонимен

преди 8 години

Не сте повече българи.Ако ви чуе Левски, в гроба ще се обърне.

116

Прост

преди 8 години

A на тази - адвокат Даниела Михайлова от организацията "Равни възможности", искам да и се случат някой "ромски" случки на нея, къщата и, децата и, мъжа и. И след това да продължава да ги защитава с пълна сила. Предателка!

115

Andreshko

преди 8 години

Къде са живеели преди да си направят незаконните къщи?Да отидат там,от където са дошли...

114

анонимен

преди 8 години

От Варна,проблемът е в ръцете ви. Вие гласувате , вие рещавате.Нали знаеш , чии ръце е ДЕЛОТО ЗА СПАСЯВАНЕ НА ДАВЕЩИТЕ СЕ.....

113

Анонимен

преди 8 години

явно България тотално изгуби суверенитета си, но не само заради лоша политика, а също така и заради нашето овчедушие...коментира се по форуми и на маса, a на следващия ден е забравено

112

ОТ ВАРНА

преди 8 години

Живея близо до въпросното място. Много са нещастни тези хора и снощи никой не е бил на улицата, а отново имаше веселба. Браво на кмета Портних, че имаше воля да започне почистването на незаконните пострйки. МОЛЯ ВИ ДА ПРОДЪЛЖИТЕ! МОЛЯ ВИ ИЗЧИСТЕТЕ БУНИЩЕТО ОТ ЦЕНТЪРА НА ВАРНА. МНОГО ХОРА ВИ ПОДКРЕПЯТ И ВИ ВЯРВАТ, ЧЕ ЩЕ ПРОДЪЛЖИТЕ ДОКРАЙ.

111

Анонимен

преди 8 години

Щом Франция може да събаря, значи можем и ние. Законен начин има. Както има вратички за жалби и незаконно строителство, така има вратички и за събаряне на незаконни сгради. Просто държавата трябва да е хитра, да е предварително готова за тези жалби чрез осигуряването на алтернативен подслон на хората които нямат друг дом. Направи ли каквото казва закона всичко незаконно може да бъде срутено без проблем.

110

seira

преди 8 години

Г-ЖА ДАНИЕЛА МИХАЙЛОВА МОЖЕ ЛИ ДА ПОКАЖЕ КОЙ ФИНАНСИРА НПО "РАВНИ ВЪЗМОЖНОСТИ", СЛЕД КОЕТО ДА ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСА:"ЗАЩО БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ, КОИТО СПАЗВАТ ЗАКОНА, НЯМАТ "РАВНИ ВЪЗМОЖНОСТИ" С ЛИЦАТА ОТ ВАРНЕНСКИЯ КВАРТАЛ?"

109

анонимен

преди 8 години

Ами Страсбург , пратихме ги и те да побачкат,щото на нас ни стига да им плащаме водата,токът ,кражбите и просията.Как ще реагирате , ако утре аз си вдигна колибка на общинска или частен имот в центъра на Страсбург????ВИЕ НИ ДАВАТЕ ПРИМЕР....

108

Анонимен

преди 8 години

Държавните органи вече хванаха цалата на такива НПО. Осигуряват някакви фургони ли друг тип временно жилище, временно настаняване в разни домове, предупреждение за събаряне няколко месеца по-рано и всичко е наред. Този номер на НПО-та минаваше преди 2-3 години, вече всеки е готов за техните подли жалби.

107

БЪЛГАРИН

преди 8 години

Тези си правят тъшак с България! Писна ми от нахални , които само гледат как да те пребият, как да изнасилят, от къде да откраднат. Нямам позната, на която не са и подсвирквали, *** която не са показвани неприлични жестове, за други да не говоря. Ние трябва да се оплакваме, аз питам къде за ченгетата да ни пазят, да ги бият да ги вкарват в там където им е мястото!

106

Анонимен

преди 8 години

Tazi publikaciq si protivorechi samata duma syborili nezakonni postroiki v chastna sobstvenost obezmislq vsichko ostanalo chastnata sobstvenost e sveschtenna.