26

МРАВКА

преди 9 години

До ИМПЕРИАЛИСТСАМО ДА ТЕ ПОПИТАМ КАКВА НИЕ ПОЛЗАТА ОТ ТВОЯ Е.С.? ТОВА ЛИ ЧЕ СЕ ХРАНИШ С 20 ГОДИШНО МЕСО ИЛИ Г.М.О. ЗЕЛЕНЧУЦИ? С ТОВА ЛИ ЧЕ СТАНАХМЕ КОЛОНИАЛНА ДЪРЖАВА УПРАВЛЯВАНА ОТ ПРЕСТЪПНИЦИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ КАТО ТОЯ ФИН МОШЕНИК?

25

МРАВКА

преди 9 години

ДЪРТИЯТ АИДУК ДА СИ КУПУВА ДЪРВЕН БАЛТОН ЧЕ СКОРО ЩЕ МУ ТРЯБВА.

24

Анархист

преди 9 години

Какъв Цар е тоя? Лъжец и комарджия без образование! Изключително нагъл и алчен ,*** на Доган! Трябва да му забранят да идва в България1

23

Анонимен

преди 9 години

При Царя беше най добре. Жалко, че не умеем да го оценим. Просто е прекалено интелигентен, фин и възпитан човек, а освен това е голям играч и владее перфектно 7 езика, но за нас *** явно това са отрицателни качества, тук по важно е да си груб, дебел и невъзпитан, с нисък интелект.

22

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 9 години

Без н. в. Цар Симеон Втори и до сега щяхме да сме извън ЕС.

21

BB

преди 9 години

Мадридският лъжец ,си въобразява ,че сме забравили как ни "оправи"за прословутите 800 дни. 1/Разби политическата система 2/Докара Дянков и Велчев брокери и финансови крадци от класа. 3/Бетонира комунистите на власт 4/Използва държавния апарат за да си присвои и реституира "Царските имоти и гори"Българите бяхме единствените ,които приехме бившия монарх и сгрешихме отново!

20

ко

преди 9 години

този ни дере наедно с другите управници.

19

Анонимен

преди 9 години

дедо,дедо,що не ти взех щерката......

18

Анонимен

преди 9 години

Най-голямата реститутка заграбила милиони имоти от българския народ.

17

Анонимен

преди 9 години

Мончо Сакса докара на власт антибългарските партии ГЕРБ и ДПС и подписа за ЕС без референдум.

16

кофти

преди 9 години

Нямам нищо против тоя пич.Но факт е че той беше поредната брънка от престъпниците които ограбиха страната ни.Тия които над 25г си пазят един друг гърбовете и престъпленията.Дано дойде свестен управник и да постави другите на място...

15

Анонимен

преди 9 години

"народен съд и до стената".............Народен съд и до стената, но за комунисти като тебе трябва ... само тогава ще се оправи България !

14

Прав

преди 9 години

е Царя!

13

Блокиран в Дневник

преди 9 години

Спрямо такива царе, феодали и олигарси има само един начин - народен съд и до стената.Няма друг начин да се справиш с такива наглеци

12

политиканчо

преди 9 години

На дедо му дадоха 800 дни и той успя... да си върне имоти, резиденции, гори... Сега иска пак...

11

dn1962

преди 9 години

Ами да, можеше да се предскаже, че идва да краде и така и стана.

10

атанас

преди 9 години

Тоя разчита, че паметта на хората е къса и донякъде е прав, но не и моята. Към края на иначе противоречивия мандат на Костов от ЕС докладите даваха индикации, че е възможно да ни приемат още с първата вълна нови членки и имаше дори възможност да ни отделят от Румъния, които изоставаха от нас откъм реформи и преговори. В началото на мандата на Симеон първите коментари от ЕС бяха директно "избрахте комунист за президент и цар за премиер, а тъкмо напредвахте", така че царя забави присъединяването!

9

Поп Грую

преди 9 години

Май е прав този рептил, като гледам Тиквуня какви ги върши...

8

До 1

преди 9 години

Не го е хванала деменцията. Лъже та маже. Кълнеше се, че не е тук за имоти. КЪЛНЕШЕ СЕ, ЧЕ НЕ Е ДОШЪЛ ЗА ФИНАНСОВИ ОБЛАГИ И ИМОТИ. Помните ли??? Помните ли? А, какво стана? Изсече милиони дървета. Взе имоти, които струват мноооого пари. Защо? Какъв цар, на какво? Хитър, обаче, изработи ни.

7

ivo

преди 9 години

ZATOVA LI NA SLEDVASHTITE IZBORI DORI NE VLEZE V PARLAMENTA???? TI SRAMA NIAMASH LI BE !!!!!!!!!!!!