51

Анонимен

преди 8 години

Към 61А ти като не си ***, като закъсаш с колата дали знаеш преди това кога ще стане това и колко време ще висиш. А като ходиш пеша дали пък знаеш кога ще се спънеш и ще паднеш. Май по-голям *** от теб няма, щом си се записал на екскурзия за 114 лв. а не си се записал на нормалната цена от 185 лв.

50

Анонимен

преди 8 години

Искам да добавя нещо. Не съм защитник на никого и аз бях в автобуса снощи и висях 2, 30 мин. на магистралата. Доста неприятно наистина. Но искам да уточня, че пътниците в този автобус, както и екскурзоводи не бяха само от Запрянов Травел. Бяхме разделени на три групи в три хотела, предполагам и събрани от 3 агенции , за да напълним автобуса. Хотела беше с добра локация и добър като цяло. Всеизвестно е за хотелите в Истанбул. Пътувам със Запрянов вече 3 път точно до Истанбул и не е имало проблем.

49

Анонимен

преди 8 години

Е, нали са се обадили и на 112 да им докарат нафта и да им изпратят таксита. Че чак пък и ДАИ щял да дойде и да пише акт. Акт за какво- за това. че автобуса се е повредил или за това, че е свършила нафтата. Е, толкоз човек да няма с какво да мисли не бива. Голяма сензация, че в 22.00 ч. има повреда на автобуса. Препоръчвам на тези хора да не се качват на самолет защото ще им е трудно да се п обадят на 112 да ги спаси, а пък за ДАИ няма да имат време и да помислят.

48

Анонимен

преди 8 години

58, това твоето е една безочлива изцепка. Вие там в тази "Запрянов травел" нали сте се сертифицирали? Вие сте се събрали, направили сте програма, калкулирали сте цена. Тази цена вие сте я измислили, а клиентите са я приели. В програмата имаше ли висене на магистралата два часа през нощта? Не! Имаше ли в малките букви предупреждение, че сте некадърни, че техниката ви е скапана и че клиентът може да очаква почивката му да стане на ад? Не! Тъкмо обратното. Всичките в туризма сте *** с връзки.

47

анонимен

преди 8 години

Няма по *** и по нахален турист от българина, да плати нищо пари и да търси всякакви екстри и луксове- повярвайте ми.та в случая, дават се всякакви изявления, защата българина разбира от всичко и затова сме на този хал!!!

46

анонимен

преди 8 години

Драги туристи пътували с прословутия автобус- на вас когатови се повредиличния ви автомобил на пътя викате веднага 112 ли, иливие карате чисто нови коли с найлончето на седалката и ходите на екскурзия за 114лв. Не ви ли енеудобно и не се срамувате да пишете и излагате публично простотията си? Защо когато пътувате в градскя транспорт на търсите климатици и всякакви ексктрии не се оплаквате на комисията на защита на потребителите тогава, тъй като там билета ви за 10 минути пътувани ви е 1.50лв.

45

Анонимен

преди 8 години

Ей хора, вие не закъсвате ли с личните си коли. Кого съдите тогава. А защо някой не каже колко пари е заплатил за тази екскурзия. Смешните 100 лв. Та вие до морето не можете да отидете и да се върнете със 100 лв. а тук сте спали и закусвали 3 дни. Е няма, по - нахален от българин на път.

44

може

преди 8 години

До Анонимен 53може - ако на шофьора му е наредено да зарежда от определени места. нали знаеш защо протетират сега фермерите. точно заради подобни

43

Анонимен

преди 8 години

да би мирно седяло,не би чудо видяло!К'во търсят посряд нощите из тъмните пътища?

42

Анонимен

преди 8 години

Пълна безотговорност произтичаща от безнаказаност. България нямя зякони защото хората не знаят да си търсят правата. Аз казвам, Пътниците да осъдят фирмата и да поискат обещетение, Ако това стане система малко ще си помислят когато друг път кажат че е нормално и излъжат че автобуса се повредил вместо да признаят че няма нафта. Шофьора забравил и екскурзовода не му напомнил

41

Анонимен

преди 8 години

Това са пълни глупости, не може да му свърши дизела, може да е имал проблем с нафтовата помпа, но няма нормален шофьор дето да не види, че му свършва горивото за това има датчици.И като светне датчика има поне още за 40-50 км. Ама и българина свикна да търси сензации във всичко и то без да разбира. Ако му се повреди частната кола кого ще обвинява...случват се такива повреди

40

Анонимен

преди 8 години

Значи шофьора е имал нафта, ама трябвало да се обезвъздуши...ами значи е имало технически проблем и затова са изпратили нов автобус! Голяма работа станала, няма що!

39

Анонимен

преди 8 години

важно е ,че Комисията вече е уведомена

38

Анонимен

преди 8 години

Или пък някой да викне Пътна Помощ да донесе една туба срещу някакви пари за транспорта там, толкова ли едни хора + шофьор с вакуум между ушите и цяла фирма туроператор не могат да решат подобен смешен проблем??? Един пътник ли няма да се сети да измисли начин да се намери нафта, най-малкото някой ТИР на пътя ще спре!Държавата загива не само защото е продадена на високо ниво, хората са вече овце, с 2 леви ръце и вместо да се оправят само - само да викат "Помощ" и чакат да ги оправя държавата...

37

Анонимен

преди 8 години

Абе всички ли четат това което и аз??????Отсреща има бензиностанция, на автобуса му свършило горивото и имаме ситуация като тази???????? Ами някой да събере 50 за нафта ИЛИ ???

36

ynota

преди 8 години

До ynotakomentryt mi beshe kym 45

35

ynota

преди 8 години

ne znam dali se vliza v guinness za prostotiia , no opitai !

34

айде бе

преди 8 години

Наистина ли ще правят цяло предаване/ще се обсъжда това в сутрешен блок? Неприятна ситуация, но чак пък толкова ...

33

Анонимен

преди 8 години

В Германия ако ти свърши горивото на магистралата ти пишат акт....Ама там има и магистрална полиция, а не протестиращи милиционери.

32

Анонимен

преди 8 години

Туристическите фирми си правят каквото искат и никой не ги безпокои. Подвеждат хората с некоректно написани оферти и никой в страната не ги притеснява. Има ли правосъдие и проверяващи органи в тази страна.