102

До 197

преди 8 години

Ами гърциъе са първите математици бе моето момче. Ти чувал ли си за Питагор, а за Аристотел? А за древна Елада където са живели? А за науките които са развивали? По същото време са живели и Траките, при коитп е най-старото изработено злато в света под формата на маски и други предмети. Когато тези хора са творили, турци не е имало на планетата, а арабите са живели с камилите в паланки в пустинята. Това е световен научен факт.

101

До 197

преди 8 години

Да казват, затова ли отричат арменския геноцид и този над българите? Цял свят им го казва в очите но те не та не, ме било геноцид ами се сбили някви на свадба и единия умрял от препиване! Това ли ви е честа? Цял свят го признава само вие не. Да не говорим че има хиляди документи и фотографии с планини от осрязани глави.

100

каймакам

преди 8 години

До 191. Верно е. По някога ги мразят а по някога ги обичат....завиждат.....рлашат се от тях. ...срамуват .........защото турците имат един много голям кусур. Никога не са се плашили от ИСТИНАТА. Винаги са я гледали в лицето , каквато и да е. Не са я изопачавали или премълчавали. Постоянно са я защитавали каквото и да им струва. Днес това се вижда ясно и изчерпателно.

99

Анонимен

преди 8 години

Рускаъа федерация е 160 милиона и това може да прояери всеки точно за 20 секунди. Стига долнопробна пропаганда, ***.

98

До 192

преди 8 години

А какво направи НАТО с 20 държави начело със САЩ в Афганистан а? Май не могат да излязат от Кабул? А знаеш ли че на президента на Афганистан му викат Кмета на Кабул, защото извън града няма власт? Не знаеш ама с пяна на устата говориш за руснаците, които междудругото щяха да спечелят ако САЩ нв въоръжаваха и обучаваха талибаните.

97

До 179

преди 8 години

На бас че това може да го прочетеш само някъде из Анадола, защото тези неща са само за вътрешна консумация, нали? Моето момче, само да те светна, че когато в Европа е имало цивилизация, градове от камък и мрамор, наука за звездите и медицина, тигава арабите и турците са тичали след камилите в пустинята! За справка виж историята на Римската империя (10 века) и пак ела да побеседваме малко ;)

96

До 185

преди 8 години

Ами да истината трябва да се каже точно такава, каквато е била. Българите са били роби, били са клани за щяло и нещяло, изнасилвани, имало е кръвен данък, при който ти взимат детето да го оравят *** и други всевъзможни мъчения и унижения.

95

Анонимен

преди 8 години

Препоръчвам на всички, които подценяват руската мечка, да гледат парада от Деня на победа в Москва и пак да изкажат "компетентното" си мнение.

94

До 182

преди 8 години

Василев, казваш че турците можели да превземат москва за 1 седмица а? Това го няма и в най-новея филм на Холивуд. Русия има 1 500 000 редовна армия. Русия се конкурира само със САЩ във въоръжението. Само Русия и САЩ разполагат със самолетоносачи + Китай, но по малки по размер.... Недей да говоеиш глупости моляти се, но ако си стоял на слънже днес ти е простено..

93

каймакам

преди 8 години

До 184 георгиус. Кой си ти опиши се !? Какво е да си грък ? Само Атина и околностите. И Вие сте със зор създадена държава. На островите ви гърци няма бе ! Наследници на фараоните живеят там. Дори езика им прилича на марморския. При византийско от Анадола постоянно излизали всякъкви венерически и други болести. Разгулен и безцелен начин на живот. .... Това са били първите причини за да влязат турците там. Хигиена..... прочистване.

92

бг

преди 8 години

Браво, комшу! Турската армия е най-силната армия в Европа, а турските аскери се бият храбро като лъвове.

91

каймакам

преди 8 години

До 157. Турците имат 6000 годишна история. До преди 250 години Европа не е знаела какво е лъжица и вилица. В много филми това ясно се вижда. Един френски крал Луи ?!..:? се е изумил когато гостуващия му Султан извадил НОСНАТА СИ КЪРПИЧКА и я използвал. Но забелязал че за краля това е нещо ново и му я подърил. Ето така е ставала Европа люлка на цивилизацията :))). Но такива неща в европейските ученици не се допускат. За Ibnii Sina ( Авицена ) не ми се говори дори !!!! Ееех Европа ееех !

90

Анонимен

преди 8 години

По време на турското рибство е имало реки от кръв и брутални убийства, изнасилвания и гаври. Падали са главите на хората ако не приемат исляма, а този ми говори, че строели църкви... То бива бива ама такава наглоат....има стотици-хиляди писмени доказателства и свидетелства за извършваните погроми върху българското население.

89

Ястребакис Османакис

преди 8 години

До Юнус ЕмреЮнус баба, нали преди не и имало турски и турски език? Ататюрк беше създал турския език, че и турците? Сега мучиш и грухтиш, че по време юнусово турският се е говорил само от простолюдието? Ти пне знаеш ли кога си бил роден и през кой период си живял ба Юнус баба?

88

Анонимен

преди 8 години

Да да те руснаците ( и други държави) скоро си изказаха мнението , та Ердоган още се сърди, че му казаха истината в очите ;)

87

Ястреб Османлията

преди 8 години

90%, а не 80! са построени по времето на Османското покровителство, и много голяма част с ресурси на султанската хазна или с дарения от висши османски бюрократи - всички те са мюсюлмани!! До средата на 80'те години в България нямаше глад, бездомни и пр., защото в страната имаше 1.2 милиона турци, които оряха, садяха, строяха, транспортираха и т.н.Сега всичко се остави на българите - дори не могат да боядисат построеното от турците!!!Булгааааар булгаааар .... цъ цъ цъ ...

86

До 171

преди 8 години

Искаш да кажеш, че 80% от джамиите са строени върху разрушени църкви нали?А относно наследството да знаеш, че християните са около 2 милиарда, това ли според теб е наследството? Препоръчвам да си пиеш редовно лекарствата, че ако продължаваш така, някок ден едни хора с бели престилки ще ти потропат на вратата :))

85

До 163

преди 8 години

Чети си ти правилните (турски) учебници и не се занимавай с неща, които не разбираш.Ти го плюеш, той си мисли че вали...

84

Ястреб

преди 8 години

До Анонимен 157Да си чувал нещо за Гюбекли тепе и Чаталхюйюк в Турция?!Булгаааар булгааар ....

83

Анонимен

преди 8 години

После следва Древна Елада ( на територията на днешна Гърция) със своите произведения на изкуството ( статуи и други антични съдове), на науката и философията. После следва Римската империя и нейното величие във всяко едно отношение, после Византийската и Българската империи... И накрая дошли турците и еб***ли майката на всичко постигнато от цивилизованите хора и така до ден днешен.