106

--------------------

преди 8 години

Живея на 30 минути път от границата ни с Гърция, но не стъпвам там на море. Не желая да слушам досадната гръцка реч и да пия кафе, струващо 4 лева. Със семейството ми изкарахме 10 дни в град Царево, в страхотен хотел на прилична цена. Градчето е хубаво, чисто и подредено. Дори не искам да чувам за мързеливите и нагли гърци, камо ли да оставям парите си там.

105

Shark

преди 8 години

Това лято празно, догодина - още по-празно. И така докато се наложи да бутнат хотелите и да възстановят плажовете и природата. А дотогава ние в Гърция, Турция и другаде. Останете си със здраве мутрохотелиери.

104

тъпчо

преди 8 години

В чужбина хотелиерският бизнес е семеен, тук го въртят бивши депутати и мутри. Вие какво очаквате!?!

103

до 122

преди 8 години

Кажи на тия, които ти плащат да ти сменят опорните точки, че ставаш смешен. *** с нежни имена ха ха. Морето ни е поне толкова чисто колкото в Гърция и Турция, тия песни за мръсни води вървяха преди години, сега имаме супер пречиствателни станции, има си Интернет чети и се образова и после пиши.

102

Анонимен

преди 8 години

Истинската причина е тоталният отлив на руски туристи, а повечето коментари са на хора нямащи никаква представа от море, настаняване, обстановка

101

Даси

преди 8 години

За попоследен път се излъгах и прекарах седмица на родното море. На него нищо му няма- то е с прекрасни плажове и що-годе чиста вода /извън онези места, където всичко се излива знаете какво и знаете къде/. Взехме си ол инклузив. Невкусната храна- макарони, картофи и ориз се претопляше ден след ден и накрай от нея се правеха някакви супи. Посетихме едно-две ресторантчета. Бедно меню, щипани порции, гранясало олио и като резултат стомашни киселини. Егати удоволствието. Повече няма да стъпим там.

100

Анонимен

преди 8 години

Спокойна и десет пъти по- приятна атмосфера ще намериш у нас във всеки затворен комплекс. Цените започват от около 100 лв. за студио и в комплексите има обикновено поне няколко басейна и куп други неща като фитнес, масаж, детски съоръжения и т.н. Има и по-малко и по-евтини хотелчета, които ти предлагат 100% релакс, бях в такова преди 10 на дена в Равда. Преди това ходихме в Обзор и бяхме в не много голяма стая, но в нов хотел с учудващо добро обслужване за 90 лв на вечер, изкарахме супер.

99

Анонимен

преди 8 години

морето ни е хубаво , цените са добри , даже евтини , а в хотела в който съм в Равда няма нито едно свободно място , хората казаха че тази година са по-добре от предходната , има 30% руснаци , останалото Българи , в началото на юни бях в Гърция - с безплатните чадъри всичко ми бе 2,5 по-скъпо , на плажа бе по-спокойно , водата прекалено солена , във водата каменисто, апартамента в Равда и поне 2 пъти по-добре - интернет , ТВ с много програми , чистота , хората се стараят да ти угаждат

98

турист

преди 8 години

Нощувките не се отчитат, за да не плащат данъци. Лошото качество на услугите и безобразната инфратруктура само задълбочават проблема. Иначе свръхпредлагане на легла има и в Гърция и Турция, но не сме свидетели на провалени туристически сезони.Това го знае всяко дете, само за нашите управници е енигма....

97

conservator

преди 8 години

До АнониАма за това говоря, не стига че окупираи цялто черноморие, а и плащат 9 % ДДС, давай да се обединяваме и да го вдигаме на 20 %.

96

Анонимен

преди 8 години

Легловите бази се пазят .. вероятно .. за бежанци! Държавата ще ги настани и храни (т.е. народа ще ги храни де) и хотелиерите ще търкат ръчички. То затова всяка година се откриват неколкостотин нови хотела. Нали сме начална спирка за емигранти към Европа, та Брюхел да не са луди да ги приемат по техните ширини, ще ни хвърлят 100 тива милиона да приемам милион два и са се оправяме как можем .. абе ..

95

Анонимен

преди 8 години

Сиренето долу верно е около 20 тина лева. Ама някъде да сте срещали нашенско на същото качество без значение парите, ако ще и 50 лева да струва в наш магазин, наше родно сирене? Срещали ли сте или не? Та, .. иначе риба не е задължително да се яде на морето, може и по ефтинко да се кара и пак излиза подобни пари, но спокойствието и чистотата, еееееее, .. наште мръльовци хотелиери ако ще всеки ден вувузели да надуват колко е по-по-най нема да излъжат хората видяли и другата страна на медала.

94

Товаро-разтоварач

преди 8 години

До azПич, това че ходим в Гърция на море НЕ е от лигавщина. Просто там предлагат неща, които тарикатите не предлагате, а именно спокойна и приятна атмосфера. Малко по- скъпо е, но си струва всеки евроцент.

93

Аз Малдив

преди 8 години

До conservatorС това двойно отрицание ми напълни душата.

92

аС

преди 8 години

Събаряй !

91

conservator

преди 8 години

До Анонимендобре.съгласен съм с теб. защото явно знаеш за какво говориш. но не мога да не се въздържа да кажа че е по скъпо , но по-конкуретноспособно дори за българина :)

90

Аз Малдив

преди 8 години

Време беше!

89

conservator

преди 8 години

не измествай разговора в посока колко е удобна магистралата. Едни мои приятели жевеят на 3 км от Гърция в България ама не се хваля.

88

conservator

преди 8 години

До Анонименне са двойни, кажи ми къде мога да имам същите условия като в Гърция тук в България за да ги попитам какви са им цените. Иначе ясно норвежка замразена скумрия е два пъти по-ефтина от гръцки пресен кефал.Колко струва тук стая с кухня някой може ли да ми каже.

87

Анонимен

преди 8 години

Слънчев Бряг-пътя Бургас Варна.Фасади на хотели или страничните им части.Броя.Средно 45-60 стаи.Средно 8-12 стаи с отворени врати на тераси или прозорци,светещи стаи и т.н.10-20 % са заетите стаи от всички налични стаи е това,което видях."Бугарските бузнисмани-мутри-хотелиери" не могат да напълнят хотелите си,даже с западноевропейски тинейджъри-алкохолисти или социалнослаби европейци дори.А това,че 1,7 млн. българи се били изсипали на морето ХАхахаха.