107

Анонимен

преди 8 години

149, аз пък да ти припомня, че инфраструктурата в Сърбия и у нас я прави една и съща фирма - Трейс. Я се разходете малко из Европа, където дъждовете са много по-интензивни и чести, дали ще видите подобни потопи както тука, при най-малкия дъждец??Да, ама не!

106

Светлин

преди 8 години

Текстът е доста анти Герберски, ситуацията е неприятна, но не мисля, че трябва да се подходжда толкова крайно.

105

Unufri

преди 8 години

Задължително трябва да има някой виновен за всяка една климатична екстремност и най-добре този някой да е човек или група от хора, които мразим с цялото си сърце :)

104

селянин

преди 8 години

До СофиянецКакво правиш в София, върни се на село.

103

Unufri

преди 8 години

Никъде, в нито един пост по-надолу не съм твърдял, че е нормално на пътя да има вода :)Някакъв журналист е използвал алегория с гребен канал и ви подава хейтърски материал и вие БЕЗ НИКАКВА МИСЪЛ захапвате случката и включвате на 5-та хейтърска!Има причина на пътя да има вода, но тази причина не на всяка цена е, че някой е откраднал нещо или е свършил работа през пръсти. Всичко, което подкрепя вашата теория, че ГЕРБ са престъпници, ще го изложите тук, а останалите факти нямат значение :)

102

Анонимен

преди 8 години

Който не вярва, че климата не е същият, а то виждам, че са мн тия спящите, и че човека не трябва да се променя, то той ще бъде убеден в следващите години, в обратното :D До тогава сте свободни да си живеете в материалистичните, егоистични илюзийки, в които сами се вкарвате :D

101

Ставайте най-после

преди 8 години

Водата е в повече, ако човешката цивилизация не се промени и започне да живее в синхрон и симбиоза с живата реалност, в която се намира, ще бъде прочистена като вирус от жив биологичен организъм, иначе се заблуждавайте с политика и некачествени ремонти колкото искате, не е от тях, климатът вече не е същият :D Иначе политиците са лъжци, крадци и долни манипулатори, които не са спрели да се възползват от положението си за сметка на народа!

100

Софиянец

преди 8 години

Неокастрената селска кьостерица дето се изживява за кметица да грабва плавниците и шнорхела и да се гмурка да намери милионите дето са на дъното на "Цариградското море".

99

Ф.С.В

преди 8 години

--Ама те хич не крадът - ( Фирмата опънала милионите заедно с кметицата и Боко ***) А така софианци - плувайте - поне да не идвате на нашето море и да създавате задръствания и да храните мутрочадърите на плажа )) Стоите си там на село София и дишайте свеж бензинов въздух - да ви е Честита новата магистрала и новото Царско море ) Наздраве !

98

Анонимен

преди 8 години

Който не вярва, че климата не е същият, и че човека не трябва да се променя, то той ще бъде убеден в следващите години, в обратното :D До тогава сте свободни да си живеете в материалистичните, егоистични илюзийки, в които сами се вкарвате :D

97

Анонимен

преди 8 години

Проблема не е че го е ремонтирал ГЕРБ! Проблема е че не се решава проблема, а той е елементарен! И е от десетилетия! Ако не беше герб щеше да е друг !

96

Анонимен

преди 8 години

Водата е в повече, ако човешката цивилизация не се промени и започне да живее в синхрон и симбиоза с живата реалност, в която се намира, ще бъде прочистен като вирус от жив биологичен организъм, иначе се заблуждавайте с политика и некачествени ремонти колкото искате, не е от тях, климатът вече не е същият :D Иначе политиците са лъжци, крадци и долни манипулатори, които не са спрели да се възползват от положението си за сметка на народа!

95

Unufri

преди 8 години

Припомням на мрънкачите от този форум, че миналата година половината инфраструктура на Хърватия и Сърбия беше под вода цяло лято.СлОчаенОс? Не мисла :)Дългата ръка на Бойко Борисов не пощади и съседите :)

94

Анонимен

преди 8 години

До UnufriАкъла ти е колкото на всички от Граждани за Европейско Разграбване на България. Значи паднали са 15l/кв.м. 1л=10см х 10см х 10см или 0.1м х 0.1м х 0.1м или 1м х 1м х 0.001м или 1кв.м. х 0.001м. Т.е. 15л/кв.м. са 15 х 1кв.м. х 0.001м/1кв.м. т.е. 0.015м воден стълб. Това както и да го погледнеш е 1.5см Но понеже ТОЙ е *** и вие сте прости! Ах, забравих - също лъжливи и крадливи.

93

Анонимен

преди 8 години

Колко сте филмирани, никой реално не вижда, че водата е малко в повече :D Нищо, продължавайте да игнорирате това, което реално се случва около вас и се правете на луди, че всичко е нормално, и не е нужна никаква промяна в поведението на човешката цивилизация :D Мн ми е интересно какво ще обвинявате на следващите обилни дъждове :D

92

Анонимен

преди 8 години

Унуфри, ти не разбра ли че 15 см на квадратен метър са 150 литра, нещо не си в час!Такъв дъжд ще отнесе ! 15 литра на кв.м са 15 мм

91

Анонимен

преди 8 години

*** (за Боко и Даскалицата) е, че пак започна да вали интензивно

90

Чиста работа

преди 8 години

а на ви са море,аре пускайте корабите бойчето да идва да резва лентата на новото море...

89

Анонимен

преди 8 години

Идеална причина сегашните участици в ремонт да бъдат отново ремонтирани по това време другото лято.

88

Георги

преди 8 години

Вчера във Варна беше абсолютно същото за 40мин толкова дъжд се изля, че улиците станаха като реки и дори преливаха на тротоара. Наложи се да пътувам малко в тази обстановка и колата беше близо до загасване от вълната, която се образуваше