12

Анонимен

преди 8 години

До Батак-Шипка-КалоферПълни глупости си напивал. Образовай се малко, почети и се поинтересувай как са живяли българите по време на "турското робство". Има достатъчно източници, дори литература. Има един много известен български писател - Иван Вазав. Написал е "Под игото" - потърси тая книга и я прочети да видиш как са живяли българите - имали са големи къщи, многолюдна челят, училища. Никой не ги е клал, а са живеели по добре дори от сега относително по стандарта за времето.

11

До 16

преди 8 години

То и да си с промит мозък не е хубаво. Боже... Няма да казвам повече, защото днес.бг пак ще ми дадат почивка от няколко дни от коментари...

10

Батак-Шипка-Калофер

преди 8 години

Джанюатиъс Макгахан и Гладстоун са описали и обяснили на света , точно между какви са били зверските издевателства , в нормална държава трябва да носиш отговорност само за това , че оспорваш и опетняваш паметта на избитите ни сънародници , същото се е случило със сърби , гърци и арменци , вчера видях снимка на турчин , дразнещ с парче хляб умиращи от глад арменски деца или и това си е било между арменци , БЕТОННА СТЕНА С ТОК ПО НЕЯ и който се чувства турчин знае къде е Турция.

9

Анонимен

преди 8 години

До Батак-Шипка-КалоферКлането в Батак е между българи - българи от съседното село са клали българи от Батак - местна вражда. Турция няма нищо общо с това клане.

8

Анонимен

преди 8 години

Топ сайт, освен на равината отвъд Локвата, се е поставил в услуга и на ДПС.

7

Батак-Шипка-Калофер

преди 8 години

Османските турци са изколили , изнасилили ,мъчили , поробили , отвлекли хиляди българи и българки , гордеят се с деянията на дедите си и продължават политиката си на налагане със сила ,понастоящем се занимава с финансиране на антибългарски настроени български турци и вкарване на мюсулмани пришълци нелегално през нашата граница , това е държава , с която трябва да ни разделя голяма бетонна стена. Това имам да кажа по темата.

6

Мюмюн

преди 8 години

Тази измислена история циркулира от известно време по медиите , но е сьшита с бели конци . Колко трябва да си наивен да повярваш на този пасквил

5

Анонимен

преди 8 години

"Кандидатствали и банката им отпуснала 50 000 лева за ново жилище, което превърнали в уютен дом. Вноските обаче били тежки и едва смогвали да ги покрият."...Що бе, нали сме пазарен капитализъм и демокрация - най-справедливата и най-ефективната система. Щом не могат да си покриват всносктеи значи тия са семейство неудачници и некадърници - при пазарния капитализъм всеки има равни възможностти - могли са да станат милионери, но са некадърни и не могат да илплатят 20 хил евро - колкото един Голф?

4

anonimen

преди 8 години

razplakah se,naistina ima dobri hora po sveta,dai Boje po-4esto da slu4vat dobri ne6ta . Ei hora dobrota 6te spasi sveta ,povqrvaite

3

Анонимен

преди 8 години

Днес за реклами се плаща много,

2

Анонимен

преди 8 години

Много мило. Хора вярващи в доброто В началото на разказа прочетох една голяма истина, че добрите дела не трябва да бъдат изтъквани. От стария зявет знам, че анонимната помощ се доближавала до Божията помощ. Хора които са способни да помогнат анонимно, те не очакват облага или реванш.

1

Анонимен

преди 8 години

Браво! Много позитивна новина!