13

Анонимен

преди 8 години

Още нещоНе , че съм защитник на Ципурата , но реално той е на власт от няма и 2 години , тоест не той е виновника за натрупаните 350 млрд евро дългове , а точно тези които в момента се изживяват като опозиция и потриват ръцете , че друг им свърши мръсната работа .Не случайно реформите бяха приети с гласовете на Нова Демокрация и Пасок .Добре изиграни карти от Ципрас .Дори да понесе негативите на изборите , поне няма да понесе негативите от самите реформи ако се случват .

12

Стамат

преди 8 години

Дано следващия да е за гърците!

11

Анонимен

преди 8 години

Това Гръцката сергейша ли е?

10

Българин

преди 8 години

Най- после гнусния антивизантийски ***- дал се маха! Дано с него си отидат всички комунярски *** *** ое целия свят! АМИН!!!

9

Анонимен

преди 8 години

До i'mвсъщност ципрас успя да си вдигне цената, после гушна огромния рушвет, предаде избирателите си (все пак е социалист) и сега се спасява за да си папка паричките на спокойствие!

8

АнаЛиз

преди 8 години

Тази сутрин получи 13 млрд евро и още толкова ще получи до края на месеца .Няма да се изненадам ако това е планиран ход за да не се изпълняват реформите които щяха да спазват . С две думи е добре да се разглежда като поредния византийски номер , за оправдание , че тези които подписаха да изпълняват реформите , вече не са на власт и трябва да се смекчат изискванията от ЕС , но им благодарят за тези 26 млрд евро подарък.

7

Анонимен

преди 8 години

Гръцкият Орешарски Ципрас получи заслужен шут от народа, който бе докаран до просешка тояга без пари заради евтиния популизъм на един полипсихопат!

6

!

преди 8 години

Кел файда, върнаха Гърция 5 години назад. Откъдето мине цоцалист, трева не никне!

5

i'm

преди 8 години

И какво? Ципрас се прави на *** 1 година, дърпа се, вади от 9 кладенеца вода, само и само да не реформира държавта, уж да пази националните интереси(а всъщност гръцките олигарси), стана ясно, че номера няма да мине и сметката ще трябва да се плаща! А сега сключи договори с ЕС за реформи(образно казано) и сега напуска кораба и друг да го замерят с камъни!!! Е комуниста си е комунист...Долно, нищожно и измамно комунистическо ***!!!

4

Анонимен

преди 8 години

Ципурчо, ципурчо.... каква я мислеше, каква стана. Да управляваш не било толкова лесно колкото да лаеш като пуделче докато си опозция..

3

Анонимен

преди 8 години

Дами и господа, да приветстваме Варуфакис на бял кон!

2

Анонимен

преди 8 години

Браво на великия Ципрас , който не се даде на бандата кредитори , а сега вече клекна окончателно. Е другарю Миков и Волен Сидеров нали казвахте , че Сириза е новото начало на Гърция. Питам къде да го търся това начало .

1

ФАЛИРАКИС

преди 8 години

Евальята, страхоотно...Каквото можа *** и сега фъз.