76

Венелин

преди 8 години

Само за информация - когато са ставали тези далавери Йордан Цонев е бил депутат от СДС, не от ДПС!

75

Анонимен

преди 8 години

Такива са депесеарите - грозни и много нагли

74

Анонимен

преди 8 години

***, твоя била земята - да не ти е завещана бе, само далавери сте правили за да я придобиете. Да го осъдят, но нали сме в БГ, то се връща нали знаеш. Има ясни закони и трябва да се спазват, нагляр с нагляр.

73

константин

преди 8 години

Тази държава е един метастаз,заблудиха ви,че революция е нещо лошо,но трябва да се сринат всички системи из основи.Трябва да се започне по нови правила,валидни за всички,а псевдо-чалга елитът,да отговаря за действията си,без изключения!!!

72

овеч

преди 8 години

закривай,спаси хората от това безаконие.

71

Да,ама не

преди 8 години

Кмета и останалите инстанции в община Царево да не се правят на ощипани.Много добре знаят за този рекет от години,но не смеят да гъкнат за да не загубят удобните си службички.Службички чрез които и те дерибействат в региона.Питам къде е полицията,къде е следствие и прокуратура?Къде е българския съд?Няма ги.Няма ги защото са се сляли с Мафията.Ние всички сме виновни защото сме страхливци и егоисти.Щом търпим ще теглим.

70

константин

преди 8 години

Ако,държавата налага санкция 300лв,а после даже я отменя би трябвало да отнемем функциите и,защото това е фалшива държава ,и да вземем всичко в наши ръце.Аз съм в Бургас по всяко време мога да бъда там,просто трябва да има критична маса от хора,бях писал,че целият псевдоелит се възползва от подобно престъпно придобиване на собственост,предполагам и шефа на ***,така,че не залагам поста ми да остане дълго.

69

войн на кон

преди 8 години

Всъщност, като се замисля, чичко Сталин и чичко Хитлер са ни необходимите хора, за да оправим батака. Просто те криво са разбрали кои хора трябва да изтребят навремето - сега вече е ясно!

68

Анонимен

преди 8 години

Всички земи на разстояние 1 км. от морето трябва да бъдат национализирани !!! Стига са дерибействали и народа да плаща винаги сметката им. Който е алчен за земя- в Странджа има достатъчно пустееща обработваема земя. Да ги оземляват срещу заселване както едно време и да си вадят прехраната с честен труд. Стига са гледали как да изсекат горите и да бетонират крайбрежието.

67

Анонимен

преди 8 години

Нямам нищо против комунистите, против Русия и Северна Корея. Обаче, как да гласувам за тях като винаги управляват с турците от ДПС. Затова колкото и да не го заслужават пак , ще трябва да гласувам за ГЕРБ. И между другото Роско е ме

66

4

преди 8 години

Няма ли вече да изринем тази незаконна партия от България - барабар с всичките и последователи? Ако не - да си направим подобна в Турция и там я на Кушадасъ, я на някое друго място да си заградим достъпа до плажа и да си правим кинти!

65

Анонимен

преди 8 години

Самозабравилите се мошенгяси са навсякъде в България - от Парламента та чак до Силистар. За такива прилагане на цялата строгост на закона - по бързата процедура, веднага и неотменно, да видим тогава дали ще е модерно да си мошенгяс! ***!

64

Анонимен

преди 8 години

Принципно е така, затова най-хубавото нещо на света е да имаш земя. Обаче в случая този стана за смях!

63

Анонимен

преди 8 години

ама какво ще си загради, като го е придобил с ФАЛШИВИ ПЪЛНОМОЩНИ?! Прокуратурата не се е самосезирала...ами разбира се! Ще му кажат да не взема таксата, че се е разчул случаят, но за подозрението за ОГРОМНОТО престъпление да придобиеш стотици декари с фалшиви пълномощни всъщност няма да го закачат, така ли? Щото е наш човек. Един вид- да си заграбва на воля- само таки да не взима много да не се набива на очи

62

Анонимен

преди 8 години

Тези ниви Ментата ги придоби 1999г,ясно по ,кое време,до него имоти имат Паси и още двама Костови министри.Там никога не е имало частна собственост,но фалшификацията е повсеместна,като от нея се възползват не само политици,а и журналисти,продуценти,магистрати,певици,шоумени и висши държавни чиновници,изобщо всеки,който има влияние в държавата,а в наши дни практиката работи много здраво.

61

Анонимен

преди 8 години

До ВалентинКаква собственост на първа линия,чети закона,само,че и в момента се присвояват апетитни парчета и никой няма да извади окото на колегата "гарван"

60

Анонимен

преди 8 години

"Мога да правя всичко",ами направи ми...без ръце!Гадни разпасали се дерибеи,скоро на критична маса от хора ,ще и писне и после да няма :ах и ох,ама това е екстемизъм!

59

Анонимен

преди 8 години

Кметът Лапчев дали ***, как мислите?

58

Валентин

преди 8 години

Ако има собственост да си я загради /за да не се получи като разградената ни държава напълни се с ора дето не си ги канил/, ама ако дере хората затова че пътя му минава покрай нивата е тогава е за ЯК БОЙ.

57

2qa

преди 8 години

Не се издържа вече!!! Нека излезем всички по улиците и да ги почнем наред!!!