31

Анонимен

преди 8 години

До oт Сидни Ав$тралияайде бегай сега да миеш кенефите а нас ни остави тук в гадния бизнес парк :)

30

Анг

преди 8 години

А какво са направили предишни управления, че плюете само сегашното? Преди нищо не се правеше, пари имаше, ама те просто потъваха някъде. Сега било прашно, шумно, ремонти имало, задръствания - е кво, да стоим без никакъв прогрес? На мен пък сега ми е добре - мостът на 4-ти км беше зле, ама сега е приказка, алея Яворов също е приказка, минава се за минута, като изключим разпръснатите шахти по платната, другото си е ок. Но нали трябва да плюете по някого, щото ви плащат, затова сте жалки тролчета.

29

Аз

преди 8 години

Авторе, много слабо...

28

Жоро

преди 8 години

Другари не си харчете парите за платени ***, в София никога не сте печелили и няма и никога да спечелите, софиянци са умни и интелигентни хора и на червени номера няма да се хванат. Насочете си усилията и парите в спечелването на изборите в общини като червен бряг и попово, там имате добър шанс да излъжете местните изкуфяли пенсионери. В София - където е събран умственият елит на нацията нямате никакъв шанс. Айде със здраве

27

Анонимен

преди 8 години

До ЯНе сме платени ве, просто софия запад завижда

26

Я

преди 8 години

Леле, колко платени тролчета! Абе хора, вие толкова ли сте прости, че сте навили да сте ***? Не си ли давате сметка, че така показвате колко сте некадърни да си намерите работа? И всъщност вашите "работодатели" ви се смеят на акъла (дето го нямате), ама нали плюете по техните противници, ви пускат по някой лев. Вие сте за съжаление!

25

Житал на Ню Йорк

преди 8 години

До Жител на МладостТи от младост ли си наистина?

24

Анонимен

преди 8 години

До МладостТи да нямаш някоя панелна гарсониерка да продаваш,из пустата Младост,много реклама,много нещо!?

23

Жител на Младост

преди 8 години

Каква е тази еуфория, че в Младост ще има път с 6 ленти, не мога да разбера. Че това направо си е убийство за жилищен квартал - трудно пресичане, замърсяване на въздуха от автомобилите, много шум и не на последно място - никаква сигурност за децата.Защо е нужно да си причиняваме всички тези неудобства - че нали имаме метро, имаме още 4-5 автобуса, които преминават през квартала.

22

Младост

преди 8 години

Младост е топ квартала на София.10 Мин до центъра и Борисовата* Цариградско, * Околовръстното, * Сахаров, * МетротоПътни връзки на 2 ниваСега и разшияват и Малинов.Бизнес Парк2 МолаВисок стандарт на живот и успели хораМного хора работят в ИТ Сверата, която също се изнесе в източна софия

21

Анонимен

преди 8 години

Не бойте се,на есен го откриват,е на пролет пак го затварят,но другата есен,пак,ще го открият.Изобщо,оптимизъм струи отвсякъде.

20

Т. Георгиев

преди 8 години

Е нали има метро, за какво да се придвижваме с автомобили?

19

Тошев

преди 8 години

Коментар 21 съм го чел вече няколко пъти в различни електронни издания, явно един и същ човек спами по цял ден по опорни точки от БСП. А бе ремонтите се правят от фирми спечелили обществени поръчки, *** следващият път подай и ти оферта и го направи пътя по-добре и по-евтино бе!!!

18

Аз

преди 8 години

платена статия от БСП пълна с платени ***, колкото и да се пънете Фандъкова ще ви издуха още на първия тур, борете се там с Реформаторите за второто място, че и то не ви е сигурно. Айде лек ден!

17

Анонимен

преди 8 години

Доста ще захлеби Картофка от ремонтите, ще кихне и на Тикваров, и на изборите са победили всички други партии. Добре, че изборите у нас са честни и не се купуват избирателите.

16

Анонимен

преди 8 години

Младост е топ кварталът на София

15

Анонимен

преди 8 години

Аз откак се помня този булевард е вечно в ремонт! Пък и последните няколко години само малко да се постопли и веднага се затапва Цариградско на всевъзможни места. Сега като започне и строителството на новият комплекс на мястото на Деница ще видите облекчен трафик през крив макарон! Вечно се правят ремонти на едни и същи места и резултатът винаги е един и същ. И как очаквате различен резултат, при положение че всичко се прави по един и същи начин?

14

Край няма...

преди 8 години

От 2007 работя в Младост 4 - кошмара по булевард Малинов не е спирал и за ден...Вече не ми се вярва, че ще има момент, когато да мога да премина без да има нечовешко задръставане или ремонт понеже с такова качество на строене, след 2 месеца ще трябва нов участък да се ремонтира.

13

Пешо

преди 8 години

По-големи мрънкалници от софиянци нема! Радвайте се, че ви оправят града, защото в провинцията е пълна трагедия. И другото нещо, което мога да ви кажа е, че града ви е проектиран за 400 000 човека най-много и то с велосипеди и каруци, а не за 2 млн селяни с коли. Лек ден от провинцията

12

Бай Иван

преди 8 години

Не забравяйте и новия супер, хипер, мега турски проект на "Деницата" който ще продължи 2г. Това означава 2г. масово преминаване на тежкотоварна техника и разсипване на новия булевард.