24

Анонимен

преди 8 години

аз ходя октомври на Халкидики, в пет звезден хотел, олинллузив /лани бех на Порто Карас/. за пет дена за двама човека по 100-110 лв. Неа Мармарис е близо, тихо спокойно! тая година ше видим. от октомври нови цени, ама не ми се верва много да дигнат. ше ходиме за по-дълго, немате си представа къв релакс е! защо октомври ли? щот нема белгарки, рускини и гъркини с деца! ГОТ!

23

до 19

преди 8 години

Драги, тия бръщолевеници не знам откъде ги пресмяташ, но са, меко казано, абсурдни. Най-луксозният курорт в Ситония- Порто Карас в момента- топ сезон струва 1800 евро на седмица за двама възрастни + дете All Inclusive. Юли цената беше 1500 евро. Manasu- най-скъпият Beach Bar на Ситония- 4 евро фрапе + вода, 5 евро фреш, 5.50 клуб сандвич, 8- купа с плодове. Що не вземеш да отвороиш и сайта на Порто Карас, и сайта на Манасу да провериш?! И има къде, къде по-евтини места от това ....

22

Вчерашните картофи

преди 8 години

Много поздрави на българските хотелиери и ресторантьори от Гърция, Турция, Испания и др. дестинации, където българите намериха нормална лятна почивка.

21

Анонимен

преди 8 години

А бе криза е в Гърция, да знаете. Чудят се как да изхарачт поредните стотина милиарда евро подарък, които получиха напоследък. Голяма криза, да знаете, внимавайте да не станем като тях.

20

Мукавей

преди 8 години

До Анонимен 19Тролче, ясна ти е целта, обаче май не схващаш, че не сме 1995 г. а 2015 и всеки може веднага да провери какви са цените в Гърция. Да не говорим, че половината от българите, които изобщо могат да си позволят море, са ходили поне веднъж в Гърция и знаят от личен опит кое как е. Та, недей се излага повече. Нормалните хора, отдавна сме ви отсвирили вас БГ хотелиерите и ресторантьори. Вие и вашите мутри сте безсилни пред това, че хората ви обърнаха гръб.

19

Анонимен

преди 8 години

Последните ми 2 почивки в Гърция- юли в Порто Карас 5* All Inclusive- 1500 евро за седмица за 2ма души. Реално погледнато по-малко от една средна IT заплата. Юни също бяхме в Гърция- Лефкада. Наехме вила с басейн- малък рай. Около 1300 евро седмично само със закуска, но си струваше всеки един цент. В България последно решихме да пробваме International 5* на Златни Пясъци. Ами, честно казано, не беше зле изобщо, но не си струва парите.

18

Радка Пиратка

преди 8 години

Гърците са най големите пичове.

17

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 7Ако статистиката ти е вярна означава,че 1,7 мил.българи предпочитат чалга,мръсно море, евтин фалшив алкохол и лесни дрогирани жени, а 400 хил.българи предпочитат тишина, уют, спокойствие, хубава храна,чисто море и любезно обслужване.

16

Ту'лата

преди 8 години

И в България можеше да е като в Гърция, обаче разни селски тарикати прецакаха всичко с алчността си и простотията си. Затова сега българите ходят в Гърция и Турция.

15

...

преди 8 години

От 2003 ходя или в гърция или в турция! За турция ако си резервираш от рано хотел (примерно от началото на февруари) то ти излиза ПО-ЕВТИНО отколкото в БГ! При това говоря за АAll-inclusive! Последно реших да дам шанс на БГ морето 2013! От което като съвет НЕ ХОДЕТЕ В ЦАРЕВО! На "нашето" море никой не го е грижа дали си дошъл на почивка или не ТИ СИ ЕДИН ХОДЕЩ БАНКОМАТ КОЙТО САМО И ЕДИНСТВЕНО ГИ ТОРМОЗИ И ГИ ***! Мисля да ида на БГ морето отново чак 2025 ха дано да има подобрения ама на дали!

14

Анонимен

преди 8 години

"обяд или вечеря за двама излиза около 25 - 30 евро." ----------------------------------------------------------------------------Обяд и вечеря за двама 120 лева, закуска още 40 лева, сладоледче, биричка и коктейче още 80 лева, разходка с лодка 40 лева, спане минимум 200 лева на вечер, общо минимум 480 лева на ден.

13

VIVA HELLAS

преди 8 години

Гърция е най красивата страна, рай на земята.Гърците са най гостоприемния народ в света.

12

Анонимен

преди 8 години

ходете у Лесковац или Ниш и ше видите цени, 6-7 евро за салата е лудост, 3-4 евро бира - като на Острова, ама там е халба, в Лименария 330 мл. е толко! ако не си на олинклузив умираш прав!

11

смях в залата

преди 8 години

gerbist-evroatlantis,Моето момче, не ставай смешен! Ти още молко ще кажеш, че трябва да си затворим границата и да не пускаме никой да излезе! Това ми мирише на нещо старо и гнило. НИКОГА повече няма да стъпя на нашето море! Причините са ясни на всички трезво мислещо хора и не мисля да ги обяснявам на никого. Просто българите не сме дорасли да оценим даденостите които имаме и вече ги съсипахме!

10

gerbist-evroatlantis

преди 8 години

До Анонимен, 4,Трябва държавата ни да приеме мерки да стимулира морския и планинския туризъм у нас. Да се приемат най-после ваучерите за почивка, за да може да се внасят едни пари за ваучери всеки месец и на лято да ходи човек спокойно на нашето си черноморие, да си почива наволя и да се стимулира туризма у нас.Отделно, може да се приемат мерки за ограничаването на почиването в чужбина, също би било добре за нашата икономика и нашите си хотели.

9

Анонимен

преди 8 години

Имаме министерство на туризма с безчет чиновници, всяка година харчим милиони за реклама..., а резултата, дори само в този форум под статията е че преобладават негативните коментари и това не е защото не обичаме България или нямаме страхотни места за туризъм, а защото алчни негодяи, мутри и хора без капка мозък са завзели всичко !!! Ако трябва да избера бетономорско или плажовете на Гърция, ами ние сме всяка година по Беломорието...

8

Анонимен

преди 8 години

Аааааа, не така! У нас е по-добре. Не се отпускаш, вечно си нащрек. Кога ще дойде Мутрагена да ти вземе пари за сянката, да платиш за паркинга, да дебнещ с колко ще излъжат в сметката, да следиш храната да не е преработена от два дни, дали не са ти вдигнали колата независимо къде си спрял, да не ти повърне английска *** в краката, *** да не те окрадат на плажа, дали се почиства стаята и сменя бельото, не си ли хванал чревния вирус за сбогом, всичко за да не се губи форма.Приятно Прекарване

7

Анонимен

преди 8 години

Всъщност българите харчат доста в гърция и отношението на гърците към българите с всяка година се подобрява, особено това важи за Халкидики, Тасос и Олимпийската ривиера...Апропо, стоките са качествени и храната е добра...със сигурност не са замразени продукти :)

6

Pimp C

преди 8 години

Да живее гръцкия туризъм - заслужават да си даваме парите там!RIP бг туризма - заслужават си го и те...

5

една тояга

преди 8 години

Покупатната способност на гърците е 2 пъти по висока от нашата, не 3 и не 5. Ако Ципурата поуправлява още някоя годинка ще паднат на нашия стандарт, така е като имаш *** начело.