126

Боби

преди 8 години

До Анонимен 175След малко четене стана ясно какво е станало. Само че дали това е щатна или нещатна ситуация или провал не знам. Ракетния комплекс е РАСТУБ-Б. Това е противолодъчен ракетен комплекс доставящ микроторпедо над обстрелваната подводница или близо до обстрелвания кораб. След това торпедото се отделя с парашут. Не знам колко е мин радиус на действие но торпедото се отделя много близо до кораба - може да е направено за показуха или поради авария.

125

Анонимен

преди 8 години

До Боби...... и щом имат толкова съвършени оръжия (РУСИЯ) трябва целият свят да се плаши от тях и да ги оставят да маршируват навсякъде ...МАНТАЛИТЕТА НА КВАРТАЛНИЯ ХУЛИГАН..

124

Пфу

преди 8 години

До До 166--168; На цялата руска върхушка децата и са в Европа и САЩ.

123

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 164...През последните дни на декември в Ирак май се провежда руска седмица". На 24-ти декември иракското правителство и Газнефт" - компания, чийто собственик е Газпром", подписа договор за концесията на петролното поле Бадра" близо до границата с Иран. На 29-ти декември пък международен консорциум начело с Лукойл", ще парафира с иракското министерство контракт за добив в най-голямото нефтено поле на Ирак - Западна ***-2. Наистина, и двата договора ще трябва да се одобрят от правителството, но това е по-скоро формален акт, коментират анализатори пред РИА Новости.

122

Стамат

преди 8 години

Къф страх, кви 5 лева?Русия е велика и такава ще бъде винаги!

121

до 170

преди 8 години

Ей затова разпалват войни краварите за да изсмукват природните ресурси на всички страни и се правят на миротворци.

120

Do 166

преди 8 години

V amerika pomo6tite sa po-visoki ot ruskite zaplat i mnogo marzelivci predpochitata da karat na tqh vmesto da rabotqt

119

пропуска

преди 8 години

*** не спря с мръсната дезинформация и пропаганда, така наречена хибридна война. Те нали и в Министерството на отбраната плащат по 100 лв. на час на лектори. Никой не Ви вярва, стига сте се хабили! Станахте смешни и жалки!

118

До 166

преди 8 години

Те затова сумата и руснаци мигрираха към САЩ, щото в САЩ е тотална мизерия, за разлика от просперирала Русия

117

русофил

преди 8 години

Един мъдрец го е казал-само лудите не се стахуват,бих добавил и пияните.

116

Анонимен

преди 8 години

Численность бедных в России достигла 22.9 млн человек, заявила вице-премьер РФ Ольга Голодец.............................."Икономическата ситуация в САЩ принуди безпрецедентен брой американци да изпаднат в зависимост от държавните социални помощи. Над 40 милиона американски граждани, т.е. почти всеки седми, получават междувременно купони, срещу които си набавят в супермаркети" - съобщава "US Tada"

115

Анонимен

преди 8 години

Е как да не ти се вземе страхът - https://facebook/ShorrCanUA/videos/vb.375865399232058/513519788799951/?type=2&theater :) С подобно качество въоръжение на руснаците враг не им треба

114

Анонимен

преди 8 години

Численность бедных в России достигла 22.9 млн человек, заявила вице-премьер РФ Ольга Голодец.

113

Боби

преди 8 години

До Анонимен 156Умнико всяка ракета старираща по наклонен способ има 2 двигателя - стартов и основен. Ако по някаква причина не задейства електрото или основния двигател, независимо дали е ракетен, Турбореактивен или течногоривен ракетата се държи точно по този начин. Губи управление и пада в морето. Сигурен съм че това е учебна ракета след като са я взривили във въздуха(с инертна бойна част от пясък). Подобни ракети на този стар клас кораби са произведени преди десетилетия. А новите са скъпи.

112

бг

преди 8 години

Руският Флот в Атлантика ще пази Европа от иранските ракети.

111

Анонимен

преди 8 години

Федералната служба по надзор в сферата на съобщенията, информационните технологии и масовите комуникации на Русия (Роскомнадзор) внесе днес в регистъра на забранените сайтове платформата за споделяне на видео YouTube, собственост на интернет гиганта Google, съобщава "Ведомости". Пресслужбата на регулатора обяви това си намерение още в сряда.В съобщението на Роскомнадзор се казва, че сайтът е внесен в забранителния списък заради публикуването на сериалите "Чернобил" и "ФизрукСеверна Корея 2 !!

110

Анонимен

преди 8 години

Наш Боко по телевизията е голем Мачо, дуе перки и се прави на велик, ама пред "големите" се мазни и хили. А Путин не го е страх от никого. Как да не му се възхищавам ?!

109

Анонимен

преди 8 години

По време на парада в чест на деня на военноморските сили на Русия в Севастопол патрулният кораб "Ладный" се опита да изстреля една от ракетите си, която се разпадна и падна на няколко метра от кораба. Аматьорско видео, публикувано в YouTube, показва как ракетата излита по грешна траектория и се взривява секунди след изстрелването.):):):):)

108

Боби

преди 8 години

Време беше да променят подхода си Рашките. САЩ ги обгради с бази сега рашките ще ги обградят с кораби. Ракетите от семейството КЛЪБ(експортно наименование) се маскират като стандартни морски контейнери, могат да се пускат от наземни, надводни и Подводни носители. Вече кораб с размер на голяма *** може да носи 8 такива ракети с обсег 500км - достатъчно от международни води да затрие цялото източно крайбрежие на САЩ. Сами разбирате подводница ако е атакувана има минути да изстреля ракетите си.

107

Анонимен

преди 8 години

В американската военна доктрина пък пише :Всичко ,което е добро за Америка е правилно .Което разбирам ,че ако за Америка е добре да похарчи България ще го направи одма.