167

Анонимен

преди 9 години

На снимката виждате главния хохол, жестоко сбъркан алкохолик, който е готов на всичко за да запази властта си за да не му хвръкне главата! Колко ли още смрад ще изригнат в пресата подобни индивиди?

166

Анонимен

преди 9 години

Той говори тези тъпизми или защото му е заповядано от американскотопосолство или защото иска да проси пари от Европа.А не обясни ли на Европата колко шоколадени фабрики има в Русия

165

Анонимен

преди 9 години

Ах другарю Пораженко, май пак се очертава хохлите да сърбат попарата в Донбас и Луганск и бързаш да обявиш бъдещото си поражение като победа за европейската демокрация.Ах колко сте жалки чичо-Самовси гъзо$лизци.

164

Анонимен

преди 9 години

Напрежението в Чечения бе предизвикано от ЦРУ чрез всякакво финансиранена терористите. По едно време Лондон бе щаб на терористите (говоря напълно пряко),където са правели планове кое училище да завземат и колко деца да убият.Всичко това бе организирано от ЦРУ и западните служби.Кокато Путин и Буш-син си стиснаха ръцете всичко спря като по команда.

163

Анонимен

преди 9 години

Как може да се тиражират и разпространяват лъжите на един военно престъпник който заповядваше да се бомбандират и обстрелват села и градове с мирни жители?!

162

Анонимен

преди 9 години

Одисей 1преди 4 минути244 Благодаря , линкове не ми трябват защото бях на терена там и......=============Защо не влезе в сръбската нацонална телевизия да те думнат и теб?Защо не коментираш намерението на Уесли Кларк да използва ядрено оръжие?Ако наистина си известен журналист както пишат тук, аз ти предлагам да севърнеш на село и да копаш нивите - аргументите, както и писанията са ***, плоски,повърхностни и елементарно-манипулативни; не ставаш за никакъв журналист.

161

баи Ганю

преди 9 години

Този наистина е много уплашен и хич не е добре.Фантазията му объркано работи.Бълнува и му се привиждат постояно руснаци които прииждат от всички страни за да го сложат на дръвника.Ха,хааааа.

160

Анонимен

преди 9 години

Путин разби системата на международната сигурностНе знаех че Путин е президент на САЩ, всеки ден научавам нещо ново.

159

Анонимен

преди 9 години

Порошенко е гей.

158

бг

преди 9 години

Това е ешкиназки ***.

157

Анонимен

преди 9 години

PUTIN E VELIK VODAC-OBICAN OT NARODA NA MATUSHKA RUS--DA MU SE SVETI IMETO.

156

анти-наци

преди 9 години

Потрошенко, не си потрошавай хубавата Украйна!Отивай си!

155

Анонимен

преди 9 години

236 Наистина сте болни хора , кога наскоро американците са иснталирали нападателни ракетни комплекси в Европа , наистина сте пълни зомбита====================Какви зомбита? Един американофил преди повече от 10 години ми твърдеше, чеСАЩ никога нямали да бомбардират територия в Европа, че блъфирали за да уплашатМилошевич и една седмица по-късно удариха по сръбските заводи, мостове, националнатателевизия. Имаше един хахо Уесли Кларк, който искаше да използва ядрено оръжие - линкове искаш ли?

154

Анонимен

преди 9 години

236 Наистина сте болни хора , кога наскоро американците са иснталирали нападателни ракетни комплекси в Европа , наистина сте пълни зомбита------------------------------------Зомбита са други. Искаш ли да ти дам линк от статията за малайзийския самолет летял от Пекин то Куала Лампур с коментари, че бил свален от Путин?

153

Анонимен

преди 9 години

Изпркалите слуги на джуджето фашист не спряха да облъчват с тъпите си лъжи. Типично по Гьобелс.===========================Около милион украинци работят в момента в Русия и изхранват семействата си така.Пресичат руската граница напълно доброволно и бз страх.Това са фактите. Тоя алкохолик с подпухналото лице едва ли му вярва някой.

152

Анонимен

преди 9 години

Споко , скоро всеки ще си плати по заслугите, вече има дори 2 (при нас не пишат) от наци-фаши от киев -единият се обеси, а др,се е грьмнал, четете Андрей Гиперборей Мои предсказания", и аз се смях отначало,но после,като следих всичко-останах втрьщен,,,

151

Анонимен

преди 9 години

Планът на американците бе да направят американска военна база в Крим сядрени ракети насочени срещу Русия, които щяха да прелетят до Москва за броени минути. Добре, че стана това присъединяване, иначе света щешеда бъде много близко то термоядрена война.Краварите хубаво си гледат техните интереси, но има една граница, която не трябва де са пресича.Русия не е Ирак или Либия.

150

Анонимен

преди 9 години

Влезнах в 1 форум и какво чета(той полски и укр, са близки- аз сьм по полски) киев стовари цялата си техника от 1 август и бомбардира яко по другите,рускоговорящо опьлчение ,оттегляно по минското споразумение още се чуди да трьгне ли пак напред с/у укрите, има вече доста жертви и ,сигурно,ще трьгнат,,, а този пухкав"чаровник" наци-фаши искат да го премахнат от една страна, щатите искат сьщо да изпьлни каквото е обещал,с една дума, порошенко е бита карта,а мисля, че и тези ,които нападат сега

149

batmario

преди 9 години

Страната МИ....Територията МИ...Алоооо Странджански качор тая страна твоя ли стана вече?Казва се- страната НИ....Територията НИ....

148

Анонимен

преди 9 години

Психично болния фашага от киевската хунта Порошенко е препил много яко тези дни.